2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
araba bozuldu
Yıldız kayması mı tripot mu
 
bizde bu borcun içinde bu sırada eşyalarım ikinci el yenilenmesi lazım acil
lojmandan çıkınca kiraya geçeceğiz ev almak lazım
araba habire bozuluyor değişmesi lazım bebekte geliyor lazım lazım
Kaynm ev alıyor ona karşılıksız 100 bin vereceğiz
Tabi kv razı olmuyor bir kapı bile etmezmiş daha çok vermeliymiş
Bu sırada benim çamaşır makinam 35 yıllık
Diğer kaynımda düğününe biriktirdiğinin hepsini vermeliymiş onu zaten eşim evlendirecekmiş
Ha sakın bizde ev alamazmışız önce düğün sonra kendini umreye gönderecekmişiz bide koltuk istiyormuş
altı üstü sıradan bir memur oldu diye onlara göre doktor oldu
Bende memurla evlendim diye beni zengin koca avcısı sandılar
Benim nerden kendilerinin hayatına geldiğime bakmadan sürekli memurla evlendin diye yüzüme vurdular
Halbuki benim geldiğim yeri ailemin durumunu cin gibi biliyorlardı evlendim evleneli maddi anlamda çok düşüş yaşadım annem okadar demişti nasıl yapacaksın diye dinlememiştim
 
Beyin error siz niye para veriyorsunuz karsiliksiz niye her seyi siz yapiyorsunuz
 
Benimki de yedigi seyleri yememeye basladi muhallebi yapiyorum 2 gundur azicik yiyor birakiyor döküyorum hep
 
Benim oğlum şu oyuncağı çok seviyor.
Çok tatlı maşallah

Bana da astrolog çocuk evinde bir gezegen var (hatırlamıyorum) zor olacak demişti. Çatlatma iğneleri ve haplarla hamile kaldım pcosluyum.
Hangi astrolog hatırlıyor musun? Kendime bi baktırsam.
Canım yumurtayı sordun diye aklıma düştü bende kıza pişirdim. Aylardır yiyor yumurta. Bulamac yapmadan da bir sarıdan bir labneden sonra minicik zeytin şeklinde veriyorum. Aynı bizim kahvaltı yaptığımız şekilde.

Dün kızım bir sey yemiyor yazmıştım buraya. Bugün hem öğlen yemek yedi. Şimdi bir yumurta sarısı tam, labne, zeytin yedi. Sonra beyazını önüne koydum blw yapsın dökülen de dökülsün diye gözden çıkarttım. Hepsini yedi. Tam bir yumurta yedi yani.
Sonra biraz yayla çorbası vardi suyunu çekmiş hafif onu verdim yedi. Ben şok
 
Yok canım dün 21’den 2.30’a kadar ayağımda salladım. 5’te bi uyandı. 7’de tamamen kalktı.
Bu nasıl bir uyku düzeni yada düzensizliği
Teyzemin çocuklarıda böyleydi gece yatmazlardı kendinide yatırmaz başında nöbet tuttururlardı
Dört beş yaşına kadar hemde kadıncağız 4. Yapacağım diyince allah aşkına yapma diyip vazgeçirdik
 
Ben de doğumla birlikte bir tek benim kocamla aram bozuldu zannediyordum. Yalnız değilmişim yeni yeni toparlıyoruz diyebilirim… ki biz de kv yüzünden ben 4 aylık hamileyken boşanmaya kalktık. Ben annemin evine döndüm. Geldi özür diledi falan tekrar barışmıştık. Hamilelikten beri sıkıntılı gitti bizim kv faktörü yüzünden. Yan tarafımda oturuyor bir de. Hamileyken midem bulanıyor hep dışarıdan yiyorum diye kocamı dolduruyordu buna para dayanmaz bilmem ne diye. Doğum yaptım. 1 tabak yemek getirmedi. 1 kere kapımı tıklatıp çocuğa bakmaya gelmedi. Bir de dönüp, ben dışarı çıkarken çocuğu götürmüyorum onlara diye beni şikayet etti gene. O kadar kavgalar ettik ki… geçenlerde eşim gene tutturdu annemlere gidelim çocuğu sevsinler diye. Sırf sussun diye girdim. Kapıdan girdim. Selam verdim. Daha verdiğim selamı bile almadan, sen şunu yedir, bunu yedir, şöyle yap. Sen bunu yapmıyorsun. Sen şöyle yapmıyorsun. Bunun gelini çocuğunu şöyle böyle bakıyor bilmem ne. Yok çocuk aç bak hep elleri ağzında bilmem ne… diyorum hayır tok. Zaten acıkınca hemen emziği ağzına alıyor. Toksa emziği de istemiyor dedim. Zorla çocuğa emziği vermeye çalışıyor. O veriyor cocuk itiyor. O veriyor cocuk itiyor falan. En son garibim sinirlendi başladı ağlamaya. Aldım çocuğu cıktım ben de. Eşime sardım. Dedim verdiğim selamı bile almaktan aciz. Çok düşünüyorsa niye 1 defa bu çocuğu görmeye telmedi ? 1 tane iğnesi yok be çocukta dedim. İster sen konuş ister ben. Ama bu sondu dedim. Gitmiş konuşmuş sözde. 2-3 gün sonra merdivenlerden yukarı çıkıyoruz. Bahcedelerdi. İyi aksamlar dedim selamsız geçmeyeyim diye düşündüm kendimce. Bana aleykum selam diyip gülüyor arkamdan. Alay ediyor kendince. Cocuk uyuyordu elimde dua etsin ona. Onu yatağına koyup aşağıya inecek oldum, eşim tuttu kapıda. O kadar sinirlendim ki… o gün bu gündür geçerken selam dahi vermiyorum. Cocuğu eşim gene kendi giderken götürüyordu. Onunla da göndermiyorum. Sağda solda millete beni anlatıp ağlıyormuş çocuğu sevdirmiyor, elletmiyor diye… Ama şu an çok mutluyum halimden. Öyle yapması iyi de oldu bir yandan. Bir daha dönüp eşime şikayet etmeye kalktığında o da ona demiş, çocuğu hiç görmeye gelmedin. Biz getirdiğimizde de sadece akıl verdin durdun. Selamını dahi almadın. Yetmedi, sana ceki düzen ver diye söylediğimde geçtin kızla alay ettin. Sen selamını bile almaz, üstüne alay edersen o da senin yüzüne bile bakmaz haklı da demiş. Bir daha da sakın bana şikayet etmeye kalkma. Sana ne yapsa sen hak ediyorsun demiş. O gün bu gündür onlar da limoniler
 
Açelya yemin ederim senin kayınvalideye uzaklaştırma kararı alıcam. Akıl tutulması resmen ya. 2. Bebiş yoldayken 100bin de fazla 50bin de, durumun olur yardım edersin ama kayınvalidenin yaptığı saf kötülük artık. Umreye istiyorsa 3 kardeş paylaşıp göndersinler, diğer kalemlere diyecek bişey bulamadım gerçekten. Sen iyi deli çıkmıyosun aynı evde bununla.
 
Yine uyku eğitimi veriyorum. Bugun 7de uyandı. İşyerinde olduğu için hareketlilikten 11gibi mama eşliğinde bebek arabasında ileri geri yaptım uyudu yarım saat. 2gibi yolda arabada uyudu. 4bucukta yataga uyumak üzere çıktık ama hic anlamadi. Simdi uyku sıkıştırmaya başladı. Yanında yatıp ee diyorum arada uyku sirasi olduğunu anlasın diye. Geldi ayagima kafasini koydu. Gülücük mü koyayim hüzün mu bilemiyorum. Çektim ayağımı öpüştük felan . Emzik veriyim dedim. Kızım dişiyle emziği bıraktı. Arkasını felan dişliyor. Şimdi yine açıldı uykusu.
Elli kere uyumustu azcık sallasam ama bugün hic sallamamisken böyle devam edicem bakalım bu hafta
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…