2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Üçüncüyü yapma isteğim diyor ya ilk bebeden sonra uremeyi kesen ben error verdi Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah findik

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız, sevdiklerinizle çok mutlu sağlıklı günler göresiniz

Canim nasilsin? Dogumun yaklasti mi,tarih belli mi?

Canim nasilsin? Dogumun yaklasti mi,tarih belli mi?
Her an sancı yada su bekliyorum normal olacağı için beklemedeyiz sezaryen olsaydı alırlardı heralde bugünlerde
İnşallah biran önce doğar demeye başladım ağrım sızım hiç dinmiyor hiçbişey taşıyamıyorum önceden doğmasın derken şimdi böyle oldu 2-3 hafta en geç doğması gerek artık

Bir avazda inşallah kolaycacık doğurursun canım sağlıklı sıhhatli gelsin kuzucuk isime karar verdiniz mi konuşuldu mu kaçırdım

Kızlar biri bebeğinin bacaklarındali egzama benzeri kuruluk için ne kullanabileceğini sormuştu. Biz cildiyeye gittik. Kızarık olunca kortizonlu krem kullanıyoruz ama onun harici doktorun verdiği balsam kremle sabah akşam nenlendirdik. Benim oğlum durmuyor. Balsam kıvamı sürmek çok zor. O bitince aynı markanın losyonunu aldım. Çok memnunum. Resmini paylaşıyorum. Ben stelatopia ve cold creme ile geçiremedim. Bunun çok faydasını gördüm.

Bir de doktor açık renk giydirin. Beyaz, sarı, krem gibi dedi. Özellikle mavi boyalı şeyleri hiç önermedi. O boya daha alerjikmiş. Sadece sabun tozunu önerdi giysi yıkaması için. Şu pahalı pahalı aldığımız bebek deterjanlarını söyledim. Yok dedi sabun tozu kullanın.

Eklentiler

• IMG_5789.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 16
Kolaylikla gelsin canim

Oyy maşallah kız, okurken yoruldum. Ne kadar da enerjik bir ana
Kizin puzzleleri ortalikta. Su buzdolabina yapisanlar varya. Bu arada bugun iftara arkadasimi cagirdim ailecek. Demez mi çizer bunlar dolabi diye. Esim e puzzleler azalmis. Takip eden yok ki diyor. Yaw ben daha nerelere yetişeyim.

Ben sezeryan oldum 39+0 da son hafta risk olabilme durumundan dolayi. Yoksa bekliyor 39a kadar.

Benim kızımdada bebekken heryerinde vardı biranda çoğalmışlardı bir aylıktan itibaren hergün sabah akşam nemlendirici olarak atoderm ıntensive balm kullanıyorum şampuan olarakda Atoderm ıntensive foaming gel bunu kullanıyorum. Başka şampuan hiç denemedim ama kremini annem bazen sürmedi yine tetikledi cildi çok kuru birde duşta lif kullanma demişti doktorum şimdi çok iyi şükür egzama bende olur dönem dönem genetik sanırım ve ben hiç o bebek deterjanlarından kullanmadım ya durunun yada hacişakirin granül sabununu kullanıyorum bunu bize dememişti iyi oldu öğrenmem renkleride bilmiyordum hiç size de çok geçmiş olsun egzama zor sürekli bakım istiyor kolaylık versin hepimize

Biberonu neden kesiyorsun çok küçük değiller mi daha
Ama açlıktan içmiyorki alışkanlık gece üç yada dört kez biberona kalkıyor biberonda sulu mama yani tam ölçekli mama gibi düşünme ona rağmen içip yatıyor birkere tam ölçek yatarken içse yeter aylardır uğraşıyorum ama tabi istikrarsızım biraz çabuk pes ediyorum artık küçük değiller gece beslenmesine ihtiyaçları yok bencede ki doktorumuzda gece beslenmesini artık kesebilirsin demişti

Son düzenleme:
İnşallah atlatır büyüdükçe Arkadaşım da uyarmıştı beni bebek deterjanları konusunda doğru durulanmazsa vücutta alerji yaparmış. Çamaşır makinem akıllı dozlu olanlardan ilk zamanlar kendi belirliyordu ve her seferinde bebek deterjanı yoğun olduğu için fazla almış olup yeteri kadar durulanmıyordu. Şimdi kendim belirleyip koyuyorum dozajını.
Sabun tozu, granül kullanacaksan belki biraz eritmen gerekebilir makineyi bozuyor tortu kalıyor demişlerdi

Sağol canım. Benim de kaşımda kulaklarımda olur sık sık. Dediğin şampuanı kullanıyorum ben de. En son internetten bütün markaların atopik ürünlerini sipariş ettim 4 değişik marka. En iyi bu geldi şimdilik şükür. Dediğin gibi nemlendiriciyi sabah akşam sürüyorum yoksa hemen kuruyor yine.

Bu arada bazı süt ürünleri de azdırıyor egzamayı. Babam peyniri fazla kaçırınca hemen elinde, parmak üstlerinde egzama çıkıyor. Bende kulak arkasında var advantan kullanıyorum çıktığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…