- 24 Aralık 2021
- 2.962
- 15.008
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.141
Üçüncüyü yapma isteğim diyor yaSon iki üç hafta kaldı her anda gelebilir oğlum bu hafta içinde doğmuştu bakalım
İkinci hamilelik ne kadar zormuş yarabbimm üçüncüyü yapma isteğim bitmek üzereevlatlık alalım dedim eşime valla
Çok teşekkür ederimDojtorum beş gün önce yenilen şey bile kanlı kaka yaptırır demişti. Bir de örneğin içeriğinde süt olan bir keki kestiğin bıçağı dahi kullanma kendin için demişti.
Size sımsıkı sarılıyorum, o kadar anlıyorum ki hislerinizi. İnşallah yavrunuz tez zamanda ferahlar.
Canim nasilsin? Dogumun yaklasti mi,tarih belli mi?Bol bol yürüyüş yapıp dinlenmeye çalışıyorum oğlumdan fırsat buldukçaherşeyimizi annem yapıyor sağolsun şuan ben bir tek oğlumun bakımını yapıp yürüyorum çünkü perişan haldeyim
Benim kız da 37+5 te 47 cm dogduBizim doktor da anne baba boyuna göre bir hesap yaptı kızım 1.58-1.65 arası olacak sanırım. Boyda 10 persentilde gidiyoruz hep 37+5te 48 cm doğmuştu. Yaşıtlarını en geç ergenlikte yakalar merak etmeyin demişti
Oğlumda 49 cm doğdu o haftadaBenim kız da 37+5 te 47 cm dogdu
Her an sancı yada su bekliyorum normal olacağı için beklemedeyiz sezaryen olsaydı alırlardı heralde bugünlerdeCanim nasilsin? Dogumun yaklasti mi,tarih belli mi?
Bir avazda inşallah kolaycacık doğurursun canım sağlıklı sıhhatli gelsin kuzucukHer an sancı yada su bekliyorum normal olacağı için beklemedeyiz sezaryen olsaydı alırlardı heralde bugünlerde
İnşallah biran önce doğar demeye başladım ağrım sızım hiç dinmiyor hiçbişey taşıyamıyorum önceden doğmasın derken şimdi böyle oldu 2-3 hafta en geç doğması gerek artık
Aynı gidiyorlar minyon hatunlarBenim kız da 37+5 te 47 cm dogdu
Yok hala ismi ortalıktaBir avazda inşallah kolaycacık doğurursun canım sağlıklı sıhhatli gelsin kuzucukisime karar verdiniz mi konuşuldu mu kaçırdım
Tabi ki ortalama değer çıkıyor böyle.Bence bu doğru olmayabilir her çocuğun boyu farklı oluyor ailede bile
Kolaylikla gelsin canimHer an sancı yada su bekliyorum normal olacağı için beklemedeyiz sezaryen olsaydı alırlardı heralde bugünlerde
İnşallah biran önce doğar demeye başladım ağrım sızım hiç dinmiyor hiçbişey taşıyamıyorum önceden doğmasın derken şimdi böyle oldu 2-3 hafta en geç doğması gerek artık
Kizin puzzleleri ortalikta. Su buzdolabina yapisanlar varya. Bu arada bugun iftara arkadasimi cagirdim ailecek. Demez mi çizer bunlar dolabi diye. Esim e puzzleler azalmis. Takip eden yok ki diyor. Yaw ben daha nerelere yetişeyim.Oyy maşallah kız, okurken yoruldum.Ne kadar da enerjik bir ana
Ben sezeryan oldum 39+0 da son hafta risk olabilme durumundan dolayi. Yoksa bekliyor 39a kadar.Her an sancı yada su bekliyorum normal olacağı için beklemedeyiz sezaryen olsaydı alırlardı heralde bugünlerde
Benim kızımdada bebekken heryerinde vardı biranda çoğalmışlardı bir aylıktan itibaren hergün sabah akşam nemlendirici olarak atoderm ıntensive balm kullanıyorum şampuan olarakda Atoderm ıntensive foaming gel bunu kullanıyorum. Başka şampuan hiç denemedim ama kremini annem bazen sürmedi yine tetikledi cildi çok kuru birde duşta lif kullanma demişti doktorum şimdi çok iyi şükür egzama bende olur dönem dönem genetik sanırım ve ben hiç o bebek deterjanlarından kullanmadım ya durunun yada hacişakirin granül sabununu kullanıyorum bunu bize dememişti iyi oldu öğrenmem renkleride bilmiyordum hiç size de çok geçmiş olsun egzama zor sürekli bakım istiyor kolaylık versin hepimizeKızlar biri bebeğinin bacaklarındali egzama benzeri kuruluk için ne kullanabileceğini sormuştu. Biz cildiyeye gittik. Kızarık olunca kortizonlu krem kullanıyoruz ama onun harici doktorun verdiği balsam kremle sabah akşam nenlendirdik. Benim oğlum durmuyor. Balsam kıvamı sürmek çok zor. O bitince aynı markanın losyonunu aldım. Çok memnunum. Resmini paylaşıyorum. Ben stelatopia ve cold creme ile geçiremedim. Bunun çok faydasını gördüm.
Bir de doktor açık renk giydirin. Beyaz, sarı, krem gibi dedi. Özellikle mavi boyalı şeyleri hiç önermedi. O boya daha alerjikmiş. Sadece sabun tozunu önerdi giysi yıkaması için. Şu pahalı pahalı aldığımız bebek deterjanlarını söyledim. Yok dedi sabun tozu kullanın.
Ama açlıktan içmiyorki alışkanlık gece üç yada dört kez biberona kalkıyor biberonda sulu mama yani tam ölçekli mama gibi düşünme ona rağmen içip yatıyor birkere tam ölçek yatarken içse yeter aylardır uğraşıyorum ama tabi istikrarsızım biraz çabuk pes ediyorum artık küçük değiller gece beslenmesine ihtiyaçları yok bencede ki doktorumuzda gece beslenmesini artık kesebilirsin demiştiBiberonu neden kesiyorsun çok küçük değiller mi daha
İnşallah atlatır büyüdükçeKızlar biri bebeğinin bacaklarındali egzama benzeri kuruluk için ne kullanabileceğini sormuştu. Biz cildiyeye gittik. Kızarık olunca kortizonlu krem kullanıyoruz ama onun harici doktorun verdiği balsam kremle sabah akşam nenlendirdik. Benim oğlum durmuyor. Balsam kıvamı sürmek çok zor. O bitince aynı markanın losyonunu aldım. Çok memnunum. Resmini paylaşıyorum. Ben stelatopia ve cold creme ile geçiremedim. Bunun çok faydasını gördüm.
Bir de doktor açık renk giydirin. Beyaz, sarı, krem gibi dedi. Özellikle mavi boyalı şeyleri hiç önermedi. O boya daha alerjikmiş. Sadece sabun tozunu önerdi giysi yıkaması için. Şu pahalı pahalı aldığımız bebek deterjanlarını söyledim. Yok dedi sabun tozu kullanın.
Sağol canım. Benim de kaşımda kulaklarımda olur sık sık. Dediğin şampuanı kullanıyorum ben de. En son internetten bütün markaların atopik ürünlerini sipariş ettim 4 değişik marka. En iyi bu geldi şimdilik şükür. Dediğin gibi nemlendiriciyi sabah akşam sürüyorum yoksa hemen kuruyor yine.Benim kızımdada bebekken heryerinde vardı biranda çoğalmışlardı bir aylıktan itibaren hergün sabah akşam nemlendirici olarak atoderm ıntensive balm kullanıyorum şampuan olarakda Atoderm ıntensive foaming gel bunu kullanıyorum. Başka şampuan hiç denemedim ama kremini annem bazen sürmedi yine tetikledi cildi çok kuru birde duşta lif kullanma demişti doktorum şimdi çok iyi şükür egzama bende olur dönem dönem genetik sanırım ve ben hiç o bebek deterjanlarından kullanmadım ya durunun yada hacişakirin granül sabununu kullanıyorum bunu bize dememişti iyi oldu öğrenmem renkleride bilmiyordum hiç size de çok geçmiş olsun egzama zor sürekli bakım istiyor kolaylık versin hepimize
Bu arada bazı süt ürünleri de azdırıyor egzamayı. Babam peyniri fazla kaçırınca hemen elinde, parmak üstlerinde egzama çıkıyor. Bende kulak arkasında var advantan kullanıyorum çıktığında.Sağol canım. Benim de kaşımda kulaklarımda olur sık sık. Dediğin şampuanı kullanıyorum ben de. En son internetten bütün markaların atopik ürünlerini sipariş ettim 4 değişik marka. En iyi bu geldi şimdilik şükür. Dediğin gibi nemlendiriciyi sabah akşam sürüyorum yoksa hemen kuruyor yine.
Peynir ile yaşıyorum.Bu arada bazı süt ürünleri de azdırıyor egzamayı. Babam peyniri fazla kaçırınca hemen elinde, parmak üstlerinde egzama çıkıyor. Bende kulak arkasında var advantan kullanıyorum çıktığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?