- Konu Sahibi sunshine__
- #1.181
Gördüm tek ayak cezası yazıyor idi hayırlısı olsun…Kızlar şu hepimize yardıran kadın banlanmış bilginize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm tek ayak cezası yazıyor idi hayırlısı olsun…Kızlar şu hepimize yardıran kadın banlanmış bilginize
Ama ona cevap yazan kızlardan biri de banlanmış yaa ona üzüldüüümm kız hamile hamile inşallah üzülmemiştirKızlar şu hepimize yardıran kadın banlanmış bilginize
Selam, hayırlı olsun inşallah. benim 4+1 de 1668 ile alttan göründü. Hatta doktor göremezsek detaylıdan bakalım dedi. Sizin gittiğiniz yerde de Ultrason cihazı eğer iyiyse 1500 ve üzerinde alttan görünür. Ama kalp atışını 6. Haftadan sonra duyarsınız. Benim de yarın randevum var kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah bi aksilik yokturKızlar selam bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Doktorum bana protein ağırlıklı ye. Sebze yiyorsan yanında yoğurt ye. Et yiyorsan yanında bol salata ye. Ama öğünlerinde proteini ihmal etme az ye sık ye dedi.Selam ben de keseyi görüp geldim kızlar 5+3 dedi doktor haftası ile uyumlu cikti haftaya da kalp atışı için gidicem. O güne kadar ekstra beslenme önerisi olan varsa alırım
Bizim bebek sürpriz olduğu için başlayamadıkSelam Ben gebelikten 3ay önce başladım devam ediyorum
Hayırlı olsun kısmetiyle gelmiştir inşallah Yediğimiz koyu yeşil yapraklı sebzelerde folik asit oluyormuş zaten. Başladınız mı peki folik asiteBizim bebek sürpriz olduğu için başlayamadık
Konuyu yukardan takip et bebek o zaman bildirim gelirKızlar bana hiç bu gruba yazılanlar düşmüyor ben özellikle girip baktığımda yazışmalar olduğunu görüyorum . Konuyu da takip ediyorum halbuki . Geriden gelince yanıtlayınca bi sayfa mesaj bana. Ait oluyor :))
Aaa o neden banlanmış ya üzüldüm şimdi ben deAma ona cevap yazan kızlardan biri de banlanmış yaa ona üzüldüüümm kız hamile hamile inşallah üzülmemiştir
KUSURA BAKMAYİN AMA SORMAM GEREKİYOR.Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım
Geçicidir muhtemelen yaa gelir aramıza inşallahAaa o neden banlanmış ya üzüldüm şimdi ben de
Aynen canım ettim şikayet bol bolCanım cevap bile verme şu deliye boşver şikayet et geç
3 Aralık seninAayy muhtemel doğum ne zaman gösteriyor kuzum sende
Sanırım herkes aynı tavsiyeler verilmiştir bol yeşil yapraklı sebze protein ev yoğurdu özellikle söyledi be hafta da 2 balıkSelam ben de keseyi görüp geldim kızlar 5+3 dedi doktor haftası ile uyumlu cikti haftaya da kalp atışı için gidicem. O güne kadar ekstra beslenme önerisi olan varsa alırım
EvetFolik asit başladınız mı kızlar?
Benimde 6 Aralık gösteriyor3 Aralık senin
Sağlıkla gelsinler minikler inşallahBenimde 6 Aralık gösteriyor
AmiiiiinnnSağlıkla gelsinler minikler inşallah