- 2 Ağustos 2021
- 5.577
- 5.324
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.281
Ben dün n11 den aldim 126 li 5 numara.n11 de daha uyguna geliyor adet fiyati.ama bu 4 numaraymisKızlar prima premium kullananlar, amazonda en ucuz. Migros 499-tl amazonda 349-tl 46lığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün n11 den aldim 126 li 5 numara.n11 de daha uyguna geliyor adet fiyati.ama bu 4 numaraymisKızlar prima premium kullananlar, amazonda en ucuz. Migros 499-tl amazonda 349-tl 46lığı
Âmin kuşum, tüm yavrularımızın inşallah. AtıyorumSaglikli mutlu yaslari olsun kuzunun.Özelden atar misin bana bizim daha 3 günümüz var.balon vs aldim ama nasil yapicam bilemiyorum.
Sağlıklı huzurlu birlikte nice yaşları olsunAyy biz de dün doğum gününü yaptık, kardeşimin yaptığı süslemeyi atasim var ama burada silinmiyor galiba diye paylaşmaya emin olamıyorum.
Âmin çiçeğim, tüm bebetolarımızın inşallahSağlıklı huzurlu birlikte nice yaşları olsun
Bende atmadım silinmiyor diye sheilata ye özelden gönderdim fikir olur dieAyy biz de dün doğum gününü yaptık, kardeşimin yaptığı süslemeyi atasim var ama burada silinmiyor galiba diye paylaşmaya emin olamıyorum.
Gönderdim ben de, inşallah beğenirBende atmadım silinmiyor diye sheilata ye özelden gönderdim fikir olur die
Renklilerde renk cikariyo mu ya beyazlarla beraber ativersem bebenin kiyafetleriniHe evet bende bunu kullanıyordum sonra @Nilsibel ’in önerisini favorilemiştim.
Ama gerçekten my rabbit müthiş bir şey :)
Şansları bahtları güzel olsun eminim çokta güzel olmuştur hem bizede ileriiki yaş günleri için fikir oluyor burdaki paylaşımlarGönderdim ben de, inşallah beğenir
Ben ikisinede kullandım my rabbiti renklilerin renklerini soldurmadı ama ben renkli ve beyazlıları ayrı yıkadığım için beyazlılara renk verir mi onu bilemiyorumRenklilerde renk cikariyo mu ya beyazlarla beraber ativersem bebenin kiyafetlerini
Senin bebekler yürümeye başladımıŞansları bahtları güzel olsun eminim çokta güzel olmuştur hem bizede ileriiki yaş günleri için fikir oluyor burdaki paylaşımlar
Benimki oğlan çocuğu 13 aylık olacak az kaldı konuşmuyor sadece gol diyor bilinçsizce diyor babadan duymuş erkek kardeşim üç yaşında konuşmuştu bundanda iki yaş a yakın bekliyoruz pek umut yok gibi şimdilikMerhaba. Acaba bebeklerinizin konuşma durumları ne aşamada
Bizim de sadece mama diyor ama normali ne kadar nedir bilmiyorum. Normalini bilirsem ona göre davranacagim icin bebeklerinin fazlaca kelimesi olan anneler de yorum yaparsa cok sevinirim.Benimki oğlan çocuğu 13 aylık olacak az kaldı konuşmuyor sadece gol diyor bilinçsizce diyor babadan duymuş erkek kardeşim üç yaşında konuşmuştu bundanda iki yaş a yakın bekliyoruz pek umut yok gibi şimdilik
Ben de normalde ayri yikiyorum da suan az camasir birikti, ozellikle 2 tanesinde denemek istiyorum, biri renkli biri de beyaz, beklemeye usenmistim, neyse biraz bekleyip atayim en iyisiBen ikisinede kullandım my rabbiti renklilerin renklerini soldurmadı ama ben renkli ve beyazlıları ayrı yıkadığım için beyazlılara renk verir mi onu bilemiyorum
Benimki birkac ay once attiii, dede filan diyodu simdi onlari unuttu, sakiz var kedimiz kııı kııı diyo, bide agulama donemine geri dondu sanirim aguuu diyip duruyoMerhaba. Acaba bebeklerinizin konuşma durumları ne aşamada
Siz söyleyince hatirladim 10 aylikken gel demek icin ge ge diyordu ilk kelimesi sanmistim sonra onu unuttu yok oldu o demekki oluyorBenimki birkac ay once attiii, dede filan diyodu simdi onlari unuttu, sakiz var kedimiz kııı kııı diyo, bide agulama donemine geri dondu sanirim aguuu diyip duruyo
He evet o da vardi ge ge geee yapiyo, bi seyi vermek istediginde aaa aal diyo ama ne zaman tam bilincli konusurlar allah bilir. Anne dememek icin her seyi yapiyo sanki yalnizSiz söyleyince hatirladim 10 aylikken gel demek icin ge ge diyordu ilk kelimesi sanmistim sonra onu unuttu yok oldu o demekki oluyor
Benim oğlan yürümeye başladı kızda tutarak tek elle evi turluyor ellerini bırakıyor ayakta da duruyor ama eller serbestken adım atmıyor bebekler ortalama 14-15 aylıkken yürür dedi doktorumuz bu arada kızın dişleri de çıkmamıştı tüm tahlil tetkikden geçti geçen hafta her şey normal çıkınca 16. aya kadar geçikir dedi doktorumuz ama bu hafta alttan üstten aynı anda hepsi aşırı şişti sürekli ağlıyor oğlanın ki şişmeden çıkmıştı bi gün farketmiştim ama kızın ne zaman çıkar bu şişlikler çok kötüSenin bebekler yürümeye başladımı
Benim oğlum 12.5 aylık. 10-15 kelimesi var. 6 yaşında çok geveze bir kızım var birazda ona bağlıyorum:) kitap okumayı hiç sevmiyo oğlum okuyamıyorum kelimeleri ve duyguları(üzgün-mutlu-kızgın-şaşırmış) gibi tekrar etmeye çalışıyor. Ama gün içinde tüm kelimeleri kullanıyor mu derseniz tabii ki hayır en çok gol diyor top oynamayı çok sevdiği için birde ablasının adını söylüyor sürekli. Oğlumda ilginç gelen kısım söylemesinin çok zor olduğunu düşündüğüm kelimeyi söylerken çok basit kelimeyi söyleyemiyor. Mesela aydede ağaç gibi kelimeleri varken asla su demiyorMerhaba. Acaba bebeklerinizin konuşma durumları ne aşamada