- 4 Ocak 2023
- 38
- 24
- 18
- 32
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK A Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @okurperest 11 ARALIK 1 embriyo
İnş olmaz bende aynı şeyi yaşadım ama yarım saatti doldurduktan sonra kalktım doktor öyle istediBende transferden hemen sonra wcye gitmek zorunda kaldım birkaç kez ve o kadar sıkışıktimki yapamadım acı çektim resmen zorlandım wcde. Birşey olur mu sizce
Bir bardak suya yarım limon sık o iyi gelirKızlar baş ağrısından ölüyorumparol içmek istemiyorum ne yapabilirim doğal bildiğiniz bişeyler var mı?
Benim de 3 gün geçmedi ağrım şimdi geçti çok şükür İnternete yazdığımda bol su için duşa girin falan diyorduBenim başım tutunca uyuyamıyorum da migrenim var bi de
Üzülme nolur en kısa zamanda mutlu sonucalr alirsinKan sonucum negatif (1.60)inşaallah diğer bekleyen herkesin güzel sonuclanir
Taze transfer mi oldun çatlatma iğnesi olduysan o beta hcg içeriyor inşallah bebiştirKızlar şimdi benim transfer gününü sayarsak 4.günüm diyelim test yaptık kırmızı çizgiyi gördük ilaçlardan da olur mu ?
Beni masadan hemen kaldırdılar yatmak psikolojiye iyi gelir sadece, wcye de gidebilirsin dedi hemşirelerİnş olmaz bende aynı şeyi yaşadım ama yarım saatti doldurduktan sonra kalktım doktor öyle istedi
Sağol canım yaptım inşallah iyi gelir Allah razı olsunBir bardak suya yarım limon sık o iyi gelir
Duş alayım ben de uyumaya çalışayımBenim de 3 gün geçmedi ağrım şimdi geçti çok şükür İnternete yazdığımda bol su için duşa girin falan diyordu
Canım ben gayet kolya küpe şeklinde girdim sadece alt tarfı çıkart dediler üstüm iç çamaşırı duruyordu üzerime önlük giydim direk sadece su içip gittim tok gelin dediler ama adet için bilemiyorum bana çok ilaç vermişlerdiKızlaaaarrr 1 gün kaldı transferime bazıları hemşire uyardı takı makyaj falan hiç olmasın diyor dediler ama bana hemşire sadece 3 bardak su içip yanına da su alıp gel dedi. Bir de aç tok fark ediyor mu transfere gidince kan falan almıyorlar dimi artık ? Benim ki Doğal Siklus olacak sadece Protestan fitil kullanıyorum reglimden sadece 1 gün önce olacak transfer nasıl regl olmamı engelleyecek cidden anlamadım kafam çok karışık bi ilaç kullanıyor olsam regle engel olur diyeceğim ama o da yok
Taze transferse canım pozitif çıkar ama dondurulmuş embriyo ise hayırlı olsunKızlar şimdi benim transfer gününü sayarsak 4.günüm diyelim test yaptık kırmızı çizgiyi gördük ilaçlardan da olur mu ?
Bana çatlatma iğnesi de vermedi yumurtan doğal çatlayacak dedi ama transfer öncesi bir muayene de istemedi ay kafam çok karışıkCanım ben gayet kolya küpe şeklinde girdim sadece alt tarfı çıkart dediler üstüm iç çamaşırı duruyordu üzerime önlük giydim direk sadece su içip gittim tok gelin dediler ama adet için bilemiyorum bana çok ilaç vermişlerdi
Yok dondurulmuş transefr oldumTaze transfer mi oldun çatlatma iğnesi olduysan o beta hcg içeriyor inşallah bebiştir
İnşallah ben yarın olmasa bidha yapıyımda çıkar mı daha belirgin bakalımTaze transferse canım pozitif çıkar ama dondurulmuş embriyo ise hayırlı olsun
Konudan bağımsız yani suyu bile sizden mi istediler ? Sorduğunuz kadarıyla sizi hiç bilgilendirmemisler. 1 gün öncesinden duş aliyorsunuz. Transfer günü ise parfüm deodorant vs yasak. Takı falan yasak. Transfer sonrası 3 gün duş almayin. İlişki yasak. Aklıma bunlar geliyor. Güzelce duanı et hayırlısıyla tutunsun inşallahKızlaaaarrr 1 gün kaldı transferime bazıları hemşire uyardı takı makyaj falan hiç olmasın diyor dediler ama bana hemşire sadece 3 bardak su içip yanına da su alıp gel dedi. Bir de aç tok fark ediyor mu transfere gidince kan falan almıyorlar dimi artık ? Benim ki Doğal Siklus olacak sadece Protestan fitil kullanıyorum reglimden sadece 1 gün önce olacak transfer nasıl regl olmamı engelleyecek cidden anlamadım kafam çok karışık bi ilaç kullanıyor olsam regle engel olur diyeceğim ama o da yok
Bir de evet transfer günü aynı zamanda kan alıyorlar son kez. Ve ona göre sizi odaya alıyorlar.Konudan bağımsız yani suyu bile sizden mi istediler ? Sorduğunuz kadarıyla sizi hiç bilgilendirmemisler. 1 gün öncesinden duş aliyorsunuz. Transfer günü ise parfüm deodorant vs yasak. Takı falan yasak. Transfer sonrası 3 gün duş almayin. İlişki yasak. Aklıma bunlar geliyor. Güzelce duanı et hayırlısıyla tutunsun inşallah
Ay öyleyse vardırYok dondurulmuş transefr oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?