9 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test dedi doktor ama meraktan ölüyorum resmen evde test yapmamak için zor duruyorum
Canım çook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşaAllah değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsunkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Canım benim hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir değer. Katlanarak devam etsin inşallahkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
şimdi akşamki eğlence düşünsün:) gözün aydın canım çok sevindimkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Testlere güvenme çıkınca kesin pozitif olur ama çıkmazsa eğer üzülmeYa ben testi tekrarladım farklı bı markanınkiyle bu seferde bişey çıkmadı
Öyle bişey var mı ilk defa duydum İnşallah canımHer testin HCG hassasiyeti aynı olmuyor. Belki daha yüksektir ondan çıkmamıştır. inşaAllah bebeğin seninledir
Silik çizgi değil bildiğin çizgi çıkmış. Bi de kaset test. Erken gebelik testinde daha koyu çıkabilirdiQızlar silik çizgı varmı ?
Allahım inşallah nasip eder canlarım.Gerçekten bizi bizden baska kimse anlayamaz iyi ki varsınızBenim de iki defa yapmama rağmen çıkmamıştı biraz daha değerim yükseksin yine deneyeceğim ömrümde bir kerecik o çift çizgiyi görmüş olayımtabii çıkarsa.
Süpeeerrkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Kuzum harika harikakızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Malesf üzülmek elde olmuyor bu sene ki tedavi beni cok yordu ilaçlarım cok fazla dha bitmedem diger ilaçımın kullanım saati geliyor yoruldumTestlere güvenme çıkınca kesin pozitif olur ama çıkmazsa eğer üzülme
Benim de 9 Aralık transfer 19 Aralık test9 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test dedi doktor ama meraktan ölüyorum resmen evde test yapmamak için zor duruyorum
Çok sevindim cnm maşallah gözün aydınkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Dualarım seninle cnm pozitif çıkıvakBen varım canım AminSabahı zor ettim inan ki çok korkuyorum
Çok teşekkür ederimHım kusura bakma onu göremedim ana sayfada transfer günü kayıtlı diye sormak istedim inşallah gönlüne göre olur
İnşallah canim yaKuzum hiç bilemiyorum başıma gelmediinsallah hemen gelir tekrar başlarsın
Amin canım bakıyorum henüz sonuç gözükmüyor eşim sormaya gitti kalbim öyle hızlı atıyor ki nerde gezdiğimi bilmiyorumDualarım seninle cnm pozitif çıkıvak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?