2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kimseden ses cıkmıyor
Mevlüt hazırlığı yapıyoruz biz son şekerlerin ayarlanması kaldı tüllere koyulacak isimleri zımbalanacak onlarla çocuklarla uğraşıyorum 😌yarında son bakımları banyo tırnak kesme traş olacak yenidoğanın saçları çok uzun onuda mı kestirsek diyoruz 😅

Geçmiş olsun 🤲🏻 bayram üzeri kötü olmuş belirtileri neler grip gibimi
İlk hafif halsizlik ve baş ağrısı ile başladı ama gecesine 40 derece ateşe ulaştı Peşine de öksürük. 2-3 gün 38-39 larda ateşim oldu. Şimdi çok şükür ateş yok ama baş ağrısı ve öksürük devam ediyor.

Mevlüt hazırlığı yapıyoruz biz son şekerlerin ayarlanması kaldı tüllere koyulacak isimleri zımbalanacak onlarla çocuklarla uğraşıyorum 😌yarında son bakımları banyo tırnak kesme traş olacak yenidoğanın saçları çok uzun onuda mı kestirsek diyoruz 😅
Kolay gelsin tatlı telaşlar 😀

Biz de okul ev koşturmaca

Bugün arkadaşım soruyor işin bitiyor mu diye. İş bitiyor da ben diye bir şey yok.
Hepimiz aynı ya analar bu dünyaya çile çekmeye gelmiş
Biz de okul ev koşturmaca

Bugün arkadaşım soruyor işin bitiyor mu diye. İş bitiyor da ben diye bir şey yok.
hepimiz aynı ya analar bu dünyaya çile çekmeye gelmiş

Burnu tıkalı mı? Burnu hep açık tutmak gerekiyor.

Nebulizatör varsa iyi gelir.
Burnu genelde açık ama bu akşam açmadık zaten öksürük bugün biraz daha fazla oysa hastalığı geçti gibi nebulizatör de yok. Sabah öksürdüğünde pekmez vermiştim öyle kesilmişti ama şimdi uyurken öksürünce biraz tedirgin oldum

Kızlar ya kızımın alt ilk azıları karşılıklı çıktı ama çok huysuz sürekli kucak isteyen iştahsız bir hafta geçirdik ama alt yan kesiciler çıkmadan azılar nasıl çıktı çok şaşkınım

Kızlar ya kızımın alt ilk azıları karşılıklı çıktı ama çok huysuz sürekli kucak isteyen iştahsız bir hafta geçirdik ama alt yan kesiciler çıkmadan azılar nasıl çıktı çok şaşkınım
Ben hiç anlamıyorum hangisi önce sonra ama dediklerini yaşıyorum diş çıkarma döneminde. Zaten ağzını da açmıyor hangi diş var yok bakayım

Aa benim kız da bir süredir böyle iştahsız hiç bişey yemiyor sadece süt istiyor ve kucağı da abarttı aklıma diş gelmişti ama o zaman kesin diş
Ben hiç anlamıyorum hangisi önce sonra ama dediklerini yaşıyorum diş çıkarma döneminde. Zaten ağzını da açmıyor hangi diş var yok bakayım

Ben de bilmiyorum ya baktırmıyor ağzına 🙄

Bende elimle kontrol edince hissettim sonra gıdıkladım azıcık öyle baktım bende internete baktım orda yazıyordu sırası yoksa bende bilmem
Aa benim kız da bir süredir böyle iştahsız hiç bişey yemiyor sadece süt istiyor ve kucağı da abarttı aklıma diş gelmişti ama o zaman kesin diş

Ben de bilmiyorum ya baktırmıyor ağzına 🙄
Benimde daha çok annem bakıyor kızıma genelde kadına yapıştı hatta bazen oturarak kucağında namaz kılarken görüyorum anneden çok anneanne diyor yemekte hiç yemek istemiyor sadece suyla oynarken biraz yiyor önüne kabta su koyuyorum🫣Benimkide sadece mama istiyor du ve cidden çoçuğum huy değişti ama görünce yavrum en zor dişlerini çıkarmış daha üst azılar çıkacak:olamaz:

Back
X