Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bugün ver canım adet ağrıları işaret diyorlar Allahın izniyle inşallah vardırBenim yine adet sancılarım başladı bugün kan vericem
Ben de ikinci transferimde senin gibiydim hiç bir his yok çıkmasa da kaderime boyun eğer yapacak bir şey yok derdim. İlkine göre heyecan çok çok azdı. Sonuç pozitifti. Bence ne kadar üstünde durmasak o iyiBende 6 aralık 5. gün tek embriyo.
Ya ekimde yine transfer olmuştum da üşüme yoktu şimdi üşümekten kendime gelemiyorum havalarda soğudu belki ondandır ben belirti aramayalı bırakalı cok oldu Bi de hiç ne heyecan ne bi his var ilk transferimde uyuyamıyordum, elim sürekli karnımdaydı aşırı heyecanlıydım test yapmaya 6. gün başlamıştım. Şimdi ise aklıma bile gelmiyor transfer işi sadece sonuç belli olsun da ona göre rahat geziyeyim derdindeyim Yani tutmasa şaşırmam üzülmem gibi geliyor içim bomboş hiiç duygum yok ki normalde aşırı heyecanlı ve sabırsız biriyimdir
Hatta KK ya bakmayacağım hiç bir topik e adımı yazdırmayacağım dedim ama dayanamadım ona 5. gün yazdırdım
Canım 12. Gün 1 Aralık transferim ama 13 Aralık test günümBen yapmadım ama yapsam daha çok üzülürdüm cnm idrar yerine kan ver daha iyi erken bile olsa kesin sonuç çıkar yani kaçıncı günün
Kesinlikle katılıyorum sana hatta ben şimdiden 3. transferde sunu sunu yaparım diye düşünürken buluyorum kendimi sanki bu cok normal bir şeymiş de hastaymışım da tedavi görüyormusum gibiBen de ikinci transferimde senin gibiydim hiç bir his yok çıkmasa da kaderime boyun eğer yapacak bir şey yok derdim. İlkine göre heyecan çok çok azdı. Sonuç pozitifti. Bence ne kadar üstünde durmasak o iyi
İyi bile dayanmışsın canım takdir ettim valla benim 7.günüm bugün dayanamadım öğleden sonra kan vericemCanım 12. Gün 1 Aralık transferim ama 13 Aralık test günüm
İnanıyımmıBenim yine adet sancılarım başladı bugün kan vericem
Esroş utanır mısın bilmem 12.gün seni hiç hayal edemiyorumİyi bile dayanmışsın canım takdir ettim valla benim 7.günüm bugün dayanamadım öğleden sonra kan vericem
Utandım yeminleEsroş utanır mısın bilmem 12.gün seni hiç hayal edemiyorum
Ha tamam okeydirNegatif için dedim canım benim doktorum eminim arayıp desem erken yaptım negatif çıktı devam et diyecek ondan merak ettim
Yoksa ilk gebeliğimde ben de ilk 3 ay hemen hemen bütün ilaçları kullanmaya devam ettim.
Yap testini canım 1 gün fark etmiyor nasıl sabır maasalah hayret ettimCanım 12. Gün 1 Aralık transferim ama 13 Aralık test günüm
Canım ağladım ama dayanamıyorum yapsam mı diye birde herşeye ağlar oldum sizde böylemisiniz yoksa ilaçlardan mıİyi bile dayanmışsın canım takdir ettim valla benim 7.günüm bugün dayanamadım öğleden sonra kan vericem
Bütün bunlar hep tecrübedenKesinlikle katılıyorum sana hatta ben şimdiden 3. transferde sunu sunu yaparım diye düşünürken buluyorum kendimi sanki bu cok normal bir şeymiş de hastaymışım da tedavi görüyormusum gibi
Nerede oturuyorsunuz ? Ay çok duygulandırdı iz beni225 kdr da bende var ist
Senin ne çıktı sonuç canımYap testini canım 1 gün fark etmiyor nasıl sabır maasalah hayret ettim
Dün oldum ama ilk transferimde hiç böyle olmadıSizin transferin kaçıncı günü
Ben daha transfer olmadım beklemedeyim canımSenin ne çıktı sonuç canım
Evet evetİnanıyımmı