Dun neredeyse yarı baygın acile götürdü eşim beni, yürüyecek bile tâkatim yoktu. Benim hastalıklarım biraz ağır geçer. Acildeki doktor serum taktırdı hemen, içinde sadece parol vardı galiba. Öyle çok bir tesiri olmadı.
Kızımı bugün götürdük, yapacak pek bir şey yok burun açın sık sık dedi. Sık sık da emzir, öksürük henüz yok ama çok öksürürse bekleme getir, bronşite çevirme yapabiliyor bazı bebeklerde dedi.
Kızım için beklerken kimse yok diye acil tarafında oturuyordum, acil doktoru beni mi bekliyorsunuz dedi. Eşim de kızımız için geldik vs ayaküstü konuştular. Doktor, çıkınca hemen gelin bir serum daha takalım eşiniz bayağı kötü görünüyor dedi. Bir serum da bugün yedim.
Bizim acilimizde genelde kimse olmaz, yaz döneminde gelen gurbetçi yoğunluğu hariç. Küçük ilçe, belki o yüzden. Dün gözümü açabilseydim çocuk acile goturecektim kızımı ile, çok kötüydü yavrum. Bugün bir nebze daha iyi sayılır ama salya sümük tıkalı. İnşallah çabucak atlatir yavrularımızın hepsi.
Burada yazılanlara istinaden ben de dil ve dudak bağını sordum bugün, zaten fark ediyordum. Dil bağı çok hafif ama dudak bağını kesin bir çocuk cerrah görsün, o karar versin çok belirgin belki operasyon diyebilir dedi doktor. Su hastalıkları bir atlatalim biz de bir görüneceğiz cerraha.