Sene doktor hemışıre evzane hiç biri söylemedimi bunu , bana eczane sordu nerde yapcaksın göbek dediyimde direk verdı , öğle yap az hiss edersen karna o kadarlık iğne ağrıldıırAaa çok mantıklı aslında ama insülin iğnesini temin etmem gerek bide varya bazen hiç anlamıyorum iğne ucunu bazende of diyorum bu ne acıdır.
Bende transferın 7 cı gınu gece geldı 1-2 damla ama 3 gündür gelıyor ama fazla deyil 1-2 damla o kadarBenim transferin 3. Günü 2-3 damla geldi gerisi gelmedi ama sonucumu bilmiyorum
2 progestan bide enox kan sulandırıcıBen bir progesteron bir oksapar
Akıl işde korkuyor ınsan kı şimdi bir umutu var oda gider diyeBen de bugün aynı dedim biliyor musun
Bende öğle yapmıyorum büyükle çekib sora deyişıyorumİlacı insülin iğnesi ile çekmeyin küçük iğne olduğu için tamamını çekmiyor uç değiştiriyorum
Bende 7-10 gün arası 1 -2 damlacık kahverengı koyuBen 5-7 günleri arasında kırmızı iplik gibi çok az gördüm peçetede
Ama pozitifi aldığımdan beri de fitil akıntısı kahverengi geliyor kalçadan progestan yapıyorum
Bana hemşire iki tane uç verdi biri daha büyük çekiyor sıvıyı diğer uç daha küçük onunla da karnıma sıvıyı enjekte ediyoruzSene doktor hemışıre evzane hiç biri söylemedimi bunu , bana eczane sordu nerde yapcaksın göbek dediyimde direk verdı , öğle yap az hiss edersen karna o kadarlık iğne ağrıldıır
Tutunma belirtisiBende 7-10 gün arası 1 -2 damlacık kahverengı koyu
Bütün hissettiklerim belirtilerim var ama çok erken test için o kadar heyecanlıyım ki bir o kadar da ya kuruntu yapıyorsam diye korkuyorumCanım ben aynen öyleyim
Evet doğrusu oBana hemşire iki tane uç verdi biri daha büyük çekiyor sıvıyı diğer uç daha küçük onunla da karnıma sıvıyı enjekte ediyoruz
Yarın işde belli olcak , ama ben heycanda gidcem )Tutunma belirtisikorkma doktoru da aramıştım o zaman o da direkt öyle demese de korkulacak bişey olmadığını söyledi
Gördüğüm kadarıyla lekelenme olan kimsede negatif yok değil mi kızlarBende transferın 7 cı gınu gece geldı 1-2 damla ama 3 gündür gelıyor ama fazla deyil 1-2 damla o kadar
Normal merak etmeyinTeşekkürler normal mi değil mi anlamaya çalışıyorum. Umarım yarın yada 1-2 güne olur bakalım
Burda tek leke gören bendim sanırım şimdi bi de güneş çıktıGördüğüm kadarıyla lekelenme olan kimsede negatif yok değil mi kızlar
Ay ay inshAllah , sabah gözümü açsam saat 12 görsem ))) cevap elimde )Gördüğüm kadarıyla lekelenme olan kimsede negatif yok değil mi kızlar
Darısı bizlere artık umudum büyükBurda tek leke gören bendim sanırım şimdi bi de güneş çıktıbenim ilk gebeliğim de böyleydi ondan anladım da biraz
Gerçekdemi, aaa bende zann ediyorum herkesdr oldu lekeleme , iyi bir şey o zamanBurda tek leke gören bendim sanırım şimdi bi de güneş çıktıbenim ilk gebeliğim de böyleydi ondan anladım da biraz
Sonucun çok güzel çıkacak inşallah ama heyecandan umarım uyuyabilirsin ben uyuyamam kesinAy ay inshAllah , sabah gözümü açsam saat 12 görsem ))) cevap elimde )
Amın ınshAllah eşimde çok umutlu iyi çıkcağına , vallahı bende uyamıycaım düne kadar yokdu heycan bugunee başladı bendeSonucun çok güzel çıkacak inşallah ama heyecandan umarım uyuyabilirsin ben uyuyamam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?