Merhaba, teşekkürler öncelikle. Uzun zamandır iyiyiz. İnşallah siz com daha kisa surede atlatirsiniz ve bugünleriniz hemen geride kalir.
Biz süt açma basamagindayiz. Yazdıklarımı okuyunca tekrar bir ağladım, kızımın o hallerini unutmam mümkün değil. Çok zor zamanlardı ama geride kaldı. Alerjisi yüzde yüz geçmedi. Şu an ben süt/yogurt/yumurta sarısı tüketiyorum. Kızıma henüz başlamadık. O da beni emiyor. Bu süreçte bir şey olmazsa o da tüketmeye başlayacak.
Ben de katı diyet yaptim. Çünkü her şey kanlı kafaya neden oluyordu, yediğim içtiğim her seyi not ediyordum. Sonra alerji testi yaptırdık ve orada süt, kazein, yumurta sarısı ve beyazı direkt çıktı.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki hiç moralinizi bozmayın. Boyle demek kolay diyebilirsiniz ama doğru doktorla kısa sürede her şey yoluna giriyor. Tavsiyem bir doktorla yola devam edin.
Alintiladiginiz mesajdan beri biz bir alerji profuyla götürüyoruz tüm süreci. Arkadaşımızın tavsiyesi ile bulduk kendisini. Hem kızımın tüm ek gıda sürecini hem de benim diyet sürecimi yönetiyor. İstanbul'da iseniz çok iyi doktorlar var. Kendi doktorumu da gözüm kapalı öneririm. Biz özelde takipliyiz artık İstanbul'da yaşamadığımız için de online devam ediyoruz.