- 24 Ağustos 2018
- 6.773
- 10.207
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.501
Ya bizimki el kadardı kanguruda da uyumazdı. Arkadaş diyor ki arabaya daha oturturken uyuyormuş bebeği. Ben bi de arabada pişpiş yapıyorum da ancak uyuycak. Hayattaki tek şansımı iki hafta önce starbucks’ta kullandımBiz de 15 dk arabada doğru düzgün gitsek oh dediğim an ağlamaya başlıyor. Ya bu pusetlerde uyuyan çocuklar kimin çocukları. Benimki çoook nadir uyur böyle sessiz sokaklarda gezmeye götürdüğüm zaman yani. Bilmiyorum neden ama şimdi geriye dönüp bakınca ben ne yaşadım diyorum. Sadece kanguruda uyuduğu çok uzun bi dönem oldu mesela
Ay diyorum ya gece tarsusa gittik, bebeksin ya, insan uyumaz mı 9 -10 saat nasıl oturuyorsun? Biz de inatla gittik ama her yere. Kavga dövüş bağırış çağırış. Şimdi iki çocukla hiç bi yere gitmem otur aşağı diycem ama geçen yaz yine gittik. Bu yaz gitmiycem, gerçektenSen en azından Cafe vs g2zebılmıssın, ben evden dısarı cıkamadım, arabada bır yere gitmek zulum, hala da oyle, derinden derinden dıye bı sarkı var onunla sakınlesıyor bı, avm gezerken de hıc sesı cıkmıyor, etrafı izliyor, cok degısık, arabaya binince bısey oluyo
Ben de geçende indirim var diye makyaj fırça seti aldım. Arkadaşıma söyledim bak güzel indirim oldu diye. Dediki sanki makyaj yapıyorsunKızlar bu arada hem kiloluyum diye hem de biraz öğretmene benziyim diye okul açılırken bol kumaş pantolonlar salaş bluzler almıştım. Şimdi kış gelince mağazada kendimi şaşırıp yine küçücük küçücük kazaklar ceketler aldım. Koca göbeğimin üstüne crop gibi (göbek açık değil) giyiyorum. Her gün öğrenciler olsun öğretmenler olsun oo çok güzelsiniz, vay harikasınız, ay çok şıksınız, aman efendim çok seksisiniz (bunu söyleyen kız arkadaş tabiy). Dişil enerjim yükseldi, makyaj falan yapmaya başladım. Takı falan bile takıyorum. Demek güzel olmak için düdük gibi olmak gerekiyormuş.
Bi kere de fazla benceAy diyorum ya gece tarsusa gittik, bebeksin ya, insan uyumaz mı 9 -10 saat nasıl oturuyorsun? Biz de inatla gittik ama her yere. Kavga dövüş bağırış çağırış. Şimdi iki çocukla hiç bi yere gitmem otur aşağı diycem ama geçen yaz yine gittik. Bu yaz gitmiycem, gerçektenbelki bi kere giderim
Bu arada people by fabrikanın ve dilvinin ceket kalıpları çok güzel. Ben koca totomu örtsün diye boyfriend kesim tercih ediyorum.Kızlar bu arada hem kiloluyum diye hem de biraz öğretmene benziyim diye okul açılırken bol kumaş pantolonlar salaş bluzler almıştım. Şimdi kış gelince mağazada kendimi şaşırıp yine küçücük küçücük kazaklar ceketler aldım. Koca göbeğimin üstüne crop gibi (göbek açık değil) giyiyorum. Her gün öğrenciler olsun öğretmenler olsun oo çok güzelsiniz, vay harikasınız, ay çok şıksınız, aman efendim çok seksisiniz (bunu söyleyen kız arkadaş tabiy). Dişil enerjim yükseldi, makyaj falan yapmaya başladım. Takı falan bile takıyorum. Demek güzel olmak için düdük gibi olmak gerekiyormuş.
Bana da zayıflamaya basladın dıyolar, nasıl mutlu oluyorum, yurumekten bacaklarım inceldi, eski pantolonlarım oluyor artık, gobek kısmı nasıl gidecek bılmıyorum amaKızlar bu arada hem kiloluyum diye hem de biraz öğretmene benziyim diye okul açılırken bol kumaş pantolonlar salaş bluzler almıştım. Şimdi kış gelince mağazada kendimi şaşırıp yine küçücük küçücük kazaklar ceketler aldım. Koca göbeğimin üstüne crop gibi (göbek açık değil) giyiyorum. Her gün öğrenciler olsun öğretmenler olsun oo çok güzelsiniz, vay harikasınız, ay çok şıksınız, aman efendim çok seksisiniz (bunu söyleyen kız arkadaş tabiy). Dişil enerjim yükseldi, makyaj falan yapmaya başladım. Takı falan bile takıyorum. Demek güzel olmak için düdük gibi olmak gerekiyormuş.
Valla benim öyle oluyor, girip okuyorum genelde ve çıkıyorumBir kaç gündür bi durgunluk var.
Önceden çok yazan arkadaşlar da az yazar oldu. Herkesin bebeler hareketlendi de fırsat mı bulamıyorlar bilemiyorum.
Bence karakter ya, benimkide uyumaz etrafı izlerKızlar bu kadar uyuma muhabbeti yapıyoruz hemen bi katkıda bulunayım. Ben biliyosunuz oğlanla beraber yatıyorum zaten öyle ayrı yatırma gibi bi çılgınlığı aklımdan bile geçiremem, neyse. Geçen bi arkadaşımla görüştük(ecnebi) 8 haftalık bebeği, cafede buluştuk. 3.5 saat oturduk ve bebek 2 saat uyudu, sonra uyandı arabada yatıp tavanı izledi 30 dk, son 1 saat de kucakta durdu uyudu uyandı. Neyi farklı yapıyolar ya da bebeğin kişiliği mi böyle derseniz koz allaha emanet büyütüyo. Tek başına kocasıyla. Bazen sağıp yatıyor kocası besliyor bebeği biberonla (bence bu mantıklı nede aklıma gelmedi bilmiyorum) ama durum bu yani zırıl zırıl yatan bir bebek. Ben de çok kafe vs gezdim ama bir kere olsun uyuduğunu hatırlamam oğlumun.
B12 kullanıyor musun gibi sığ bir soru sorayım.Ben galiba adım adım depresyona el sallıyorum, inşallah mevsimseldir. Mecbur olmasam hiçbir şeyi yapasım yok. Burayı hep okuyorum ama yazmaya takât bulamıyorum sanki. Benim kızımı biliyorsunuz zaten, her gecemiz karnaval gibi sağ olsun minik kuşum. Doğum günü hevesim de kalmadı. Buraya bu kadar negatif şeyi yazıp sizi de düşürmek istemiyorum ama yazdık bakalım. Düşmen sakın.
B12 kullanıyor musun gibi sığ bir soru sorayım.
Ben de kendimi kadinsiliktan o kadar uzak buluyorum ki oyle de zaten hicbir sey yapamiyorum tek yorulan benim galiba eşim disinda yardim eden kimse de yok emaan hayirlisi.Kızlar bu arada hem kiloluyum diye hem de biraz öğretmene benziyim diye okul açılırken bol kumaş pantolonlar salaş bluzler almıştım. Şimdi kış gelince mağazada kendimi şaşırıp yine küçücük küçücük kazaklar ceketler aldım. Koca göbeğimin üstüne crop gibi (göbek açık değil) giyiyorum. Her gün öğrenciler olsun öğretmenler olsun oo çok güzelsiniz, vay harikasınız, ay çok şıksınız, aman efendim çok seksisiniz (bunu söyleyen kız arkadaş tabiy). Dişil enerjim yükseldi, makyaj falan yapmaya başladım. Takı falan bile takıyorum. Demek güzel olmak için düdük gibi olmak gerekiyormuş.
Yok moral buldum tek degilimBen galiba adım adım depresyona el sallıyorum, inşallah mevsimseldir. Mecbur olmasam hiçbir şeyi yapasım yok. Burayı hep okuyorum ama yazmaya takât bulamıyorum sanki. Benim kızımı biliyorsunuz zaten, her gecemiz karnaval gibi sağ olsun minik kuşum. Doğum günü hevesim de kalmadı. Buraya bu kadar negatif şeyi yazıp sizi de düşürmek istemiyorum ama yazdık bakalım. Düşmen sakın.
Geçen ay gittim kontrole en son, benim vücuda kalsiyum girişi sıkıntılı olduğundan üç ayda bir kontrole gitmem lazımmış (2defa gittim), ilk kontrolde demir ve dvitamini düşüktü. Şimdi sadece d vit. Onu da kullanamıyorum ya aklıma gelip deB12 kullanıyor musun gibi sığ bir soru sorayım.
Amin amin aminYok moral buldum tek degilimay insallah kisa zamanda feraha cikarir Rabbim herkesi
Ben çoğu gün yorgunum diye sabahtan akşama kadar ağlıyorum. Her sabah uyku kavgası var evde. Annem olduğu için şanslıyım ben. Bugün öğlen iki saat uyudum kendime geldim. Bence çocuk tek başına bakılacak şey değil. Bakanlara respectBen de kendimi kadinsiliktan o kadar uzak buluyorum ki oyle de zaten hicbir sey yapamiyorum tek yorulan benim galiba eşim disinda yardim eden kimse de yok emaan hayirlisi.
Bence internette psikopat gibi sürekli bunları anlatan videolar çekenler yüzünden böyle olduk. Çocuk bişeye odaklanmışken seslenince bakmaması normal değil mi? Ben de bileye odaklanmışken sürekli biri adımı çağırsa bakmam duymam bile. Millet takipçi kazanacak diye biz mağdur oluyoruz. Bikaç şey bir araya gelir şüphe duyarsın tamam ama onun dışında bana normal geliyor.Kizlar benim kizima adiyla sesleniyorum defalarca bakmiyor,sizin bebekler de öyle mi? Sürekli baska seylerle ilgileniyor hic bakmiyor,esim böyle yaptigi zaman korkuyorum bir sorun mu var diye diyor