- Konu Sahibi sunshine__
- #74.221
Ben henüz ek gıda ya da su başlamadım benimde 4-5 ama çok dolu değil.Gunde kac cisli beziniz var?
Bizim bu aralar 4..Su da iciremiyorum ben cok acaba susuz mu kaliyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz ek gıda ya da su başlamadım benimde 4-5 ama çok dolu değil.Gunde kac cisli beziniz var?
Bizim bu aralar 4..Su da iciremiyorum ben cok acaba susuz mu kaliyor?
Benim de böyle aynı5-6 sefer yapıyor ama miktar olarak azalma var bezde çok az yer ıslanıyor. suyu da bir haftadır veriyorum biberonla ama çok az içiyor
Valla biz de yarin yola cikiyoruz oyuncak kitap ne varsa alicam yanimaEşim araba kullanıyordu ben arkadaydım canım. Bir kaç sefer durdukta ama çocuk emip oyun isteme havasındaydı oto koltuğuna oturunca me meme diye başladı
Allah kolaylık versin canım. Dünnyakındım ama yarın tekrar 6 saatlik bir mecburi yolculuk bizi bekliyor. inşallah bu sefer erkenden çıkıp uyku saatine denk getireceğim yolda da inşallah uyur, uslu olur.
Bacım kaşı bi yerlerini nazar değmesin bizim ilk uzun yolculuk öyle geçmişti şimdi tüm oyuncaklar bitti benim yarım su şisesi oyaladı biraz
Günaydın
Evet kapalı odayi 24-25 arasina sabitledikten sonra gece moduna aliyorum 25.6-26.6 bu aralikta oluyor sabaha kadarKac derecede calisiyor kapi pencere kapali mi oluyor
Ben bi daldırıp çıkarmıştım. Hiç bir imkan olmayan bi yere gitmiştik. Hiç aklıma gelmedi yıkamak.Kızlar, denize gideceğiz pazar günü tatile, bebislerinizi tuzlu suyla bırakıyor musunuz yoksa yıkamak mı gerek ?
Annemde deniz suyuyla kalsın diyor ayvalığa gideceğiz inşallah, Mersin çok güzel ama çok sıcak yaBen bi daldırıp çıkarmıştım. Hiç bir imkan olmayan bi yere gitmiştik. Hiç aklıma gelmedi yıkamak.
Nereye gidiyorsunuz?
Eşim diyor ki pzt-salı gibi mersine gidelim halası çağırıyormuş.
Evet ben en çok sarımsaklıyı seviyorum, bi de tekne turunu. Gözlüğü takıp dalmak balıkları izlemek çok güzel.Annemde deniz suyuyla kalsın diyor ayvalığa gideceğiz inşallah, Mersin çok güzel ama çok sıcak ya
Bebis kac kilo ona gore ben de denemek istiyorum4 numara aldım canım. İnternetten almadım. 100 tanesi 299 tl biçenden aldım sleepy.
BIz de yazlari mersindeyiz ucretsiz kisimlari oyle de digerleri fena degil bir de ilceleri daha guzel yuzme acisindanEvet ben en çok sarımsaklıyı seviyorum, bi de tekne turunu. Gözlüğü takıp dalmak balıkları izlemek çok güzel.
Mersini ben sevmedim ya. İstanbuldan farklı gelmiyor. Burda olumsuz her şey orda da olumsuz. Sadece denizi girilebilir ama deniz de aşşşşırı kalabalık ve kıro dolu
Canım ben her sefer duş aldırıyorum ve tuzdan arındırılmali diye biliyorum bebeklerinKızlar, denize gideceğiz pazar günü tatile, bebislerinizi tuzlu suyla bırakıyor musunuz yoksa yıkamak mı gerek ?
Decathlon tam yüz maskesi takıp saatlerce balıkları, canlıları izlerdim. Özellikle koylarda harika manzaralar oluyor halk plajlarında değil de. Şuan kızımla giderken imkansız gibi. Annemle gittigimizde bile çok esya oluyor diye yanıma bile almadımEvet ben en çok sarımsaklıyı seviyorum, bi de tekne turunu. Gözlüğü takıp dalmak balıkları izlemek çok güzel.
Mersini ben sevmedim ya. İstanbuldan farklı gelmiyor. Burda olumsuz her şey orda da olumsuz. Sadece denizi girilebilir ama deniz de aşşşşırı kalabalık ve kıro dolu
3 haziran kontrolünde 7300 veya 7400’dü. Şu an kaç bilmiyorum. Bacakları kalın bi bebek.Bebis kac kilo ona gore ben de denemek istiyorum
Ücretli neresi bilsem oraya giderdim canım. Hatta bildiğin varsa söyle mecbur kalırsam oraya gidelim diyim. Ben zaten günübirlikçiliği hiç sevmiyorumBIz de yazlari mersindeyiz ucretsiz kisimlari oyle de digerleri fena degil bir de ilceleri daha guzel yuzme acisindan
Eşya taşımaktan hayattan bezdim. Havuzlu villaya gidip sadece oturmak istiyorum.Decathlon tam yüz maskesi takıp saatlerce balıkları, canlıları izlerdim. Özellikle koylarda harika manzaralar oluyor halk plajlarında değil de. Şuan kızımla giderken imkansız gibi. Annemle gittigimizde bile çok esya oluyor diye yanıma bile almadım
Şems zaten güneş demek aslında arap veya persler de biliyormuşTatile gidecek kızlar bir tavsiyeyle geliyorum
Yanınıza yağmur şemsiyesi alın. Duşa giderken, arabadan plaja giderken vs ben kullanıyorum kız için güneş gelmesin diye. Kullanmaya da devam edicem özellikle yaz renginden alıp, Japonlar bu işi biliyormuş
Esime sorup donerim gittigimiz yeri erdemliyi geciyordykÜcretli neresi bilsem oraya giderdim canım. Hatta bildiğin varsa söyle mecbur kalırsam oraya gidelim diyim. Ben zaten günübirlikçiliği hiç sevmiyorum
Kızkalesi, ayaş falan oralara gittik biz.