2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Valla benim bebegim iştahsız sekizinci ayın basından beri sabah kayısılı muhallebi yedirdim zar zor bir saat sonra falan emzirdim öğleden sonra kıymalı mercimek çorbası yaptım onu icirdim gene bir mücadele ile 😁 ardından ne kadar süre sonra hatırlamıyorum gene emzirdim akşamda altı kaşık falan bulgur pilavı yoğurtla karıştırıp verdim sonra yine emzirme böyle.
Benimki yiyor ama peşinden emmek istiyor ben bunu bir yere bırakıp da halen gidemiyorum

sabah 11 e kadar durup durup emziriyorum. Sonra kahvaltı Peşine yarım saat içinde emziriyorum. Öğleden sonra meyve yoğurt gibi bir şey veriyorum. Huysuzlandıkça emziriyorum. Akşam 6 gibi bizimle ne yerse yiyor (genelde yemiyor) sonra az durup yine ezmiyorum. Sonra huysuzlandıkça emziriyorum. Sonra uyuyor. Her 2 saatte max yine emziriyorum. (Ben sürekli emziriyorum süt var mı dersen ne çıkarsa karına gibi, genelde oyalanıyor emerken oynuyor)
Aynı ya bütün gün meme ile vakit geçiriyor iyi mi kötü mü tek fikrim yok 🤷‍♀️

Biz bu hafta 5 numara beze geçtik 4 numarayada 2 aylıktan geçmiştik
Büyük kullanmak zorunda kalıyorum çok kaka yaptığı ve her seferinde taştığı için doğdu doğalı kaka da çişde taşar farklı bezlerde kullandım çokda itinalı bağlıyorum ama benimde imtihanım kaka temizlemek sanırım kocaman bir bez 5 numara
Buarada bizim gece uykuları memeden kesilince düzeldi çok şükür uyku sıkıntısıda kalmadı gündüz 2 uyku yapıyor gece de 11 saat uyuyor 9 buçuk ay için yeterli sanırım
Üçten 2 ye düştü son bir ayda
Yemekde artık 9. Ayı bitireceğimiz için sofraya bizle oturup bizle kalıyor herşeyi yiyor maşallah çok farklı bebek bir gün beni üzmedi niye ağlıyorsun dedirtmedi ha var ha yok gibi inşallah ikincimiz de böyle olur 🤲🏻

Bizim de uykular düzensiz. Gündüz neredeyse hiç uyumuyor 20 dk max uyuyor o da 2 defa. 😭
Kızlar sanırım ben aranızda tek kalacağım. Ben doğum günü yapmayı düşünmüyorum. Kimseye hediye alma anı kalması fikride bana göre değil. Kızım kreşe gidip arkadaşlarından görürde isterse o zaman yaparım. Onun dışında doğum günü organizatörlerine, başkalarının çocuklarının eğlenmesi için palyaçoya ve o kadar yorgunluğa gelecek mental gücüm yok. Eşime şöyle bir teklif sundum o da kabul etti. Doğum gününün olduğu hafta bir kaç günlüğüne görmediğimiz bir şehre gidelim. Orada herhangi bir fotoğrafçıya girip fotoğraf çektirelim, güzel bir gün geçirelim. Şimdi biz kızı gezdirelim sonra o bizi gezdirir 😄 (inşalah amin)
Ben de özel doğum günü yapmıycam. Pasta alıp evde kendimiz yeriz. Süs falan bile düşünmüyorum.

Biz bu hafta 5 numara beze geçtik 4 numarayada 2 aylıktan geçmiştik
Büyük kullanmak zorunda kalıyorum çok kaka yaptığı ve her seferinde taştığı için doğdu doğalı kaka da çişde taşar farklı bezlerde kullandım çokda itinalı bağlıyorum ama benimde imtihanım kaka temizlemek sanırım kocaman bir bez 5 numara
Buarada bizim gece uykuları memeden kesilince düzeldi çok şükür uyku sıkıntısıda kalmadı gündüz 2 uyku yapıyor gece de 11 saat uyuyor 9 buçuk ay için yeterli sanırım
Üçten 2 ye düştü son bir ayda
Yemekde artık 9. Ayı bitireceğimiz için sofraya bizle oturup bizle kalıyor herşeyi yiyor maşallah çok farklı bebek bir gün beni üzmedi niye ağlıyorsun dedirtmedi ha var ha yok gibi inşallah ikincimiz de böyle olur 🤲🏻
Bizim de her gece çişler çıkıyor. Ben de 5 numaraya geçeceğim. Önden yukardan çıkıyor özellikle.

Kumsari'ye özelden de yazdım belki mailinde görür diye, dönmedi. Sohrab'a da yazdım, o da henüz dönmedi. Sudem geçen günkü etiketime cevap vermişti, daha iyiyim demişti.

İnşallah hepsi çok iyidir, yakında gelsinler isterim.💞🤲🏻🍀

Kız ben deli gibi bi sürü 3 almışım tatile gidince onları evde bırakmıştım kalmış. Şimdi onu kullanıyorum o bitince 5e geçeceğim
3-4 numara kullanmaları gerek aslında idare ediyorsa ne güzel
Bizede bir sürü 2 numara hediye gelmişti bilmiyorlarki ben 4 numara kullanıyorum küçücük bebeye şimdi onları yenidoğana ayırdık🫢

Kumsari'ye özelden de yazdım belki mailinde görür diye, dönmedi. Sohrab'a da yazdım, o da henüz dönmedi. Sudem geçen günkü etiketime cevap vermişti, daha iyiyim demişti.

İnşallah hepsi çok iyidir, yakında gelsinler isterim.💞🤲🏻🍀
Girmiyorlar artik canim sanirim,Sohrab birden yogunlasti is hayatiyla sanirim.Kumsarinin de mahkemesi vardi iyidir umarim

X