- 24 Aralık 2021
- 2.866
- 14.546
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.641
33'teyim, ocakta 34. Ben de böyleyim, altta sheilata da yazmış ya gerçekten biraz durmaya ihtiyacım var. Camı açıp biraz gökyüzüne bakmak, birkaç nefes çekmek bile o kadar iyi geliyor ki bana suncacik şey hâlbuki. Evimde sakin sakin zaman geçirmek istiyorum. Bir kek yapsam, yanına çay koysam. Kitabımı alsam, okusam. Buna bile ihtiyacim var. Çok şükür eşim çok destek, hâlâ yemek yapmıyorum evde ama ben bebem beni çok zorladı, zorluyor. Bedenimde de aylardır stres birikiyor hissediyorum. Omuzlarım kaskatı.Bi kere eşimle tartışıyorduk. Ben kapasitemin üstünde çocuk bakıyorum diye ağladım. O da bana hak verdi sonra sustu.
Benimki biraz mizaçtan, biraz yaştan. Sen kaç yaşındasın?
Oldum olası da hareketli bir etkinlikten sonra sakinliğe ihtiyaç duymuşumdur. Şu an o sakinlik hiç yok. Aşırı stres yaratıyor bende. Bi yere gitmek falan değil, evde sessizce oturmak istiyorum. Bu gece benem erken uyuycak galiba. Şu an sallıyorum. Bu erken uyumak yani, çok mutluyum
Birilerine de sürekli yavrumu anlatıp şikayet eder gibi olmak istemiyorum, anlatsam ayy biz de öyleydik şekerim geçecek geçecek falan. Ulan ben de biliyorum geçecek de içimden geçtikten sonra unutur muyum ben bu travmaları ama bazen anlatıp dışarı atıp rahatlamak istiyorum. Hepsini geçtim geniş geniş yıkanmak, uyanmadan uyumak istiyorum.