- 24 Ağustos 2018
- 6.765
- 10.194
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.481
Bizim başlık da azalarak bitiyor galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme öyle şeyler guzum iptal iptal iptal (maalesef )Bizim başlık da azalarak bitiyor galiba.
Konusma olmuyor diye gitti sanki ulasamiyoruz da.Kumsari gitti, konuşmalar bitti
Bizimki açmayınca 24 derece ama ayaklarımıza rüzgar esiyor gibi geliyor. Bebek yerde yattığı için doğalgazı açıyorum. 25 derece oluyor. Biz yazlık pijamalarla battaniye örterek yatıyoruz. Bebeğe uzun kollu tulum veya eşofman takımı giydirip yatırıyorum. Gün içinde tişörtle oturuyoruz hepimiz. Çorapsız.Esim dogalgazi acti bugün.yatak odasi 24 derece.bana sicak geliyor sizce nasil? Kac olmali?
Bizde de o derecelerde, içinde kısa kollu atlet üzerinde uzun kollu tulumla yatıyor. Biz de tshirt şort yatıyoruz. Eşim kendi üzerine yorgan alıyor, ben ve kız bir şey örtünmüyoruz. Sadece sabaha karşı soğuk oluyor gibi geliyor bana, o sıralar yanımıza alıyorum ağladığı için yarım örtüyorum.Esim dogalgazi acti bugün.yatak odasi 24 derece.bana sicak geliyor sizce nasil? Kac olmali?
Kumsari gitti, konuşmalar bitti
Valla olaydı etkinlik fikirleri verirdi, yemek tarifi verirdi bir ara zayıflama grubu açmıştı sanırım burda ben psikolojik olarak hazır olmadığım için katılamamıştım. Gerçekten gitti konuşmalar bittiKonusma olmuyor diye gitti sanki ulasamiyoruz da.
Ocak bitmısBizim başlık da azalarak bitiyor galiba.
Onlar çok önce bitti ama sanki.Ocak bitmıs
Arada giriyorum kımse bısey yazmayınca cıkıyorum, benım olmadıgımı zaman konusuyonuz hepOnlar çok önce bitti ama sanki.
Yok biz o kadar bitmeyiz
Bir kaç gündür bi durgunluk var.Arada giriyorum kımse bısey yazmayınca cıkıyorum, benım olmadıgımı zaman konusuyonuz hep
Ben ara ara yazmaya çalışıyorum hatta aranıza sonradan katılanlardanımBir kaç gündür bi durgunluk var.
Önceden çok yazan arkadaşlar da az yazar oldu. Herkesin bebeler hareketlendi de fırsat mı bulamıyorlar bilemiyorum.
Benim de arkadasim sagiyor eşi veriyordu gece. Benim bebegimin gazı cok oldu o aylar hatta 3 ay cok agladiKızlar bu kadar uyuma muhabbeti yapıyoruz hemen bi katkıda bulunayım. Ben biliyosunuz oğlanla beraber yatıyorum zaten öyle ayrı yatırma gibi bi çılgınlığı aklımdan bile geçiremem, neyse. Geçen bi arkadaşımla görüştük(ecnebi) 8 haftalık bebeği, cafede buluştuk. 3.5 saat oturduk ve bebek 2 saat uyudu, sonra uyandı arabada yatıp tavanı izledi 30 dk, son 1 saat de kucakta durdu uyudu uyandı. Neyi farklı yapıyolar ya da bebeğin kişiliği mi böyle derseniz koz allaha emanet büyütüyo. Tek başına kocasıyla. Bazen sağıp yatıyor kocası besliyor bebeği biberonla (bence bu mantıklı nede aklıma gelmedi bilmiyorum) ama durum bu yani zırıl zırıl yatan bir bebek. Ben de çok kafe vs gezdim ama bir kere olsun uyuduğunu hatırlamam oğlumun.
Geçen ben de kızı sinemaya götürdüm. O kuzeniyle filme girdi. Ben oğlana biberon verdim açık havada uyudu. Starbucks’a girdim. En son 5 sene önce böyle bi kahve alıp saatlerce tek başıma oturmuştum. O kadar güzeldi ki. Sonra uyanınca da oturdu durdu öyle bebek arabasında (ama sürekli gezdik). Eve dönerken korktum hatta, çocuğa bir şey mi oldu, aptal mı oldu diye. Çünkü ne zaman eşimle beraber bi yere gitsek bizi kavga ettiriyorlar öyle dönüyoruz. Ne yediğimizden bişey anlarız, ne alacaklarımızı unutmadan alırız. Babası yok diye mi rahat etti nedir. Neyse eve yaklaşınca bas bas bağırmaya başladı da sevindim bişey olmamış her şey normal dedimKızlar bu kadar uyuma muhabbeti yapıyoruz hemen bi katkıda bulunayım. Ben biliyosunuz oğlanla beraber yatıyorum zaten öyle ayrı yatırma gibi bi çılgınlığı aklımdan bile geçiremem, neyse. Geçen bi arkadaşımla görüştük(ecnebi) 8 haftalık bebeği, cafede buluştuk. 3.5 saat oturduk ve bebek 2 saat uyudu, sonra uyandı arabada yatıp tavanı izledi 30 dk, son 1 saat de kucakta durdu uyudu uyandı. Neyi farklı yapıyolar ya da bebeğin kişiliği mi böyle derseniz koz allaha emanet büyütüyo. Tek başına kocasıyla. Bazen sağıp yatıyor kocası besliyor bebeği biberonla (bence bu mantıklı nede aklıma gelmedi bilmiyorum) ama durum bu yani zırıl zırıl yatan bir bebek. Ben de çok kafe vs gezdim ama bir kere olsun uyuduğunu hatırlamam oğlumun.
Biz de 15 dk arabada doğru düzgün gitsek oh dediğim an ağlamaya başlıyor. Ya bu pusetlerde uyuyan çocuklar kimin çocukları. Benimki çoook nadir uyur böyle sessiz sokaklarda gezmeye götürdüğüm zaman yani. Bilmiyorum neden ama şimdi geriye dönüp bakınca ben ne yaşadım diyorum. Sadece kanguruda uyuduğu çok uzun bi dönem oldu meselaGeçen ben de kızı sinemaya götürdüm. O kuzeniyle filme girdi. Ben oğlana biberon verdim açık havada uyudu. Starbucks’a girdim. En son 5 sene önce böyle bi kahve alıp saatlerce tek başıma oturmuştum. O kadar güzeldi ki. Sonra uyanınca da oturdu durdu öyle bebek arabasında (ama sürekli gezdik). Eve dönerken korktum hatta, çocuğa bir şey mi oldu, aptal mı oldu diye. Çünkü ne zaman eşimle beraber bi yere gitsek bizi kavga ettiriyorlar öyle dönüyoruz. Ne yediğimizden bişey anlarız, ne alacaklarımızı unutmadan alırız. Babası yok diye mi rahat etti nedir. Neyse eve yaklaşınca bas bas bağırmaya başladı da sevindim bişey olmamış her şey normal dedim
Sen en azından Cafe vs g2zebılmıssın, ben evden dısarı cıkamadım, arabada bır yere gitmek zulum, hala da oyle, derinden derinden dıye bı sarkı var onunla sakınlesıyor bı, avm gezerken de hıc sesı cıkmıyor, etrafı izliyor, cok degısık, arabaya binince bısey oluyoKızlar bu kadar uyuma muhabbeti yapıyoruz hemen bi katkıda bulunayım. Ben biliyosunuz oğlanla beraber yatıyorum zaten öyle ayrı yatırma gibi bi çılgınlığı aklımdan bile geçiremem, neyse. Geçen bi arkadaşımla görüştük(ecnebi) 8 haftalık bebeği, cafede buluştuk. 3.5 saat oturduk ve bebek 2 saat uyudu, sonra uyandı arabada yatıp tavanı izledi 30 dk, son 1 saat de kucakta durdu uyudu uyandı. Neyi farklı yapıyolar ya da bebeğin kişiliği mi böyle derseniz koz allaha emanet büyütüyo. Tek başına kocasıyla. Bazen sağıp yatıyor kocası besliyor bebeği biberonla (bence bu mantıklı nede aklıma gelmedi bilmiyorum) ama durum bu yani zırıl zırıl yatan bir bebek. Ben de çok kafe vs gezdim ama bir kere olsun uyuduğunu hatırlamam oğlumun.