2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar selam ☺️ bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı 🤲🏻🧿 yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum 🤲🏻🤲🏻 bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Selam, hayırlı olsun inşallah. benim 4+1 de 1668 ile alttan göründü. Hatta doktor göremezsek detaylıdan bakalım dedi. Sizin gittiğiniz yerde de Ultrason cihazı eğer iyiyse 1500 ve üzerinde alttan görünür. Ama kalp atışını 6. Haftadan sonra duyarsınız. Benim de yarın randevum var kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah bi aksilik yoktur

Selam ben de keseyi görüp geldim kızlar🙏 5+3 dedi doktor haftası ile uyumlu cikti haftaya da kalp atışı için gidicem. O güne kadar ekstra beslenme önerisi olan varsa alırım 🥰
Doktorum bana protein ağırlıklı ye. Sebze yiyorsan yanında yoğurt ye. Et yiyorsan yanında bol salata ye. Ama öğünlerinde proteini ihmal etme az ye sık ye dedi.
6aya kadar kaç kilo alırsan Al bebek max 660 gr oluyormuş o yüzden ilk 6 ay çok dikkat et dedi

Kızlar bana hiç bu gruba yazılanlar düşmüyor ben özellikle girip baktığımda yazışmalar olduğunu görüyorum . Konuyu da takip ediyorum halbuki . Geriden gelince yanıtlayınca bi sayfa mesaj bana. Ait oluyor :))

Kızlar bana hiç bu gruba yazılanlar düşmüyor ben özellikle girip baktığımda yazışmalar olduğunu görüyorum . Konuyu da takip ediyorum halbuki . Geriden gelince yanıtlayınca bi sayfa mesaj bana. Ait oluyor :))
Konuyu yukardan takip et bebek o zaman bildirim gelir

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım
KUSURA BAKMAYİN AMA SORMAM GEREKİYOR.
Neden aynı şeyi cevap verildiği halde yazıp duruyorsunuz ? Herkes zaten evet demiş, biz daha fazla evet deyince siz daha fazla hamile olmuyorsunuz. Ayrıca gönderilerinize ve mesajlarınıza baktım 43 kere başka sayfalara aynı soruyu yazmışsınız hangi cevabı duymak istiyorsunuz Allah aşkına ? Sanırım fakesin ama değilsen de yanlış yapıyorsun

Selam ben de keseyi görüp geldim kızlar🙏 5+3 dedi doktor haftası ile uyumlu cikti haftaya da kalp atışı için gidicem. O güne kadar ekstra beslenme önerisi olan varsa alırım 🥰
Sanırım herkes aynı tavsiyeler verilmiştir bol yeşil yapraklı sebze protein ev yoğurdu özellikle söyledi be hafta da 2 balık 🤭

Hanımlar merhaba ,
Doktor gözetiminde 1 Nisan da ilk defa çatlatma iğnesi oldum .Sat 19 Mart ,30 gün sürüyor bu ay da bat 19 Nisan .
Şimdi diyelim gebelik olmadı adet günü değişir mi , yoksa bat 19 Nisan da mı adet olacağım ?
Doktora sormayı unuttum iğneyi dr yaptığı için reçetesini okuyamadım.
Bilgi verirseniz sevinirim 🙏

X