Bende 22 sinde oldum. Sadece ilk gün istirahat dedi sonra sakın hasta gibi yatma çık dışarıya dolaş rahat ol kafandan at tuttu mu tutacak mı olayını dedi. Ben ilkinde de yatmadım hiç yemeğimi yaptım işimi gücümü gördüm ağır olmadığı süre tuttu çok şükür. Şimdi 2. De de çocukla ilgilendiğim için sürekli yatma gene olmuyor ama gene zaman geçmiyorTransfer günüm 21 Aralık, 2 ocak test günüm. Günler sanki geçmiyor gibi, günlük hayatıma da döndüm 2 gündür dışarıdayım hep gündüz ama zihnim bir yandan hep içimdeki minik tutundu mu tutunmadı mı diye düşünüyor. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi?
Aynılarını bende yaşadım. Belime bacağıma vurdu iç kısma normalde olsa fıtıktan derdimKizlarr belirti yaşamak için çok mu erken bilmiyorum ama acayip kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım bugün 5 inci gun transferden sonra bide 2 gün önce sirtimin ortası ağrısı bu nedir arkadaş nesef alisimizdan bile şüphe duyup belirti ariyozz
İnşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallahbenim dr dümdüz biri istediğin zaman arayabileceğin biri değil ama hemşirelerine istediğin zaman ulaşabilirsin . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah burdaki herkes mutlu haberi alır
Onları karşılıyor aile hekiminde yazar ama kan sulandırıcı için rapor çıkarırken 3 aylık çıkar katılım payından muaf oluyor eczane sana eklenecek tanıyı söylesin para ödemezsinAyy dur söylüyüm hemen sana, aldım ben karşıladı ama hep bişey değiştiği için söylüyüm belki ödemez.. normal progestan fitil ve iğne birde clexane kan sulandırıcı
Canım senin yerinde ben olsam daha güvenilir markalardan alırdım vitaminimi .Biz bı üroloji doktoruna.gitmistik onu örnek vermişti. Kanser hastasına için güya karışım yapmış. Yararı olmadığı gibi zararı oluyor demişti doktor . bilip.bilmediginiz.seyleri kullanmayın siz özel hastalarsiniz çünkü demişti .Kızlar bugün instagramda fitoterapi uzmanı Hakan Özkula denk geldim
Takviyelerini alan bilgisi olan varmı ?
Eczane sağlık ocağı yazma dedi uzman hekim şartı var dedi. Bizde uzman hekim hiç yok. Acaba doğru mu söylediOnları karşılıyor aile hekiminde yazar ama kan sulandırıcı için rapor çıkarırken 3 aylık çıkar katılım payından muaf oluyor eczane sana eklenecek tanıyı söylesin para ödemezsin
Evet canim hastanede çıkarman lazımEczane sağlık ocağı yazma dedi uzman hekim şartı var dedi. Bizde uzman hekim hiç yok. Acaba doğru mu söyledi
Tesekkur ederimHer an farklı oluyor duygu durumu gibi düşün. Benimdr bi ağrıyor bi ağrımıyor. Dün kasıklarım ağrıyordu belin felan şimdi hiç bişey yok
çok erken amaBende erken gebelik aldım bugün 5. Günüm ama bişey çıkmadı
Benimde bugün 6.Gün ama çok korkuyorum yapamıyorumBende erken gebelik aldım bugün 5. Günüm ama bişey çıkmadı
Ayy yok anam bacım sakın yapma. Psikolojikmen çöküyorsunBenimde bugün 6.Gün ama çok korkuyorum yapamıyorum
Beta 6.günden itibaren kana geçmeye başlıyor erken dahaBende erken gebelik aldım bugün 5. Günüm ama bişey çıkmadı
Asla yapmam diye geziyordum ortalıkta ama günler geçtikçe sürekli test kafamdaAyy yok anam bacım sakın yapma. Psikolojikmen çöküyorsun
Ben hiç yatmadım ya kızlar hatta moralim çok bozuldu cafeye bile gittim eşim sagligindan önemli değil dedi sağlık ocağı falan her yere gidiyorumBende 21 aralıkta oldum yatarak geçirdim günlerimi örgü örerek
Yarın işe başlıyorum inşallah
Eger saglik ocagindaki doktorlar uzmansa yaziyorlar.bende bi kac ilacimi aile hekiminde yazdirdim.ama bi kutu fln yaziyorlar.dun kadin doguma gittim tum ilaclardan 3 er kutu yazdi karsiladigi kadrini alirsin dediEczane sağlık ocağı yazma dedi uzman hekim şartı var dedi. Bizde uzman hekim hiç yok. Acaba doğru mu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?