Evet çok haklısınız klinikten kliniğe göre de çok fark var teşekkür ederimBence klinikten kliniğe değişiyor biz doktor a tedaviye baslıcaz dedğimiz günden beri ilişki yasagımız var ilk aşamadan son aşamaya kadr ve hala da öyle 2.5 aydr fln yasak
Bakalım canım ya Allah'ım nasip eder umarım içim de tuhaf bir korku endişe var. Allah yardımcımız olsun hepimize nasip etsinCanım hayırlı olsun maşallahkan testi de ver bakalım yarın ne çıkcak
Amin canım korkma içini ferah tut ibşallah yarın güzel haberlerini bekliyorumBakalım canım ya Allah'ım nasip eder umarım içim de tuhaf bir korku endişe var. Allah yardımcımız olsun hepimize nasip etsin
Kalbi güzel insan heyecanla pozitif haberini bekliyor olacağım inşallah çok çok güzel sonuçlar alırsın dualarım sen ve bekleyen tüm adaylar ileBu sabah yedim kulaklarını çınlatarak
Canim ya burdayım diyor bebişBen bugün de sabah yaptım silik çıktı ama neden bilmiyorum inanamıyorum insaAllah dediğin gibi olur
Ahh canım kumrum inşallah.inşallah alırız hepimiz bu güzel haberi. Kendimi dinledim bugün bütün gün ama hiç bir belirtim yok daha ilk gün diye heraldeKalbi güzel insan heyecanla pozitif haberini bekliyor olacağım inşallah çok çok güzel sonuçlar alırsın dualarım sen ve bekleyen tüm adaylar ile
Ben daha bisiy yapmadan heyecanla okuyorum sizleri tahmin edemem günler çabucak geçsin inşallah dinleme kendini dicem ama ben olsam bende öyle olurdumAhh canım kumrum inşallah.inşallah alırız hepimiz bu güzel haberi. Kendimi dinledim bugün bütün gün ama hiç bir belirtim yok daha ilk gün diye heralde
Cnm probiyotik de kabızlığa iyi geliyor doktoruna sorBanada verdi o şurubu. Ama internetteki yorumları sanki çok iyi değil. Bende kayısı, incir, erik kurusunu zeytinyağında bekletiyorum akşama doğru blenderdan geçirip sabah akşam yiyeceğim
Arkadaşım biraz açık alana çıkıp temiz hava al. Benimde 2 gündür baş ağrısıyla başım dertte. Bugün biraz temiz hava aldım bana iyi geldi. Bir de koku ışık ve sesten uzak dur bu aralarBenim başım tutunca uyuyamıyorum da migrenim var bi de
Canım bugün 10. günümdü nasipse yarın kan günüm. Valla belirti mi ilaç yan etkisi mi birşeyler oluyor. Bu zamana kadar ara ara keskin ayağıma vuran kasık ağrısı oldu ayaklarimda çok üşüme oldu ilk gunler buzda gibiydi şimdi biran üşüyüp biran ter basar oluyor. Son bir kaç gündür inanılmaz baş ağrım var kuru bulantım var ama işte bunların hepsi hepimiz de var neredeyse var ilaç yan etkilerine bağlıyorum. Eğer pozitif çıkarsa kan testim farklı olarak ben ishal oldum. Normalde kronik kabızlık çekerim bağırsak tembelliğim var bana enteresan gelmişti.Rabbim beklentimiz sabrımızı mükâfatlandırsın hepimize nasip etsinCanim ya burdayım diyor bebişkaçıncı günün. Belirtilerin neler
Neresi cnm ben de ankaradayimEvet gerçekten hiç bir bilgi vermediler üstelik Ankara da tüp bebekte en iyi labaratuara sahip en yüksek pozitif oranına sahip hastaneye gidiyorum
Ay canım MaşaAllah Rabbim korusun bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Var var canım silikten bı tık koyu hattaQızlar silik çizgı varmı ?
InshAllah canım amın hepmız , bılmıyorum ama doğrumu bu az önce böyle mınacık parçaççık düşdü bende korkdum test yapdımAy canım MaşaAllah Rabbim korusun bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
InshAllah cumartesi kesin bicemde ınshAllah ordadır tutmuşdurVar var canım silikten bı tık koyu hatta
inşaAllah bebekten ayrı kan kalıntısı pıhtı olarak atmış olabilir evhamlanma seninle Allah'ın izniyleInshAllah canım amın hepmız , bılmıyorum ama doğrumu bu az önce böyle mınacık parçaççık düşdü bende korkdum test yapdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?