2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben giydiriyorum tulum ya sabaha karşı aşırı soğuk oluyor kendimiz yorganla yatıyoruz o da üşür gibime geliyor üstünü asla örttürmüyor zaten
Ben de alıcam tulum, 2 yas alsam cok mu buyuk olur, dar olsun da istemiyorum, hello baby nın alıcam

Gece oğlana uyku tulumu giydirmiştim. Uyumadı ya, en sonunda çıkardım attım tulumu, yazlık kısa kol kısa bacaklı tulumla yattı, uyudu bayağı. Üstüne müslin örttüm sadece. Biz kışlık giyinip battaniyeyle yattık.

Ben giydiriyorum tulum ya sabaha karşı aşırı soğuk oluyor kendimiz yorganla yatıyoruz o da üşür gibime geliyor üstünü asla örttürmüyor zaten
Valla gece nasıl yatıracağımı şaşırıyorum. Kocam sebebiyle yorganı çıkardık (istanbul) ben şort tshirt ile yatıyorum. Kız atlet, üzerine tulum giyiyor ya da uzun kollu body ve uzun eşortman altı. Ama üzerini örtmüyorum. Bana üşürmüş gibi geliyor sabaha karşı yanıma aldığımda ama yorgan altında da terliyor. Aaa soğuk olmuş dediğimde de oda sıcaklığı 24 derece 😅

Ben de lcwden 1 tog uyku tulumu aldım onu giydiriyorum. Gece oda 22,5 derece falandı 2 gündür biraz soğuk diye içine uzun kollu zıbın üstüne de tulumu giydiriyorum. Aldığımda üstündeki tog değerleri çekmiştim belki size de faydası olur

Eklentiler

• 20240929_145703.jpg
    20240929_145703.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 23
Ben de alıcam tulum, 2 yas alsam cok mu buyuk olur, dar olsun da istemiyorum, hello baby nın alıcam
Bizimkisi lcw 12-18 sanırım etiketi kesmişim şu an tam oluyor. 18-24 alsam iyiymiş aslında ama ben ilkbaharda indirimden almıştım onu hesap edememişim🤦🏼‍♀️ hellobaby kalıplarını bilmiyorum ama 2 yaş alınır yine de bence çok bol olmasın diyorlar uyku tulumu için sarsın sıcak tutsun falan ama bilmiyorum da yani

Biraz da sıcağı sevmekle alakalı herhalde. Ben kışlık moda geçtim. Kızla babası çıplak oturuyorlar. Oğlanı da kendime göre giydirdim rahat etmedi. Soyunca rahatladı. Eşofman alt üst yatırayım bu gece. Kuzenimin verdiği uyku tulumları var. Dün giydirdiğimin üstünde yaş yazmıyordu, sabah baktım 4 yaş 😂😂😂 18-24 ay var bi tane ama bu gece denemiycem onu.

Ben de lcwden 1 tog uyku tulumu aldım onu giydiriyorum. Gece oda 22,5 derece falandı 2 gündür biraz soğuk diye içine uzun kollu zıbın üstüne de tulumu giydiriyorum. Aldığımda üstündeki tog değerleri çekmiştim belki size de faydası olur
Memnun musunuz? Lcw nın elyafı fazla demsıtı arkadasım

Bizimkisi lcw 12-18 sanırım etiketi kesmişim şu an tam oluyor. 18-24 alsam iyiymiş aslında ama ben ilkbaharda indirimden almıştım onu hesap edememişim🤦🏼‍♀️ hellobaby kalıplarını bilmiyorum ama 2 yaş alınır yine de bence çok bol olmasın diyorlar uyku tulumu için sarsın sıcak tutsun falan ama bilmiyorum da yani
Hello baby de 18 24 yok,1 yas 2 yas 3 yas dıye beden var, ben 2 yas aliyim en ıyısı

Ben owli 2,3 yaş aldım biraz büyük geldi. Kalıplar markaya göre değişiyor sanırım. Tekrar 1,2 bakmam lazım

Bende owlinin 0-3 yas uyku gurusu tulumu var o biraz ince kaciyo 0.3 tog. Bide dolaptan c&a nin 3 togluk tulumunu almistim etiketli bulup, o da cok kalin kaciyo. Normal tulum giydiriyorum simdilik uzerini de muslin ortuyle ortuyorum

Ben iki tane falan aldım 2 Tog bizim akşamları çok soğuk oluyor merkezi sistem kaloriferleri de henüz acmadilar valla baktım 900 TL falan fiyatlar dedim ne gerek var zaten büyüyorlar caramio diye bir marka keşfettim trendyolda diğer ürünlere göre daha uygun fiyatları güzel kalinda sıcacık tuttu kızımı

Geçmiş olsun canım iyi geçmesine sevindim geçen Osman Gönülal’ı dinlerken genelde çoğunlukla bebeklerde oluyor eğer dişleri ayrık çıkarsa doktora görünmeniz gerekir demişti aslında sende tam zamanında müdahale etmişsin
Kızlar benim kızında dişleri ayrıl baktım sanki üst dudak bağı var gibi ☹️ zor bir işlem mi bu? Doktora gelecek ay gideceğiz o zaman göstereceğim geç olmaz herhalde

Bende owlinin 0-3 yas uyku gurusu tulumu var o biraz ince kaciyo 0.3 tog. Bide dolaptan c&a nin 3 togluk tulumunu almistim etiketli bulup, o da cok kalin kaciyo. Normal tulum giydiriyorum simdilik uzerini de muslin ortuyle ortuyorum
Owlinin o tulumunu ben de aldım ama kaybettim 😭😭😭

Kızlar benim kızında dişleri ayrıl baktım sanki üst dudak bağı var gibi ☹️ zor bir işlem mi bu? Doktora gelecek ay gideceğiz o zaman göstereceğim geç olmaz herhalde
Geçen konuştuk ya nasıl hepimizde olur, çok garip. Daha gitmedik doktora, belki diğer dişler çıktıkça düzelir bilmiyorum ki şaştım kaldım.

Dun neredeyse yarı baygın acile götürdü eşim beni, yürüyecek bile tâkatim yoktu. Benim hastalıklarım biraz ağır geçer. Acildeki doktor serum taktırdı hemen, içinde sadece parol vardı galiba. Öyle çok bir tesiri olmadı.

Kızımı bugün götürdük, yapacak pek bir şey yok burun açın sık sık dedi. Sık sık da emzir, öksürük henüz yok ama çok öksürürse bekleme getir, bronşite çevirme yapabiliyor bazı bebeklerde dedi.

Kızım için beklerken kimse yok diye acil tarafında oturuyordum, acil doktoru beni mi bekliyorsunuz dedi. Eşim de kızımız için geldik vs ayaküstü konuştular. Doktor, çıkınca hemen gelin bir serum daha takalım eşiniz bayağı kötü görünüyor dedi. Bir serum da bugün yedim.

Bizim acilimizde genelde kimse olmaz, yaz döneminde gelen gurbetçi yoğunluğu hariç. Küçük ilçe, belki o yüzden. Dün gözümü açabilseydim çocuk acile goturecektim kızımı ile, çok kötüydü yavrum. Bugün bir nebze daha iyi sayılır ama salya sümük tıkalı. İnşallah çabucak atlatir yavrularımızın hepsi.

Burada yazılanlara istinaden ben de dil ve dudak bağını sordum bugün, zaten fark ediyordum. Dil bağı çok hafif ama dudak bağını kesin bir çocuk cerrah görsün, o karar versin çok belirgin belki operasyon diyebilir dedi doktor. Su hastalıkları bir atlatalim biz de bir görüneceğiz cerraha.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah canım

Geçen konuştuk ya nasıl hepimizde olur, çok garip. Daha gitmedik doktora, belki diğer dişler çıktıkça düzelir bilmiyorum ki şaştım kaldım.
Kız ben giremeyince çok geride kalmışım 16 sayf açardı 10 sayfalıkmışım gerisin tahmin edeceğim artık 🤣🤣 ya da sallarım 🤣
Benim dişler bi garip hala 2 tane süt dişim duruyor mesela bir de üst ön az ayrık. Benim kızında öyle olacak yüksek ihtimal. Herkeste böyleyse bence ilerleyen zamanda inceliyordur geçiyordur. (Vajinal yapılıklık gibi)

Geçen a101 den kıza elektro gitar aldım (kendisi müzikli değil mecbur kız tellerden çalacak 🤣🤣) eğer denk gelirsem bimden hareketli kitap alacağım geçen sene almıştım kız çok sevdi onları (hemen yırttı 😭)

X