Çıkmış ama sayfa açılmıyor hastaneye gidip alıcam sanırım ya da biraz daha beklicem belki açılır
Bekle canım açılır belki benimki çalışılıyor yazıyor halaÇıkmış ama sayfa açılmıyor hastaneye gidip alıcam sanırım ya da biraz daha beklicem belki açılır
Yok canım ya ağzından çıktı ama inşallah o da nasip olurdoğum oldu mu
9. GünümdüKaçıncı gününüzdü
Amin canım bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallahAyy çok sevindim hadi gözüm aydın inşallah sağsalim al kucağına darısı bizlere olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah canım9. Günümdü
Önceki sonucum açılıyor bunda ise hata veriyor anlamadımBekle canım açılır belki benimki çalışılıyor yazıyor hala
Kuzum çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArtmış kızlarBugün test günümdü zaten test günümde 10.gündü.
65 çıktı
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
İlk 28.9 du
Ayy ne güzel maşallahArtmış kızlarBugün test günümdü zaten test günümde 10.gündü.
65 çıktı
İlk 28.9 du
Bunu o kadar isterim ki…Sahi mi aslında o ilaçlar gebeliği artırır ama o kadar mi umutsuzsun. Geçen bahar İkinci denememde benim kadar umutsuzu var mı bilemem o kadar negatiftim ki kan verip eve kadar gözlerim dolu yurumustum . Sonucumu açtım bı baktim pozitif ama nasıl böyle asla inanamıyordum. Her şey tam bitti derken neler doğar kim.bilir. Hakkında hayırlısı olsun ama keşke hiç birakmasaydin.
Oh maşallah canım gözün aydınArtmış kızlarBugün test günümdü zaten test günümde 10.gündü.
65 çıktı
İlk 28.9 du
Ay harika haber tebrik ederim canım gözün aydın Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaaaaar sonucum çıktı 127çok şükür. İnşallah güzelce devam eder hepimiz pozitiflerimizi alalım keseleri görelim kalp atışlarını duyup kucaklarımıza sağlıcakla alalım cumartesi yine test vericem
Çook çok sevindim canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllahArtmış kızlarBugün test günümdü zaten test günümde 10.gündü.
65 çıktı
İlk 28.9 du
Amin canımAyy çok sevindim hadi gözüm aydın inşallah sağsalim al kucağına darısı bizlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?