- 13 Kasım 2023
- 218
- 401
- 23
- 41
Amin canım şimdi gidiyorumDarısı sana inş cnm versin mi kanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım şimdi gidiyorumDarısı sana inş cnm versin mi kanı
Sen zaten pozitifsin de bakalım değerin kaç çıkacakAmin canım şimdi gidiyorum
ay inşallah canım benim uöarımmmPozitif olarak bekliyoruz seni de canım
Bi "ben sana ne dediiiimm " de benden gelsin. Tebrikler hayirli olsun ve ilaçlarını düzenli kullanKızlar günaydın. Bunu yazacağıma asla ama asla inanmıyordum ama galiba hamileyim… test sonucum 46. 7. Gün yaptım. Allahım rüyada mıyım
Sayfada paylaşmıştım ama canım 10 gün önce transferim iptal oldu. Adet bekliyorum inşallahSiz 9 aralıkta transfer oldunuz sanırım test gününüz ne zaman ? Evde test yaptınız mu gününüz gelmeden çıktı mı ?
Evet kuzum pazar günü vereceğim heyecan var tabi çok düşünmemeye çalışıyorum arada adet ağrısı çekiyorum bugün bakalım hayırlısıGünaydın cnm sen nasılsın bu ara testin yaklaştıkça hiç gelmiyorsun buralara pazar vericeksin dimi
Kuzummmm harika bir sonuç sağlıkla ilerlesinKızlar günaydın. Bunu yazacağıma asla ama asla inanmıyordum ama galiba hamileyim… test sonucum 46. 7. Gün yaptım. Allahım rüyada mıyım
Hım kusura bakma onu göremedim ana sayfada transfer günü kayıtlı diye sormak istedim inşallah gönlüne göre olurSayfada paylaşmıştım ama canım 10 gün önce transferim iptal oldu. Adet bekliyorum inşallah
Kuzum hiç bilemiyorum başıma gelmedi insallah hemen gelir tekrar başlarsınKizlar biliyorsunuz transferim iptal olmuştu ve 10 gün estrofem ve duphaston kullandım. İlaçları dün biraktim. Göğüslerim aşırı sis ve hassas . Acaba hemen adet olur muyum ya. Adet günüm yarın görünüyor ama bilemedim . Adet gecikmesi olmaz değil mi. ?
Tebrık ederim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Benım 7.gunu merak ettim 7.gunde kan testı mı verdın ? Normalde 12 gün bekle dedımlerı için ya çıkmazsa diye bende yapmak istemıyorum sizin 7.gunde kan da mı çıktı ?Kızlar günaydın. Bunu yazacağıma asla ama asla inanmıyordum ama galiba hamileyim… test sonucum 46. 7. Gün yaptım. Allahım rüyada mıyım
Sizin transfer gününüz kaçTebrık ederim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Benım 7.gunu merak ettim 7.gunde kan testı mı verdın ? Normalde 12 gün bekle dedımlerı için ya çıkmazsa diye bende yapmak istemıyorum sizin 7.gunde kan da mı çıktı ?
Güzelce tutunsun inşallah canımKızlar hastane yoluna çıktım. Transfer olmaya gidiyorum. Dularınızı eksik etmeyin
Yaaaaa ne güzellll maşallahhhkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
9 aralıkta transfer oldum 22 Aralık test dedi doktor ama meraktan ölüyorum resmen evde test yapmamak için zor duruyorumSizin transfer gününüz kaç