- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Kuzum ben 7 aralıkta oldum çift 3. Gün embriyosu. Benide bi ateş basıyor bi üşüyorum çok tuhaf hallerdeyimCanımm senin transfer hangi tarihteydii 2 gündür bende öyleyim aşırı üşüme ama yataktan kalkıyorum su gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben 7 aralıkta oldum çift 3. Gün embriyosu. Benide bi ateş basıyor bi üşüyorum çok tuhaf hallerdeyimCanımm senin transfer hangi tarihteydii 2 gündür bende öyleyim aşırı üşüme ama yataktan kalkıyorum su gibi
Bende 6 aralık 5. gün tek embriyo.Kuzum ben 7 aralıkta oldum çift 3. Gün embriyosu. Benide bi ateş basıyor bi üşüyorum çok tuhaf hallerdeyim
Canım şöyle anlatayım,Kızlar ben sorumu yanlış sormuşum reglinize kaç gün kala transfer oldunuz ?
Benim de 2 . transferim 5. gün embriyosu ama aynı duygulardayım. Yani asla heyecan yok beklenti yok umut yok içimde koskocaman bi boşluk var tutmadığına emin gibiyimBenimki iyi kalite dendi 8 hücreli falan ama içimde bir boşluk var. Umarım yanılırım ve sizin bebişiniz de sıkıca tutunur size.
Keşke senin gibi olsam bende sabırsız biriyim asla rahat olamıyorum kafamda milyon tane düşünce geceleri uyuyamıyorum sürekli burada belirti arıyorum ramak kaldı kafayı yememe neyse güzel heyecanlar Allah’ıma bin şükür Rabbim bu kadarına erdirdi inşallah devamıda gelir benim ilk oldu bu bile benim için çok anlamlı tadını çıkartıyorum bi yandan da kendimi hamile olarak düşünüyorum sürekli konuşuyorum onlarla eşim arada bagırıyo sen kiminle konuşuyorsun diye ahhaahah hayırlısıyla alsak sonuçlarımızı o zaman çok daha güzel olucazBende 6 aralık 5. gün tek embriyo.
Ya ekimde yine transfer olmuştum da üşüme yoktu şimdi üşümekten kendime gelemiyorum havalarda soğudu belki ondandır ben belirti aramayalı bırakalı cok oldu Bi de hiç ne heyecan ne bi his var ilk transferimde uyuyamıyordum, elim sürekli karnımdaydı aşırı heyecanlıydım test yapmaya 6. gün başlamıştım. Şimdi ise aklıma bile gelmiyor transfer işi sadece sonuç belli olsun da ona göre rahat geziyeyim derdindeyim Yani tutmasa şaşırmam üzülmem gibi geliyor içim bomboş hiiç duygum yok ki normalde aşırı heyecanlı ve sabırsız biriyimdir
Hatta KK ya bakmayacağım hiç bir topik e adımı yazdırmayacağım dedim ama dayanamadım ona 5. gün yazdırdım
Heh işte aynı böyle biriydim ilk transferimde ama bu sefer duygularım alınmış gibiKeşke senin gibi olsam bende sabırsız biriyim asla rahat olamıyorum kafamda milyon tane düşünce geceleri uyuyamıyorum sürekli burada belirti arıyorum ramak kaldı kafayı yememe neyse güzel heyecanlar Allah’ıma bin şükür Rabbim bu kadarına erdirdi inşallah devamıda gelir benim ilk oldu bu bile benim için çok anlamlı tadını çıkartıyorum bi yandan da kendimi hamile olarak düşünüyorum sürekli konuşuyorum onlarla eşim arada bagırıyo sen kiminle konuşuyorsun diye ahhaahah hayırlısıyla alsak sonuçlarımızı o zaman çok daha güzel olucaz
Olsun canım umudunu kaybetme ben ultrason fotoğrafı almıştım merkezden sabah günaydınlasıyorum yatmadan iyi geceler diyorum fotoğrafı öpüyorum bide bebek zıbını almıştım arada ona sarılıyorum delice görünebilir ama motive ediyor beni tavsiye ederim bu sefer değilse bile elbet bi gün olacak biliyorum hepimiz içinHeh işte aynı böyle biriydim ilk transferimde ama bu sefer duygularım alınmış gibi
Bende transfer anının videosunu çektim onu izliyorum heyecanlanayım diyeOlsun canım umudunu kaybetme ben ultrason fotoğrafı almıştım merkezden sabah günaydınlasıyorum yatmadan iyi geceler diyorum fotoğrafı öpüyorum bide bebek zıbını almıştım arada ona sarılıyorum delice görünebilir ama motive ediyor beni tavsiye ederim bu sefer değilse bile elbet bi gün olacak biliyorum hepimiz için
Aynıı duygulardayız canımm. Peki ne zaman transfer oldu senin ? Benim 6 aralık 5. gün embriyosu 15 aralık test günümArkadaşlar ama içimin bir yanı da negatif diyor
Çok kendimi dinlemiyorum ama bilmiyorum hayal kırıklığına uğramak sanırım zoruma gidecek o yüzden çok fazla anne olcam diyemiyorum
Diyelim ki çıkmadı ilaçları bırakacak mısınız ?Bende transfer anının videosunu çektim onu izliyorum heyecanlanayım diye
Neyse ki test günüm cuma doktora yılbaşı eğlencesi için arkadaşlarımla mekana gideceğimi bu sebeple cuma günü sabahtan test yapmak istediğimi, gece eğlencede rahat etmek istediğimi söyledim. Cuma günü 9. gün oluyor o da sıkıntı olmaz test yap sabahtan o zaman dedi 1 2 günle yırtmış oldum test tarihini öne alarak
Evet canım bırakıcam. İlk transferimde de 9. gün test yapmıştım yine doktorumun bilgisi vardı 0.01 çıkmıştı o gün bıraktırdılar ilaçları 2 gün sonrada adet olmuştum.Diyelim ki çıkmadı ilaçları bırakacak mısınız ?
Kendime yoldaş arıyorum sanırım test günümden önce yaparsam negatif çıkarsa ilaçları bırakmalı mıyım bilmiyorum
Pzotif olsa da bazı ilaçlari biraktirmiyorlar canımYa eşim yapma bekle diyor
Nasıl olsa yapsan çıkmasa da doktoru arasak test gününü baz alacak ilaçları kullanmaya devam et diyecek dedi falan kafam karıştı
Gece yatamadım inanır mısın heyecandan yapacam diye
Ama eşimin de dediği mantıklı şimdi yapsan da ilaçları bırakacak mısın mesela çıkmazsa ?
Negatif için dedim canım benim doktorum eminim arayıp desem erken yaptım negatif çıktı devam et diyecek ondan merak ettimPzotif olsa da bazı ilaçlari biraktirmiyorlar canım
Sizin transferin kaçıncı günüKızlar günaydınlar benim kasık ve karın krampları var gece 3 defa wcye koştum ve gaz oluyor ayrıca gece kalın giyindim ter basıyor çıkarıyorum üşüyorum ilk transferde böyle birşey olmadı insan umut ediyor
Krampların nasıl oluyor canım tarif eder misin ?Kızlar günaydınlar benim kasık ve karın krampları var gece 3 defa wcye koştum ve gaz oluyor ayrıca gece kalın giyindim ter basıyor çıkarıyorum üşüyorum ilk transferde böyle birşey olmadı insan umut ediyor