2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Ayy hem sinirlendim hem güldüm. Aklımı yitirecek gibiyim, saatlerdiruykudan çatlayana kız uyumuyor ya uyumuyor. Nasıl oluyor, deliricwm kaç saattir odadayiz tam dalacak gibi oluyor hop kalkıp oturuyor cikdiricamn

Edepsizler. Böyle iftira durumları oluyorsa dğer ben olsam kamera taktırırdım… ay ben sus sus sus bir yere kadar valla. Şimdi susmam. Geçti o dönem artık. Konuşmayı çok denedim, olmadı. Şimdi neler dönüyor kafamda bir bilsen… darbeli sarjlı matkapla, metal plaka delmeye calısmak… yüksek ses garantili. Kesmezmiş de ama makine bagırır dururmuş 😄 sabah bebeyle erken kalkıp salonda son ses tv, yatak odasında ses bombası😄 fulle uyandır 😄😄 mahkemeye verirsem diye ses desibel ölçer bakıyordum dün internetten kız. Videoya alıp ses seviyesini ispatlamak için 😄😄 boyuna balkonuma halı falan sirkeleyip asıyor. Benim camlarımı kapatıyor. O halıdır koltuk örtüsüdür attıkça balkonda semaver yakmak😄😄 bir üst kademesi astıklarını kesmek… uzar gider valla liste. Yani anlayacağınn bu kafanın içi türlü planlarla dolu. Umuyorum kii gerek kalmaz 😄
Savcılığa şikayet etsene fotoğraf ve video kaydı alıp “

Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu​

TCK Madde 123​

(1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.” Bişey çıkmaz ama bi savcı çağırır ya da karakoldan ifadeye giderler ders olur

Gün icinde hic mi uykusu yok canim?
Haftalardır o kadar güzel uyuyordu ki, 2 ya da 2,5 saat en kötü nadiren 1 buçuk saat. Çok güzel düzenimiz vardı. Bugün ilk defa böyle bir şey yaşadık, gerçekten hiç anne olmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim de bir gün. Bitik vaziyetteyim.

Savcılığa şikayet etsene fotoğraf ve video kaydı alıp “

Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu​

TCK Madde 123​

(1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.” Bişey çıkmaz ama bi savcı çağırır ya da karakoldan ifadeye giderler ders olur
O da aklımda. Onda da sesi kanıtlamak gerekiyormuş. Sesin belli bir desibel seviyesi varmış onun üstünde olduğunu falan. Ona sebep desibel ölçer falan baktım internetten. Gerekirse alacağım valla 😄 şimdi yukarı cıkmamdan sonra sesleri kesildi geceleri. 2 gecedir 11-12 de ev sakinliyor. Bu sonuçtan mutluyum🥲 bugun öğlen 1 de ben pışpışı açtığım gibi yukarıdan o da son ses müzik actı. Pışpışın sesini yükselttim kızcem gene uyudu. Bu sefer de ben 5 te son ses müzik açtım. Evde duramadı aldı cocukları cıktı 😄 neyse sayemde cocuklar 5 te “öğlen“ uykusu uyumaktan kurtuldu. Böyle böyle erken uyurlar sayemde belki 😄

Haftalardır o kadar güzel uyuyordu ki, 2 ya da 2,5 saat en kötü nadiren 1 buçuk saat. Çok güzel düzenimiz vardı. Bugün ilk defa böyle bir şey yaşadık, gerçekten hiç anne olmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim de bir gün. Bitik vaziyetteyim.
Diş sancısı falan mı var acaba ? Ağrıları olunca da uykuya direniyorlar ya. Öyle bir şey mi acaba ?

Diş sancısı falan mı var acaba ? Ağrıları olunca da uykuya direniyorlar ya. Öyle bir şey mi acaba ?
Ya bence alerjiden, biz yeniden süt açma yapıyoruz doktorumuzla. İlk defa daha uzun basamaklı ilerledik, yoğurt çorbası içiyorum dünden beri onunla ilgili gibi geldi biraz düşününce. Bayağı da gazliydi bugün zart zurt ateş atıyor 😄 kızdım falan ama üzüldüm de , takip edicembakalim

Bizimkinin de uyumadigi gün oluyor,bu arada 1 saate düsürdü canim.donemsel degisiyor surekli,biz de onlara adapte olmaya calisiyoruz

Ya bence alerjiden, biz yeniden süt açma yapıyoruz doktorumuzla. İlk defa daha uzun basamaklı ilerledik, yoğurt çorbası içiyorum dünden beri onunla ilgili gibi geldi biraz düşününce. Bayağı da gazliydi bugün zart zurt ateş atıyor 😄 kızdım falan ama üzüldüm de , takip edicembakalim
Oyy yavrucak 🥺 ondandır belkide dediğin gibi. Bir sıkıntısı olmasa o da o kadar sıkıntı cıkarmaz ki. Her zaman yapan bebek değil çünkü anladığım kadarıyla. Vardır bir derdii 😕

Hasta olunca, diş sıkıntısı olunca huy değiştiriyorlar 😢 yediklerine kimyon kat gazı biraz olsa hafifletir. Geçende kıza yoğurt yapıcam süt aldım kaynattım çok canım çekti 1 bardak sıcak süt içtim. Sen misin içen bütün gece karın ağrısı, gaz, ishal 😅

Canım cici demek veya kızmak yerine hareketi manipüle etmek gerekiyormuş. Büyük ihtimal dikkat çektiği için yapıyor ya da diş sancısından yapıyordur ama unutturmak için manipüle şart.
Direk dikkatini dağıtmak başka bir şey göstermek gibi.
Bizim oğlanda bir kere elini boğazına sokup öğğ yaptı annemle kayınvalidem direk yapma yapma diye bağırdı sonra bizim oğlan üst üste yapmaya başladı dikkat çektiğini anladığı için. Bende o anlarda direk ya suluğunu veriyorum ya oyuncağını gösteriyorum ya da işte ege ablan okula mı gitti falan gibi şeylerle onu unutturmaya çalışıp o hareketin dikkatimi çekmediğini anlatmaya çalışıyorum. He boşa kürek çekiyorum o ayrı çünkü annemle kv hala yapma diye bağırıyo ben onlara anlatamıyorum ki egeye nasıl anlatayım😀
Ben de böyle yapıyorum, kafasını vuruyor bazen bi yerlere bakmıyorum bile devame derse kendine zarar vermesigi için… sonra başka şeylere yönlendiriyorum unutuyo 🙏🏽

Kızlar bebeğimin bir gözünde hafif kızarıklık var, az önce fark ettim. Bir iki gündür de kaşiyordu, ne kadardır kırmızı onu da bilmiyorum yeni fark ettim. Doktora geçireyim mi hemen, ne olabilir 😢
Benim oglumunda olmuştu, adenovirus demişti doktor, damla verdi, kötü bir şey değilmiş 😅ama götür göster tabi… adenovirus havadan bulaşan bir virüs ama
Tehlikeli değil, 10
Gün gözü kırmızıydı sonra damlayla geçti…

Benim oglumunda olmuştu, adenovirus demişti doktor, damla verdi, kötü bir şey değilmiş 😅ama götür göster tabi… adenovirus havadan bulaşan bir virüs ama
Tehlikeli değil, 10
Gün gözü kırmızıydı sonra damlayla geçti…
Adenovirüs çok değişik bişey, vücudun değişik yerlerine yerleşebiliyormuş. Göze yerleşirse konjuktivit, bağırsağa yerleşirse ishal yapıyormuş. Arkadaşlarımın bebeleri oldu hepsi değişik değişik

Kocası sevgililer gününü kutlamamış kızlarım. Sizin de sevgililer gününüz kutlu olsun. Benim kervanıma hoş geldiniz 🤣
Sevgililer günümü oda ne 😄
Bırak onu ne doğum günü ne yıldönümü hiçbişey kutlamıyoruz biz doğum da bile hediye yok 🥲güya çiçeği burnundayız

Sevgililer günümü oda ne 😄
Bırak onu ne doğum günü ne yıldönümü hiçbişey kutlamıyoruz biz doğum da bile hediye yok 🥲güya çiçeği burnundayız
Ahahah 😂 ay biz daha sevgiliyken ben saçma bulduğumu, kutlamaya değer olmadığını söylemiştim. Oyle de gitti o. Ay bileydim azıcık önemli falan derdim kız. Hepten boş da can sıkıcı oluyor😂

Back