Hayırlı haberlerle gel inş canımKızlar günaydııın bende kan verdim sonucumu bekliyoruum inşallah güzel haberler alırız
İnşallah ama hamilelikte de devam ediyormuş sanırımFitilin yan etkisi olduğunu düşünüyorum günde 3 olması da zorluyor. İnşallah güzel haberler alırız da bugünleri unuturuz
Benim taze transferdi. Beklenen adetten 1 hafta önce estrofem başladılar. Adetimi 1 hafta geciktirdi. 2 hafta estrofem kullandım. Sonra adet olunca da yumurta geliştirici ilaçlara başlandı ve taze transfer yapıldıBana da vermemişti canım taze transferde olmuyor sanırım
Hayırlı olsun canım. Bebişini kapıp gel bekliyoruzKızlar günaydııın bende kan verdim sonucumu bekliyoruum inşallah güzel haberler alırız
Opudan sonra bana da verilmedi canımBenim taze transferdi. Beklenen adetten 1 hafta önce estrofem başladılar. Adetimi 1 hafta geciktirdi. 2 hafta estrofem kullandım. Sonra adet olunca da yumurta geliştirici ilaçlara başlandı ve taze transfer yapıldı
Verdin mi canım sen kanıBenim taze transferdi. Beklenen adetten 1 hafta önce estrofem başladılar. Adetimi 1 hafta geciktirdi. 2 hafta estrofem kullandım. Sonra adet olunca da yumurta geliştirici ilaçlara başlandı ve taze transfer yapıldı
Belki bebiştirkızlar ya benim gece aşırı bel ağrım oldu ve hayatımda ilk defa bu kadar uzun yaşadım bu ağrıyı. Daha erken belirti için zaten. 5.gün embriyosu ve transfer gününü saymazsam tam 3 gün oldu şuan. Acaba ilaçlardan kaynaklı olabilir mi? Günde 3 er tane duphaston ve estrofem içiyorum. Corasprin, folik asit ve 2 kere de progestan dex iğnesi vuruluyorum. 20 aralıkta test günüm
İnşallah canımmm yaa inşallah ama herşeyi de bebişe bağlayıpta sonunda üzülmek istemiyorumBelki bebiştir
Biz olumlu güzel düşünelim takdir Allahtan kuzumİnşallah canımmm yaa inşallah ama herşeyi de bebişe bağlayıpta sonunda üzülmek istemiyorum
İlk 3 gün yattım suan işteyim çalışıyorum canım gezmelere falan gidiyorum iyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorumKızlar sürekli yatıyor musunuz ben yatıyorumbugün biraz ayakta kaldım sadece ocak sildim kahvaltı hazırladım falan
Orası öyle zaten ama belirtileri sürekli hamileliğe yorduğum zamanlarım olduğu için biraz psikolojik olarak istemiyorum ona bağlamak. Ne geliyorsa iyisiyle kötüsüyle rabbimden. Eminim bizim için o yolları güzelleştirecekBiz olumlu güzel düşünelim takdir Allahtan kuzum
Psikolojik olarak en güzeli aslında bende pztsi başlıcam işe rapor aldım canım. Gerçi ben ayakta durunca da psikolim bozuluyor yatınca daİlk 3 gün yattım suan işteyim çalışıyorum canım gezmelere falan gidiyorum iyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorum
Evet canım amin inşallah nasıl hayırlısı olsun inşallahOrası öyle zaten ama belirtileri sürekli hamileliğe yorduğum zamanlarım olduğu için biraz psikolojik olarak istemiyorum ona bağlamak. Ne geliyorsa iyisiyle kötüsüyle rabbimden. Eminim bizim için o yolları güzelleştirecek
Valla ben full yatış modunda değilim hemşire de uyardı beni. Kullandığımız ilaçların ağır olduğunu full yatışta olacağım zaman vücutta kan akışı olmayacağından kan pıhtılaşması yaşayabileceğimi söyledi korktum açıkcası. Bide huyum mudur nedir yatamıyorum ayakta birşeylerle uğraşınca zaman daha hızlı geçiyorKızlar sürekli yatıyor musunuz ben yatıyorumbugün biraz ayakta kaldım sadece ocak sildim kahvaltı hazırladım falan
Bence en güzelini yaptınİlk 3 gün yattım suan işteyim çalışıyorum canım gezmelere falan gidiyorum iyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorum
yatınca zaman gerçekten geçmiyor bir anca gelse zamanValla ben full yatış modunda değilim hemşire de uyardı beni. Kullandığımız ilaçların ağır olduğunu full yatışta olacağım zaman vücutta kan akışı olmayacağından kan pıhtılaşması yaşayabileceğimi söyledi korktum açıkcası. Bide huyum mudur nedir yatamıyorum ayakta birşeylerle uğraşınca zaman daha hızlı geçiyorsağolsun annem de benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?