Benim ayak üşümelerim hiç gitmedi ilk günden beri var canım belirti de olabilir ilaç etkisi de bilemeyizÖncelikle hepinize merhaba. Ben yeni katıldım sayılır aranıza. 9 Aralık günü transfer oldum. Bugün transfer hariç 5. Günüm 2 gündür asla ayaklarımı ısıtamıyorum arada bir sıcak basıyor arada bir buz kesiyorum ve çok nadir olan kasık da batmalarım var sizce bunlar belirti sayılır mı ? Yoksa ilaçlardan falan mıdır
Zaman da geçmiyor gibi hissediyorumBenim ayak üşümelerim hiç gitmedi ilk günden beri var canım belirti de olabilir ilaç etkisi de bilemeyiz
Canım çok çok sevindim MaşaAllah Allah'ım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar benim sonucumda çıkmış 140
Yaaa maşallah çok güzel inşallah güzelce artarKızlar benim sonucumda çıkmış 140
Bence testini ver canım. Hayırlısıyla müjdeli haber alırsın inşallah hepimizBunu o kadar isterim ki…
Tebrikler , hayrlısı ile kucağınıza alınKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Canım sende yap yaa merakta koma biziCanım çok çok sevindim MaşaAllah Allah'ım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum çok güzel sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallahKızlar benim sonucumda çıkmış 140
TEşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaAyy ne güzel maşallah
Allah razı olsun cnm isteyen her kadına nasip olsun inşallahÇook çok sevindim canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah
Ben de inan zor duruyorum yerimde sabah olsun diye bekliyorum bu son günler çok daha zor geçiyor Allah'ım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin değerlerimiz katlanarak artsınCanım sende yap yaa merakta koma bizi
Sağol cnm bnmOh maşallah canım gözün aydın
Amin canım inşallah merakla bekliyorumBen de inan zor duruyorum yerimde sabah olsun diye bekliyorum bu son günler çok daha zor geçiyor Allah'ım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin değerlerimiz katlanarak artsın
Bugün testi vereceğim çıkınca yazarım burayaBence testini ver canım. Hayırlısıyla müjdeli haber alırsın inşallah hepimiz
inşaAllah pozitif sonuçlar alırsınBugün testi vereceğim çıkınca yazarım buraya
Yazdım ya kızSağol cnm bnmsenin nasıl çıktı hala bekliyor musun ?
Benim 5.gün embriyosu 7.gün 58 di bugün 9.gün 140 çıktı canımYaaa maşallah çok güzel inşallah güzelce artarkaçıncı gününüz
Ayy maşallahBenim 5.gün embriyosu 7.gün 58 di bugün 9.gün 140 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?