- 13 Kasım 2023
- 218
- 401
- 23
- 41
Ben de test yaptım ama içine sinmiyor nedense benim de kan günüm yarın bakalım ne olacak sonuç Allah'ım hepimize nasip etsinInshAllah cumartesi kesin bicemde ınshAllah ordadır tutmuşdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de test yaptım ama içine sinmiyor nedense benim de kan günüm yarın bakalım ne olacak sonuç Allah'ım hepimize nasip etsinInshAllah cumartesi kesin bicemde ınshAllah ordadır tutmuşdur
Bakdım intertden oluyormuş bebeyin düşmesi ikmansızmış böyle suracada ama işde insan her şeyi düşünüyorinşaAllah bebekten ayrı kan kalıntısı pıhtı olarak atmış olabilir evhamlanma seninle Allah'ın izniyle
İnshAllah güzel haberleri bekliyoruz burda , aminBen de test yaptım ama içine sinmiyor nedense benim de kan günüm yarın bakalım ne olacak sonuç Allah'ım hepimize nasip etsin
Amin canım benim aynen bende de benzer belirtiler var bende ilaçlara bağlıyorum ama insan bı yandan da acaba mi diyor. Benim de bugün 8.gunum cumartesi kan vericem. İdrar testi yapmaya cesaretim yok.Canım bugün 10. günümdü nasipse yarın kan günüm. Valla belirti mi ilaç yan etkisi mi birşeyler oluyor. Bu zamana kadar ara ara keskin ayağıma vuran kasık ağrısı oldu ayaklarimda çok üşüme oldu ilk gunler buzda gibiydi şimdi biran üşüyüp biran ter basar oluyor. Son bir kaç gündür inanılmaz baş ağrım var kuru bulantım var ama işte bunların hepsi hepimiz de var neredeyse var ilaç yan etkilerine bağlıyorum. Eğer pozitif çıkarsa kan testim farklı olarak ben ishal oldum. Normalde kronik kabızlık çekerim bağırsak tembelliğim var bana enteresan gelmişti.Rabbim beklentimiz sabrımızı mükâfatlandırsın hepimize nasip etsin
ben yaptırdım canım.Kızlar bu serumdan alan var mı ben az önce aldım ama cok kötü oldum bildiğin hüngür hüngür ağladım. Kollarıma agrı girdi midem bulandı başım döndü
Ben bakıldı ama neye bilmiyorum , ama cevapı almamışdım kan verdim cuma dediler salı transfere gel ama hiç cevapı çıkmamışdı bence progestorana bakılıyor araşdırdım öğle yazmışdıkızlar transferden 5 gün önce bir kan testine bakılıyormuş ve transferin ona göre olup olmayacağı belli oluyormuş. neye bakıyorlar, biliyor musunuz?
bir de biz estrofem kullanırken yumurtluyor muyuz? bilen var mı bu kısmın matematiğini?
Estofermi transfere hazılrıkda yazdı bana doktor yumurta büyütmede yokBen bakıldı ama neye bilmiyorum , ama cevapı almamışdım kan verdim cuma dediler salı transfere gel ama hiç cevapı çıkmamışdı bence progestorana bakılıyor araşdırdım öğle yazmışdı
Estradiol ve progesteron bakılıyor canim sanırım yumurtlamaya engel değildir rahimi kalınlaştırmak hazırlamak için veriyorlarkızlar transferden 5 gün önce bir kan testine bakılıyormuş ve transferin ona göre olup olmayacağı belli oluyormuş. neye bakıyorlar, biliyor musunuz?
bir de biz estrofem kullanırken yumurtluyor muyuz? bilen var mı bu kısmın matematiğini?
Hayır aksine ben pkoluyum ve amh 6 küsür çıktı bir kaç ay önce. Ya amh ile alakalı değil benimki doktorlarda net bişey söylemiyorlar malesef Ya şu süreçte anladım ki Allah ol derse olucak. Ne amh düşük olanlar asla hamile kalamazsın denilen kişiler hep çok şükür hamile kaldılar. Rabbim onlara nasip etti. Bana da hiç bir sorun yok herşey yolunda hamile olmaman için sorun yok diyorlar ama olmuyor. Rabbim nasip etmiyor inşallah hayırlı zamanda bizede nasip olur diye dua etmekten başka Allaha güvenmekten başka çaremiz yokAllah allah nedennoyle olmuş canim ya amh degerin mi dusuktu benim dusuk bende acikcasi korkuyorum az yumurta cikar diye
canım yumurtlama olacaksa bana neden ilişki serbest dedi acaba doktorum. ya hamile kalırsak? anlamadım ciddenEstradiol ve progesteron bakılıyor canim sanırım yumurtlamaya engel değildir rahimi kalınlaştırmak hazırlamak için veriyorlar
Beni de eklermısınız ? 09 Aralık transfer - 22 Aralık testKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM U Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK A Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK G gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo
Siz 9 aralıkta transfer oldunuz sanırım test gününüz ne zaman ? Evde test yaptınız mu gününüz gelmeden çıktı mı ?Bir de evet transfer günü aynı zamanda kan alıyorlar son kez. Ve ona göre sizi odaya alıyorlar.
ÇıkmazKızlar 6. Günde idrarda çıkar mı ? 3.gün embriyosu . Normal test 22 Aralık 9 Aralık transfer ?
Ben tedaviye başlayanda yasak hayla yasak nerdeysr 2 aydırcanım yumurtlama olacaksa bana neden ilişki serbest dedi acaba doktorum. ya hamile kalırsak? anlamadım cidden
Allahtan umut kesilmez canım hersey gönlünce olsunHayır aksine ben pkoluyum ve amh 6 küsür çıktı bir kaç ay önce. Ya amh ile alakalı değil benimki doktorlarda net bişey söylemiyorlar malesef Ya şu süreçte anladım ki Allah ol derse olucak. Ne amh düşük olanlar asla hamile kalamazsın denilen kişiler hep çok şükür hamile kaldılar. Rabbim onlara nasip etti. Bana da hiç bir sorun yok herşey yolunda hamile olmaman için sorun yok diyorlar ama olmuyor. Rabbim nasip etmiyor inşallah hayırlı zamanda bizede nasip olur diye dua etmekten başka Allaha güvenmekten başka çaremiz yok
Her bebeyın gelme zamanı vardır Allah biliyor hayrlı zamanda vercir moralımızı düşürmeyelim bir bildiyi var ınshaalah hepmızın uzunu guldurudyı zaman olcakHayır aksine ben pkoluyum ve amh 6 küsür çıktı bir kaç ay önce. Ya amh ile alakalı değil benimki doktorlarda net bişey söylemiyorlar malesef Ya şu süreçte anladım ki Allah ol derse olucak. Ne amh düşük olanlar asla hamile kalamazsın denilen kişiler hep çok şükür hamile kaldılar. Rabbim onlara nasip etti. Bana da hiç bir sorun yok herşey yolunda hamile olmaman için sorun yok diyorlar ama olmuyor. Rabbim nasip etmiyor inşallah hayırlı zamanda bizede nasip olur diye dua etmekten başka Allaha güvenmekten başka çaremiz yok
Hayırlısı olsun canımBen bugün de sabah yaptım silik çıktı ama neden bilmiyorum inanamıyorum insaAllah dediğin gibi olur
Bana estrofem kullanmaya başladıktan itibaren yasak dediler bilemedim şimdi ozaman engel micanım yumurtlama olacaksa bana neden ilişki serbest dedi acaba doktorum. ya hamile kalırsak? anlamadım cidden