- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi sunshine__
- #74.761
İsteyen herkese nasip olur inşallahAyyy bana da hayırlısıyla nasip etsin ya inşallah çok ara vermeden ikinci olsun istiyorum. Yasa da çıkarsa müthiş olur. Hayırlısıyla tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsteyen herkese nasip olur inşallahAyyy bana da hayırlısıyla nasip etsin ya inşallah çok ara vermeden ikinci olsun istiyorum. Yasa da çıkarsa müthiş olur. Hayırlısıyla tabi.
Aynen öyle hayatım baya değiştiBüyük konuşmayayım ama ben de tekte ve zirvede bırakıyorum. Muhteşem bir şeymiş evlat sahibi olmak ama 6 ayda 6 yıl eklendi sanki hayatıma. Çok yorgunum a dostlar.
Ben dört buçuk aylık olmadan başladım ek gıdaya, meyveyi en son girdik öğünlereKafam karisti simdi meyveyle baslayan yok mu hic?
Yaşlı doktorlar meyveyle başlatıyor genelde, bunu gözlemledim çünkü biri yaşlıydı benimKafam karisti simdi meyveyle baslayan yok mu hic?
Benim doktor orta yasli yaYaşlı doktorlar meyveyle başlatıyor genelde, bunu gözlemledim çünkü biri yaşlıydı benim
Doktor meyve meyve suyu ve yoğurtla başla dedi, diğeri sebzelerle başla dedi sonra bebekler tatlıya alışınca sebzeyi istemeyebiliyorlar dedi… ben sebzeyle başladım, 4-5 gün sonra armut ekledim
Kabiz olmasın diye vs… bence sebzeyle başla canım
Eskiden öyle başlatıyorlarmış diye biliyorum ben, sen bilirsin canım tabiBenim doktor orta yasli ya
Secimi bana birakti hem sebze hem meyve püresini anlatti,hangisiyle baslarsan bir hafta sonra digerini de 2.ögün olarak ekle dedi,bana meyve kolay geldi,sebze almadim simdi düsunuyorum kim cikacak tekrarEskiden öyle başlatıyorlarmış diye biliyorum ben, sen bilirsin canım tabi
Meyvelerden tarla ürünü olan meyveleri almaya çalış özellikle sor ve meyve ile başlama tatlı oldukları için malum sebzelerle bir şekilde başla. Meyveleri ayrıca tek başına verme yoğurtla Belki o Şekerdir tadı biraz kessinKızlar doktordan geldik 850 gr almis cok dedi doktor,istedigim 400 gr dedi.yani sizin bebislerinizin kilo alimi normal olanmis.gece beslenmesini kesmemiz lazim, günduz de en erken 4 saatte dedi ac degil aliskanliktan iciyor dedi, nasil yapicam bilmiyorum gece de uyanip agliyor yarin basliyoruz ek gidaya ben meyve püresiyle baslicam,meyveyle baslayan var mi daha pratik geldi.haftaya sebze püresini de eklicem.meyveleri pazardan aldim gelirken,esim organik almicak miyiz diyor ben allak bullak
Evde patates veya havuç yok mu? Bunlar bizde hep oluyor.Secimi bana birakti hem sebze hem meyve püresini anlatti,hangisiyle baslarsan bir hafta sonra digerini de 2.ögün olarak ekle dedi,bana meyve kolay geldi,sebze almadim simdi düsunuyorum kim cikacak tekrar
Dün devlet hastanesindeki doktor 37,2 olunca ver dedi. Cts acildeki doktor 38,5 olmadan verme dedi. Tamamen senin hislerinle alakalı. Ben verme taraftarıyım, sadece ateş değil, ağrısı da vardır.Koltukaltı 37,5 civarı ateşte calpol verilirmi hastamı oldular anlamadım
Yok canim sanirim ben uzun zamandir yemek yapmiyorum annem gönderiyor o yüzden bir sey almiyorum evet iyilesti sükürEvde patates veya havuç yok mu? Bunlar bizde hep oluyor.
Bi de iyileşti mi kızın? Hastayken pek yemiyorlar. Ben bugün çeşit çeşit yedirmeye uğraştım, istemedi
Ben 38.5 39 oldugunda vermistim.38.1 de bile vermedim sanirim sadece iki gun verdim hastayken sonra kendi düstü atesi zamanla.sen nasil rahat edeceksen öyle yap canimKoltukaltı 37,5 civarı ateşte calpol verilirmi hastamı oldular anlamadım
Doktor yogurt olayina hic girmedi saniyorum 1 ay sonra falanMeyvelerden tarla ürünü olan meyveleri almaya çalış özellikle sor ve meyve ile başlama tatlı oldukları için malum sebzelerle bir şekilde başla. Meyveleri ayrıca tek başına verme yoğurtla Belki o Şekerdir tadı biraz kessin
Kilosu boyu kaç. Oto koltuğu için boy ve kilonun sınırı var mı?Bir iki hafta once biraktik puseti biz
Ben de galiba
Ilk aylarda bir daha asla,bu insanlar nasil ikinci ucuncu cocuk yapiyo diyordum ama son zamanlarda sicak bakmaya basladim
Kacinci aydasin pastorize sut alip activia ile mayala o yogurt serbest ev yogurduna biz yeni baslayacagiz 7.ayDoktor yogurt olayina hic girmedi saniyorum 1 ay sonra falan
Vajinasi ve poposu sürekli kırmizi benim kızımin alerjik oldugundan.pisik degil canim o biz de pisik olmadik hicKızlar dunden bu yana her bezde az az Kaka var, silmekten tahrıs oldu sanırım kıpkırmızı oldu, buna pişik mı diyoruz, daha hıc boyle bıseyle karsılasmaadım, yarın mama dısında bısey vermesem mi? Sudokrem kullanıyorum.. Cok moralım bozuldu ya..
Acaba alerji mı seyrediyor.. Farklı bir urunle devam da etmiyorum..
Ben havuç patates yoğurt üçlüsünden sonra kayısı verdim bi gün sıkılmasın diye şimdi kabak bezelye muz diye devam etmeyi planlıyorum. Meyveyi gelecek haftaya bırakırsan daha iyi olabilir.Secimi bana birakti hem sebze hem meyve püresini anlatti,hangisiyle baslarsan bir hafta sonra digerini de 2.ögün olarak ekle dedi,bana meyve kolay geldi,sebze almadim simdi düsunuyorum kim cikacak tekrar
6.ayi doldurduk bugünKacinci aydasin pastorize sut alip activia ile mayala o yogurt serbest ev yogurduna biz yeni baslayacagiz 7.ay