- Konu Sahibi sunshine__
- #73.761
Ben de en güzel fotoğraflarını birleştirip çerçeve yaptırdım.Ben onların ilk fotoğrafını çerçeveleteceğim bir de eşimin babası o küçükken vefat etmis, portre olarak üçünü çizdiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de en güzel fotoğraflarını birleştirip çerçeve yaptırdım.Ben onların ilk fotoğrafını çerçeveleteceğim bir de eşimin babası o küçükken vefat etmis, portre olarak üçünü çizdiriyorum
Aynı durum bizde de var çok çok az yapıyor.Maşallah gencecik görünüyorsunuz
2 gündğr havalar felaket oldu
Aynı sorun bizdede var sıfır çiş
Ben su vermiyordum hiç
Arrık vermeye başladım bol bol su veriyorum yinede çiş pek gelmiyor
Çok terliyor salya akıyor katı gıdaya da başladık susuz kaldı sanırım bebeğim
Ben bile deli gibi su içerken nasıl onu susuz bıraktım bilmiyorum
Damla ayarini doktorumuz yapti canim *2 demedi bizimki6.5 kiloya 8 damla az değil mi ? Ben de bestiron kullanıyorum kilosunun 2 katı olarak kullanılacak diye söyledi bize doktorumuz. Ben 5.5 kiloya 11 damla kullanıyorum
Gece 24-25 derece falan oluyor sadece zibinla yatırıyorum29,5 tek zıbın.
Uyuduğu zaman da mı bezle kalıyor.
Bizim de oyle.Eskiden dolu dolu agir olurdu bez simdi oyle degil ama bu hem biraz ayla hem de sicaklarla ilgili sanirim..Su vermeye calisiyorum iki gundur doktorumuz gunde toplam 30cc civari her tadim sonrasi verebilirsin dedi ama iciremiyorum ben pipetli ile almiyor biberon almiyor suluk bogazina kaciriyorKızlar bezlerine hoc isemiyor gibi bütün gün sıcaklardan mi sütüm mu azaldı anlamadım sizde durumlar nasıl lütfen fikir verin
Yaa hamileliğimden beri yiyemedim. Buralarda da yok, midye tava istiyorum ben. Ya taksime ya kadıköye gitmem lazım. Senelerdir gitmedim. Taksime en son ne zaman gittiğimi zaten hatırlamıyorum. Kadıköy’e 2022 aralıkta gittik, beyaz yaka arkadaşlar happy moons’ta oturacakmışız illa. Kendi başıma mal mal dolaşmayı özledimMidye Haric hepsi guzel
Anneme sordum 3 saat az gelmiş demek ki 6 saat tutmamız gerekiyormuş dedi. Fırını ısıtıp yapsak olur muydu dedim, olurdu dedi.En başta bu şekilde yapsam tutar mı?
Öyle deneyeceğim o zaman teşekkür ederimAnneme sordum 3 saat az gelmiş demek ki 6 saat tutmamız gerekiyormuş dedi. Fırını ısıtıp yapsak olur muydu dedim, olurdu dedi.
hala ayak tutma hareketi yapıyor devrilecek gibide oluyor ama genelde arkaya devrilir öne değilAynı durum bizde de var çok çok az yapıyor.
bu arada bebişin desteksiz otururken ilk zamanlar ayaklarını tutup önüne kapanıyor muydu. Bıraktığım an öne düşüyor bazen ayağını tutmaya çalışıyor o zamanda kapanıyor korktum baya
Peki 100 derece olacak ya 6 saat boyunca mı 100 derece olacak ya da 100 derece olduktan sonra kapatacak mıyım??Anneme sordum 3 saat az gelmiş demek ki 6 saat tutmamız gerekiyormuş dedi. Fırını ısıtıp yapsak olur muydu dedim, olurdu dedi.
O zaman bira daha vakti var benim bebeninhala ayak tutma hareketi yapıyor devrilecek gibide oluyor ama genelde arkaya devrilir öne değil
balık gibi bir çocuk değil ama çok diri de değil
normal dir diye düşünüyorum
Yok canım 15-20 dk 100 derece olacak fırın, sonra kapatacaksın. 5 saat sonra bi kontrol et.Peki 100 derece olacak ya 6 saat boyunca mı 100 derece olacak ya da 100 derece olduktan sonra kapatacak mıyım??
Evet buralar güzel kesinlikle Kadıköy sokakları özellikleYaa hamileliğimden beri yiyemedim. Buralarda da yok, midye tava istiyorum ben. Ya taksime ya kadıköye gitmem lazım. Senelerdir gitmedim. Taksime en son ne zaman gittiğimi zaten hatırlamıyorum. Kadıköy’e 2022 aralıkta gittik, beyaz yaka arkadaşlar happy moons’ta oturacakmışız illa. Kendi başıma mal mal dolaşmayı özledim
Çok teşekkür ederimYok canım 15-20 dk 100 derece olacak fırın, sonra kapatacaksın. 5 saat sonra bi kontrol et.
Sen nerde oturuyorsun?Evet buralar güzel kesinlikle Kadıköy sokakları özellikle
Ben bu sıcaklarda bebeklere su verilmesi taraftarıyım .sonucta yenidoğan değiller .doktorlar vermeyin diyor ama ben bunu bebeklerin mideleri zaten küçük suyla dolmasın diye yada herkesin hijyen anlayısı farklı oldugu için enfeksiyon kapma riskinden dolayı söylediklerini düşünüyorum kaynatıp ılıttıktan sonra sakıncası yok bence şahsen 2 çocugumada verdim az miktardaKızlar bezlerine hoc isemiyor gibi bütün gün sıcaklardan mi sütüm mu azaldı anlamadım sizde durumlar nasıl lütfen fikir verin
Yeşilköyde var aslında arkadaşlarım gidiyordu. Ama merak edip hiç sormadım. Üniversite zamanı ful Taksimde geçerdi hey gidi günler.Yaa hamileliğimden beri yiyemedim. Buralarda da yok, midye tava istiyorum ben. Ya taksime ya kadıköye gitmem lazım. Senelerdir gitmedim. Taksime en son ne zaman gittiğimi zaten hatırlamıyorum. Kadıköy’e 2022 aralıkta gittik, beyaz yaka arkadaşlar happy moons’ta oturacakmışız illa. Kendi başıma mal mal dolaşmayı özledim
Meyhane tarzı yerlerde var da böyle balık ekmek gibi al git otur ye tarzı yerlerde yok ya. Belki eskiden vardır bilmiyorum. Şu an meyhaneye gitmeye de durumum müsait değilYeşilköyde var aslında arkadaşlarım gidiyordu. Ama merak edip hiç sormadım. Üniversite zamanı ful Taksimde geçerdi hey gidi günler.
Sordum sokak lezzetleri diye bi yermiş ama kapanmış bköyde midyeci ahmeti görmüştüm ama o şubesi nasıldır bilmiyorumMeyhane tarzı yerlerde var da böyle balık ekmek gibi al git otur ye tarzı yerlerde yok ya. Belki eskiden vardır bilmiyorum. Şu an meyhaneye gitmeye de durumum müsait değil