Zaten kucak sevdiği için kanguru vs sevmiyor. Yenidoğanken bile slingte durmadı asla hep ağladı, dünya para verdim kanguruya ergobaby aldım ağlamaktan iki dk durmamıştır. Kuzenlerimin kangurularini tek tek denedim katiyen durmadi. Zaten kucakta da asla yüzü bana dönük duramiyor, hemen önünü dönüyor. Bir kere başını omzuma koymamistir. Uyanır uyanmaz mesela alıyorum kucağıma bana dönük, gözünü bie zor açar ama hop hemen önünü cevirir. Ben de kanguruya o şekilde uzun süreli kullandirmak istemedim, yüzü dönük ara ara denedik aylarca ama sevmedi. Çok belirgin çizgileri var valla benim kızın doğduğundan beri, aşırı red flag bir bebe. Hele şimdi evin dört bir yanıni geziyor özgürce yavas yavaş ayağa da kalkmaya başladı tutunup, kanguruda o özgürlüğü asla bulamıyor. Yürür zaten en geç yaşında.
Ağlarken şarkı söylemek, sevdiği bir şeyi yapmak mı güldüm valla ya. Benim bebemle tanış isterdim. Öyle uyumlu, uysal, sakin bir karakteri yok. Sevmiyorsa, istemiyorsa çok net.
Gece yeni edindi bu kucak huyunu da ama bu aksam üç defa uyandı mesela az önce, kucakta da uyumadı ağladı. Yatakta pişpisledim öyle uydu ki normalde böyle de uyumaz. Dişten önce hemen hemen sabaha kadar deliksiz uyurdu, sık sık uyanmak onu da çok yoruyor.