Çıkar şimdi canım heyecan yapma sakin ol dua et bol bolAmin canım bakıyorum henüz sonuç gözükmüyor eşim sormaya gitti kalbim öyle hızlı atıyor ki nerde gezdiğimi bilmiyorum
Merhaba bende halkalı civarı oturuyorum tüp bebek düşünüyorum 2 aya hangi doktora gidiyorsun bende araştırma içerisindeyimBen İstanbul'da başakşehir deyim acıbadem halkalida olacagim
umarım birazdan güzel haberi paylaşırsınız bizlerleAmin canım bakıyorum henüz sonuç gözükmüyor eşim sormaya gitti kalbim öyle hızlı atıyor ki nerde gezdiğimi bilmiyorum
Canım ya seninle beta değerlerimiz benzer. Diğerlerine göre düşük bizimki bu beni endişelendiriyorGüzel haberler alacağımız birgün olsun inşallah
Ben yine lekelerle uyandım
5 10 dk falan sürüyor ama aşırı idrara sıkışık oluyorsun. O yüzden rahatsızlık veriyor karnına bastırıyorlar o kadar tuvaletin varken kasıkların ağrıyor hareket etmemen lazım falan. Ama acılı bir işlem değil rahatsız edici bi işlem bana göre. Aşılama hiç olmadım ama benzerdir muhtemelenKızlar tüp bebek işlemi uzunmu biraz korkuyorum vajinusmus geçmişim var aşılamamı anestezili oldum 2 kere
Yaaaaaa inanamıyorummmmmKızlar dayanamadım test yaptım
Yaaaaaakızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Ay canım teşekkür ederimYaaaaaa inanamıyorummmmmhayırlı olsun sekerım çok sevindim
Sen şimdi pazara kadar da dayanamazsınKızlar dayanamadım test yaptım
Ayyyy canım benim dedim sana teste çıkıp negatif alan görmedim çok sevindim canım umarım sağlıkla ilerler bu sefer kucağına almak nasip olur
Canım var var bebiş benim de aynıydı inanamadım ama varmış Allah'ım şükürler olsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla ilerledimKızlar dayanamadım test yaptım
Amin canım çok amin Allah razı olsun hepimize Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunAyyyy canım benim dedim sana teste çıkıp negatif alan görmedim çok sevindim canım umarım sağlıkla ilerler bu sefer kucağına almak nasip oluryine çok güzel bi gün
İnşallah kuzum teşekkür ederimCanım var var bebiş benim de aynıydı inanamadım ama varmış Allah'ım şükürler olsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla ilerledim
Amin canım duam sana ve tüm arkadaşlara sıra sende ben en baştan kendim değil ama senin pozitif olduğunu hissediyorumYehhhhuuuuukuzum tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah tamamına erdirsin diyelimKızlar dayanamadım test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?