Ben de çok çeşit baharat vermiyorum ama mesela bi çorbayı içmezse nane koyuyorum, o zaman bayılarak içiyor. Denk gelmiş de olabilir tabi, bilmiyorum.
Bugün sabah bi muhallebi yaptım, 1 çay bardağı kadar. Akşama kadar o kavanoz anca bitti. Başka şey de yemedi. Bol bol mama anca.
Bi de ben, babam, kardeşim ishal olduk geçen haftadan beri sırayla. Hiç aklıma gelmiyor. Çocuğun bezden kakalar taşıyor sürekli. Eşim diyor bu çok yiyor, yedirmeyin, paso s.çıyor. Neyse annem aile hekimine sormuş sonra bi aydınlandım. Ben de çocuğa muz yedirerek kabız etmeye çalışıyorum, daha çok kaka yapıyor. Neyse bugün maflor aldım. 3.30’da koridorda geziyordu bebem. Baktım bir sürü kaka yapmış ama normal kaka. Kokusu bile yoktu. Çocuk bi süredir ishal ama ben anlamıyorum. Salağım yemin ederim. Başka bi sıkıntısı yoktu bu arada. Uykusu bile daha iyiydi bu aralar.
Son olarak bugün büyük bi migrosa gittim. Orda 5 numara prima külot bez vardı ama çok yukardaydı, boyum yetmedi. İki paket molfix aldım. Tanesi 3,15 tl gibi bişeye geldi. Bu oğlana nasip olmadı bir tane bile prima kullanmadı.