Peki canım transferden önce de iliski yasağı var mi transfer hazırlığı ayındaKonudan bağımsız yani suyu bile sizden mi istediler ? Sorduğunuz kadarıyla sizi hiç bilgilendirmemisler. 1 gün öncesinden duş aliyorsunuz. Transfer günü ise parfüm deodorant vs yasak. Takı falan yasak. Transfer sonrası 3 gün duş almayin. İlişki yasak. Aklıma bunlar geliyor. Güzelce duanı et hayırlısıyla tutunsun inşallah
İnsallah çıkar çok sevindim adınızaİnşallah ben yarın olmasa bidha yapıyımda çıkar mı daha belirgin bakalım
İnş vardır.5 gün aa ilk tüp bebeğim de de 5 gunde ögrenmiştim inş buda öyledir yanılmam ama kan almadan kesin bişey olmaz tabiki hafta sonu kan verir ona inanarımAy öyleyse vardırne çabuk çıkmış 5. Gün çift falan mı ?,,?
İnşALLAH öyledir yanıltmaz bizi testler.bu topikteki tüm arkadaşlara nasip etsinİnsallah çıkar çok sevindim adınızaerkenden belli etmiş minik desenize
İnsallah canım mutlu haberlerinle bekliyoruz seniİnş vardır.5 gün aa ilk tüp bebeğim de de 5 gunde ögrenmiştim inş buda öyledir yanılmam ama kan almadan kesin bişey olmaz tabiki hafta sonu kan verir ona inanarım
Hayırlı olsun şimdiden canım testler çok yanıltmaz varsa kesin çıkıyor zatenİnş vardır.5 gün aa ilk tüp bebeğim de de 5 gunde ögrenmiştim inş buda öyledir yanılmam ama kan almadan kesin bişey olmaz tabiki hafta sonu kan verir ona inanarım
Amiiiiiiiiiin canım amiiinİnşALLAH öyledir yanıltmaz bizi testler.bu topikteki tüm arkadaşlara nasip etsin
Hayır canım transfere kadar olan süreçte ilişki yasağı yoktu. En azından benim gittiğim yerde öyleydi.Peki canım transferden önce de iliski yasağı var mi transfer hazırlığı ayında
Teşekkür ederim canımHayır canım transfere kadar olan süreçte ilişki yasağı yoktu. En azından benim gittiğim yerde öyleydi.
Evet gerçekten hiç bir bilgi vermediler üstelik Ankara da tüp bebekte en iyi labaratuara sahip en yüksek pozitif oranına sahip hastaneye gidiyorumKonudan bağımsız yani suyu bile sizden mi istediler ? Sorduğunuz kadarıyla sizi hiç bilgilendirmemisler. 1 gün öncesinden duş aliyorsunuz. Transfer günü ise parfüm deodorant vs yasak. Takı falan yasak. Transfer sonrası 3 gün duş almayin. İlişki yasak. Aklıma bunlar geliyor. Güzelce duanı et hayırlısıyla tutunsun inşallah
Canım ordakilere msj atıp sorman daha mantıklı çünkü her hastane farklı söylemiş bende kan alma filan da yoktu mesela gittim sdece su içtim transfer olup geldim kanda neye bakıyorlar onuda bilmiyorum önceki tedavilerimde de hiç kan vermedim transferden 2 3 gün önce E2 progesterona bakılıyor sadece o kadarEvet gerçekten hiç bir bilgi vermediler üstelik Ankara da tüp bebekte en iyi labaratuara sahip en yüksek pozitif oranına sahip hastaneye gidiyorum
Orası çok çok iyi bir hastane Türkiye'de. O zaman bir bildikleri vardır muhakkak. Takılma her merkez farklı. Ben özel sandım. Bol şanslar. Ama size bir tavsiye transfer sonrası 3 gün duş almayın.Evet gerçekten hiç bir bilgi vermediler üstelik Ankara da tüp bebekte en iyi labaratuara sahip en yüksek pozitif oranına sahip hastaneye gidiyorum
İnşALLAH kuzum inşALLAHHayırlı olsun şimdiden canım testler çok yanıltmaz varsa kesin çıkıyor zaten
Bence klinikten kliniğe değişiyor biz doktor a tedaviye baslıcaz dedğimiz günden beri ilişki yasagımız var ilk aşamadan son aşamaya kadr ve hala da öyle 2.5 aydr fln yasakTeşekkür ederim canım
Çok sevindim cnm hayırlı olsunKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Hahahaa ben tek değilmişimBen 14 gündür evdeyim
Ben bugün de sabah yaptım silik çıktı ama neden bilmiyorum inanamıyorum insaAllah dediğin gibi olurHayırlı olsun şimdiden canım testler çok yanıltmaz varsa kesin çıkıyor zaten
Rabbim minik mucizene kavuştursun inşallah11 kez tüp bebek yaptırdım bir çoğu iptal ama en zoru bu beklemekmiş 2. Kez deneyimliyorum bu kısmı ki doktor izniyle lustral ilacimi kullanıyorum içmesem herhal de be yapardım şuan bile bu kalp çarpıntılarım devam ediyorken
Canım hayırlı olsun maşallahBen bugün de sabah yaptım silik çıktı ama neden bilmiyorum inanamıyorum insaAllah dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?