- 25 Ekim 2023
- 969
- 1.773
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.521
Normal kuzum seslerini bulmaya çalışıyorlarmış. Benimki de aynı. Oyun parkının filelerini tırmıklayıp yüzüne yapıştırıyor, dil çıkarıyor. Shining filmindeki Jack Nicholson gibi oluyor (ekli görsel aşağıdadir ) gece de rüyasında yaptığını görüyordurKizlar benim kız sürekli hı hı hı diye bagirarak citi kendine dogru cekip duruyor kiracak o kadar kuvvetli,cite yapmiyorsa elleriyle ayaklariyla yapiyor bu hareketi oturdugu yerde.dune kadar önemsemiyordum,dün gece uykusunda da yapinca korktum.artik.normal mi bu siizn bebeklerinizde var mi boyle.bir tepki?
Ben de kitap delisiyimdir ama kızımla bir oturup kitap okuyamıyorum. Alıp yırtmak ağzına atmak istiyor kaldırdım onları. Ama Nilsibel bana umut verdinCok sevindim canim ya,benim kiza benden baskasi bakamiyor diye baslamadim ise,tabi bu bana psikolojik olarak iyi gelmiyor.cok yorgun ve uykusuz olunca hakkiyla ilgilenebildigimi düsünmuyorum.acikcasi.bu gece uyumadi mesela.basim catliyor agridan su an,kacinci kahvemi.iciyorum gecmedi.o yüzden 3-4 saatte olsa hem.bebek hem anne acisindan baskasiyla.vakit gecirmesi daha iyi bence.kitap benim hassas noktam o kadar cok kitap aldim.ki okuyamiyorum.eline alip yirtiyor agzina atiyor,canim gidiyor kitaplara valla,esime verme diyorum.artik.kitap rutini olusturmayi cok istedim,daha karnimdayken basladim okumaya ama olmadi,bilmiyorum.bende mi sorun var,yapan nasil yapiyor diyorum.bir tek kanguruda uyuturken kendim icin kitap okuyorum o sirada sesli okuyorum bunu bari duysun diye.alkis yapmayi,bay bay yapmayi ögrenemdi mesela evde her gün yapilan seyler olmasina ragmen, baska birinin etkisi olabilir bu.
Ben migrostan Ada Organik’in almıştım labnesini. Sade asla ağzına sürmüyor, pancake, haşlanmış yumurta, omlet vs yaparken içine katıyorum.Ben bir ara organik bebek labnesi diye satın almıştım kızım resmen kusucakti sonrada cesaret edemedim denemeye aslında güvenilir bir markanın alıp bende yumurtasina katmak istiyorum
Eklentiler
Son düzenleme: