225 kdr da bende var ist337,5 8 kalem vardı elimde 300 lük . ama doz azaltmadılar bugün gittim 3 gün daha 337.5 devam o yüzden ilaçlar yetmiycek
Umarım herkesin kucağı mis kokulu yavrularıyla dolarÖncelikle süreciniz hayırlı olsun inşallah Rabbim tez zamanda sağlıcakla en kolay yoldan nasip etsino kadar haklısınız ki cunku buradaki herkesin bedensel fiziksel olarak sorunları farklı olabilir fakat isteğimiz aynı Allahtan saglicakla hayırlısıyla evlat bu sebepten bu sayfa iyi ki var dert ortağı olmak tanımadığın kişiyle dertleşmek.. birbirimize buradan hepimiz pozitif haberler vermek nasip olsun bu arada aldığımız anestezi gerçekten çok hafif nasıl uyutulup uyandığını anlamayacaksın bile
Allah razı olsun İnşallah buradan herkes gebe çıkarAh canım benim imtihan dünyası işteinşallah güzel haberlerini duyarız
Kuuzm 7 gün oldu sabah akşam aliyordum pazar günü 3 e çıkardı sabah öğle akşam alıyorum şükür bnm de agrimadi bugün ama soğuk algınlığı olmuşum bir sürü ilaç içiyorum isallah bı sıkıntı olmaz doktorum olmaz dedi ama bilmiyorum cuma kontrolum var isallah rahim kalinlasmistirmide bulantısı pek değil ama şişkinlik var:/
baş ağrısı işi çok kötü ya cidden. benim bugün yoktu başımda ağrı neyseki. sanırım alışıyor vücut. kaç gün oldu senin başlayalı?
İsallah güzel sonuc alırsın cnm belirtilerinde isallah meleğinin tutunmasinin habercisidir06 Aralık benimde transferim oldu 12. Tüp bebek 3 adet 8,8, Morula 4. Gün embriyoları transfer edildi kaşık ağrım var ama belirti mi bilmiyorum çok fazla ilaç kullanıyorum onlarında etkisi olabilir
Amiiiin inşallah nasip olur sizden de Allah razı olsunUmarım herkesin kucağı mis kokulu yavrularıyla dolarçok haklısınız gerçekten buradaki insanların kalbindeki üzüntü de istekte aynı , en çok biz biliriz birbirimizi , en çok biz empati kurabiliriz Rabbim büyüktür inşallah güzel bir haberim olursa paylaşacağım sizinle , inanın belki kimseye demeden buraya yazarım böyle güzel yorumlar desteklerden sonra , Allah razı olsun
Allahın izni ile umarım güzel olurHeyecanlı ve endişeliyim umarım her şey güzel olur canım ya
Hayırlısı olsunCanlarım sonunda transferimi oldumRabbim herkese en hayırlsını nasip etsin Bakalım şimdi geri sayım başladı 19 Aralık test günüm inşallah pozitifi görürüm Kan testime kadar da idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Transfer bitince ultrason fotoğrafı istedim bakıp şapşal şapşal sırıtıyorum nasıl geçer bu zaman
Merhaba benim bugün 5. Gün transferim olacak yaş 29 beni de ekleyebilir misinizKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 2 Embriyo
Benim 9.günüm 3 gün önce yaptım negatif çıktı ve pişman oldum keşke yapmasaydım test günümü bekleseydim dedim bence bekleyinKızlar yarın kan vereceğim Allah’ın izniyle ama evde test yapsam mı çok merak ediyorum sizce ne yapsam negatif çıkarsa üzülürüm ama yarında negatif çıkarsa üzülürmüş değişen hiçbir şey olmayacak size sormak istedim ne yapsam
Ben yapmadım ama yapsam daha çok üzülürdüm cnm idrar yerine kan ver daha iyi erken bile olsa kesin sonuç çıkar yani kaçıncı gününKızlar yarın kan vereceğim Allah’ın izniyle ama evde test yapsam mı çok merak ediyorum sizce ne yapsam negatif çıkarsa üzülürüm ama yarında negatif çıkarsa üzülürmüş değişen hiçbir şey olmayacak size sormak istedim ne yapsam
Yapmadım hala bugün yapayım diyorum eşim bekle test gününü diyorPeki şimdi sonuç ne çıktı canım
Bugün yapıcaktın haniYapmadım hala bugün yapayım diyorum eşim bekle test gününü diyortest günüm perşembe.
İlk gebeliğimde beklemiştim test gününe kadar bence beklemek daha mantıklı.Sanki daha hayırlı da
Ya eşim yapma bekle diyorBugün yapıcaktın hanikanda çıkar bence ya yap kurtul ben öğleden sonra vermeyi düşünüyorum bide benim 7.günüm
Canımm senin transfer hangi tarihteydii 2 gündür bende öyleyim aşırı üşüme ama yataktan kalkıyorum su gibiKız ben gece bir uyandım sular seller içindeyim WC’ye kalktım sıkışık halde yatağa yaptım sandımsonra gittim geldim bu seferde üşümeye başladım. Üst baş değiştir yat derken uykumda kaçtı neyseki işe yetiştim
Doktoruma kalsa bıraktırır çünkü test günüm yarın zaten ama çıkmazsa ben Perşembe tekrar verip öle bırakmayı düşünüyorum canım çünkü çoğu kişi 10.gün düşük değerle öğrenmiş bi ihtimal der devam ederimYa eşim yapma bekle diyor
Nasıl olsa yapsan çıkmasa da doktoru arasak test gününü baz alacak ilaçları kullanmaya devam et diyecek dedi falan kafam karıştı
Gece yatamadım inanır mısın heyecandan yapacam diye
Ama eşimin de dediği mantıklı şimdi yapsan da ilaçları bırakacak mısın mesela çıkmazsa ?
Benim de test günüm perşembe aslında belli de olmaz okuldan çıkarken o anki ruh halime trafiğe bağlı,bi bakmışım hastane yolundayımDoktoruma kalsa bıraktırır çünkü test günüm yarın zaten ama çıkmazsa ben Perşembe tekrar verip öle bırakmayı düşünüyorum canım çünkü çoğu kişi 10.gün düşük değerle öğrenmiş bi ihtimal der devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?