Benim eriyerek çıkıyor akıntı şeklinde çok da yatamıyorum üstüne sabah yapıyorum 15 dk uzanıp çıkıyorumBana yazmış ki itebildiğiniz kadar itinsağol ya ben zaten bunu hiç düşünememiştim ajsjdjdjdjdh neyse bi kısmı gelebilir normal demiş inşallah normaldir
Onu yapıyoruz zatenBana yazmış ki itebildiğiniz kadar itinsağol ya ben zaten bunu hiç düşünememiştim ajsjdjdjdjdh neyse bi kısmı gelebilir normal demiş inşallah normaldir
Ben 39 yaşındayım arkadaşım o nedenle çift yapılabiliyorYa bende çift olsun dedim. Çok istedim kabul etmediler yasakmış
Evet canım aynı tortu gibi bir kısmı geliyor ve su gibi akıntı oluyor bendeBenim eriyerek çıkıyor akıntı şeklinde çok da yatamıyorum üstüne sabah yapıyorum 15 dk uzanıp çıkıyorum
Ben de ondan rahatsız oluyorum her seferinde adet oldum sanıyorum
Normal canım fitil zaten bi kısmı mecbur akıcak benimki de öleEvet canım aynı tortu gibi bir kısmı geliyor ve su gibi akıntı oluyor bende
Ben çalışıyorum canım ama şöyle, ilk transferimde hiç yatmadım ertesi gün geldim işe günler geçmek bilmedi kafayı yiyecektim düşünmekten yatıyorum kalkıyorum aklımda hep tuttu mu sorusu.. 5. günden itibaren her gün test yapıyordum falan idrar testi. Tabi tutmadı tam 2 ay sonra 2. transferim oldu bu sefer 5 gün rapor aldım evde full yattım aklıma bile gelmedi eşim de izin aldı gitmedi işe ikimizde tüm gün uyuduk o temizlik yemek yaptı ben ne kadar saçma programlar varsa izledimSenin günün gelmiş çok heyecanlı. Bize daha var günler geçmek bilmiyor. Bir de ben daha hiç dışarı çıkmadım, annem babam geldi hep evdeyım bunaldım biraz
yok canım, iğne yok henüz. ama son 5 gün ne verirler bilmiyorumWhiterabbit ve ebkebk kızlar bana estrofem den hariç oxitide iğne verdi karnımdan vuruluyorum iki güne bir siz öyle bişey kullanıyor musunuz
Kız eldiven giyip elimin yarısıda kadar resmen ittiriyorum pıt geri atıyorBana yazmış ki itebildiğiniz kadar itinsağol ya ben zaten bunu hiç düşünememiştim ajsjdjdjdjdh neyse bi kısmı gelebilir normal demiş inşallah normaldir
İlk başta hiç gelmiyordu kızzzz ondan şimdi evhamlandım ahahahaha bugün belirtim yok ya neye saracagımı şaşırıyorumNormal canım fitil zaten bi kısmı mecbur akıcak benimki de öle
Allah Allah erimeden mi geliyor benim tortu şeklinde kalıntılar geliyor direk fitil geri gelmiyor istersen bi danış canım sendeKız eldiven giyip elimin yarısıda kadar resmen ittiriyorum pıt geri atıyoranam daha ne kadar iteceğim az daha gitsem karın boşluğum zaten
İlk başta hiç gelmiyordu kızzzz ondan şimdi evhamlandım ahahahaha bugün belirtim yok ya neye saracagımı şaşırıyorum
Bayrağı senden devraldım ahahahahah bak gör şimdi her gün yazcam test yapayım mı dayanamıyorum diye ahahahahahAman diyim belirti işlerine girme sakın güzelce pazar günü kan testini ver kurtul
Valla yaaaBayrağı senden devraldım ahahahahah bak gör şimdi her gün yazcam test yapayım mı dayanamıyorum diye ahahahahah
Canm ben geç evlendim malesef:))Canım belli bir yaş üstüne tüp bebek tedavisi ücretsiz olabiliyor. Yani devlette üç defa hakkınız var bide kaç yıllık evlisiniz
Demek sizede aşılma olmuştunız, dilerim bu sefer bebişin seninledirBenim de karnımda ara ara adet sancısı gibi his vaar ama daha çok gaz sancısı oluyor ya. İç organlarım bir tuhaf. Bacak ağrısı hiç yok. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum çok da umitlenmek istemiyorum ama göğüslerim ağrıyor koyulaşma var uçlarında. Ama ben hep diyorum ki ilaçlar yapıyor.
Çünkü bir kez aşılama yaptırdım o zaman da aynılarını yaşadım ve negatif oldu.
Ay benim belietiler sırayla şöyle diyim aniden ateş basıyor ve bağırmak istiyorum. Çok acıkıyorum çok. Bide göğüslerim ağrıyor renk değişimi de gözlemledim. İlk başta çok uyumak istiyordum ama şimdi geçti o. Dediğim gibi bide gaz sancısı çok var.
Hepsini hemşireye anlattım bunlar ilaçların yan etkileri dedi bana
Çok güzel haberArkadaşlar ben dayanamayıp yaptım akşam idrar yaptım ve bi silik çizgi çıktı kan verdim vveeeee 59.59 çıktııııııAllah herkesin sonuçlarını pozitif çıkarsın hiç belirti aramayın bende sadece ayak agrısı vardı burdan yazan herkes için teşekkür ederim bi umut oldunuz ve ben bi cesaretle yaptım kendini hazır hissettiğinizde testler havada uçsunnnnn
Yaaaa işte buuuArkadaşlar ben dayanamayıp yaptım akşam idrar yaptım ve bi silik çizgi çıktı kan verdim vveeeee 59.59 çıktııııııAllah herkesin sonuçlarını pozitif çıkarsın hiç belirti aramayın bende sadece ayak agrısı vardı burdan yazan herkes için teşekkür ederim bi umut oldunuz ve ben bi cesaretle yaptım kendini hazır hissettiğinizde testler havada uçsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?