- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Ben bir progesteron bir oksaparBenim çürümüye döner ya o sekil oldu.siz günde kaç iğne vuruluyorsunuz? Benim 3 tane
Ben 2 tane vuruluyorum canımBenim çürümüye döner ya o sekil oldu.siz günde kaç iğne vuruluyorsunuz? Benim 3 tane
Benim de 2 ocsaparı kestiBen 2 tane vuruluyorum canım
Amın ınshAllah , şimdide kalbım çıkcak gibi şu an, transferden sora cumartesi çabuk gelsın 11 gun nasıl geçecek diyordum şimdi kokruyorum ya negatıfsen belke bır ıkı gunde beklesem nıye böyle çabuk geldıDün gece ben öyleydim yatana kadar hal oldum gece 3 de uyandım altı gibi tekrar yattım ama uyuduğum uykuda uyanık gibiydim hele kan verdim sonuç beklerken bayılıyordum neredeyse karmakarışık bir ruh halindeydim Allah'ım yardım etsin inşaAllah sabah pozitifi göreceksin canım
Ben ucu çıkarıb insulin iğnesi başın takıyorum topladıkda sora içine o küçük az acıtyor öğle yap , vallahı bende diyordum yumurta büyütme çatlatmada hemişere çağırdım o yapdı bakdım para yetmez her gelişi 300 tl , trasferden sora kendım yapdım progestronu )Maşallah o zaman sana ve hep kendisi yapanlara ben büyük konuşmayayım da yapamam ya bide bu iğne mübarek kalın ve canımı yakıyor çoğu zaman
Sonuçlanacak işte ne güzel canımAmın ınshAllah , şimdide kalbım çıkcak gibi şu an, transferden sora cumartesi çabuk gelsın 11 gun nasıl geçecek diyordum şimdi kokruyorum ya negatıfsen belke bır ıkı gunde beklesem nıye böyle çabuk geldı
Ama işde negatifden korkuyorum ya ya kötü haber alırsam diye nedem hemen geldi diyede düşünüyorumSonuçlanacak işte ne güzel canım
Aaa çok mantıklı aslında ama insülin iğnesini temin etmem gerek bide varya bazen hiç anlamıyorum iğne ucunu bazende of diyorum bu ne acıdır.Ben ucu çıkarıb insulin iğnesi başın takıyorum topladıkda sora içine o küçük az acıtyor öğle yap , vallahı bende diyordum yumurta büyütme çatlatmada hemişere çağırdım o yapdı bakdım para yetmez her gelişi 300 tl , trasferden sora kendım yapdım progestronu )
Benim transferin 3. Günü 2-3 damla geldi gerisi gelmedi ama sonucumu bilmiyorumKızlar bir şey sorcam sizde lekeleme oldumu? Olduysa kac gün sürdü azmıydı çokmuydu
MerhabaAcaba gecikme yaşadınız mı benim 28-30 arasi olur bugün 32 gün
Canım benimde sıvı gördüğü icin hsg istemişti tekrarda
Dayanamadım bugün transferimi doldum 7 tanede donduruldu embriyom galiba dondurulmuş olanlara güvendiğim için transferi onayladım. Ulturasonla baktıklarında folekül vardı şimdi de çok sayıda birde büyüktüler inşallah tutar 3. Gün embriyosu konuldu dua edin kızlarCanım benimde sıvı gördüğü icin hsg istemişti tekrardan
Ben de bugün aynı dedim biliyor musunAma işde negatifden korkuyorum ya ya kötü haber alırsam diye nedem hemen geldi diyede düşünüyorum
Teşekkürler normal mi değil mi anlamaya çalışıyorum. Umarım yarın yada 1-2 güne olur bakalımMerhabaBen yaşamamıştım zamanında olmuştum.
Benİnsülin iğnesi kullanmıyormusun o ince
yok kullanmıyoruz zaten protestan iğne uçlarını falan hemşiremizden rica ettik o verdiİnsülin iğnesi kullanmıyormusun o ince
Canım ben aynen öyleyimKızlar transfer dahil 5. Gün 2 gündür üşüme var bende ama gece ter basıyor hasta mı oluyorum belirti midir nedir bu ev fırın ama ben hala üşüyorum
Ucuz zaten canın acımasına değmez canimBen
yok kullanmıyoruz zaten protestan iğne uçlarını falan hemşiremizden rica ettik o verdi
Ben 5-7 günleri arasında kırmızı iplik gibi çok az gördüm peçetedeKızlar bir şey sorcam sizde lekeleme oldumu? Olduysa kac gün sürdü azmıydı çokmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?