- Konu Sahibi sunshine__
- #73.741
Bizim aynı az içtiği haldeKızlar sıcaklardan mıdır acaba bebeğim az çiş yapmaya başladı. Bezleri çok az ıslanıyor. Sizlerde durum nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim aynı az içtiği haldeKızlar sıcaklardan mıdır acaba bebeğim az çiş yapmaya başladı. Bezleri çok az ıslanıyor. Sizlerde durum nedir?
Midye Haric hepsi guzelBira patates cips midye of canım çekti
Kolsuz zibin sadeceKızlarr evleriniz kaç derece beyinlerinizi nasıl giydiriyorsunuz ? Evim 27 derece üstüne sadece zıbın ve kısa kol şort tulum giyiyor fazla mı tek zıbınla üşürmü acaba kısa kolluyla uykusu rahatladı sıcaktan uyuyamıyorum galiba bu derece de üşümez ama içim neden de rahat değil
Harika olur Ben sabah biraz erik puresi verdim, 1 sat sonra sebzeli mama vercemBen bu hafta sonu itibariyle iki ana ogun bir ara ogun beslenmesine geciyorum..
Gunluk menumuzu mu paylassak fikir olur herkese?
Benim oğlumun da 1-2 tane çıkmış ensesinde, galiba sıcaktanOğlumun ensesinde dün sivilce gibi kırmızılıklar vardı bugün artmış kırmızı olmuş ful göğsüne doğru da sivilce şeklinde minik minik noktalar var. İsiliğe benzettim ilk doğduğu zamanda kafası terlemekten isilik olmuştu ama dün ilk defa da irmik verdim. Acaba irmik mi yaptı bu sıcaklardan mı diye düşünüyorum sadece zıbınla tutuyorum o da kolsuz atlet gibi olan öyle yatırıyorum gece de örtmüyorum bile
Buğday alerjini olabiliyor irmikte o sebeple 3 denemek lazım bugün yeniden verdim bakalım ama isilik olduğunu düşünüyorumBen hiç irmik Vermedim yani alerjik olup olmadığını bilmiyorum 3 gün kuralına göre mi veriliyor bu denemek lazım
Koltuğun uzun ince yastığını koyuyurum ben deKücük yastigımda yok ki bir de benim kız illa ya saga ya sola dönerek uyuyor sırtüstü uyumuyor
Ayy desene benim ki fazla fazla giymişEvin an itibariyle 27,5 derece klimamiz yok sadece bezle duruyor bebegim
dis de geliyor olabilir baksana bi de tabi sicaklar
Benimki çoğunlukla kucakta yaa anlaşılan en güzeli kısa kol zıbınlaŞu birkaç gündür cehennem gibiydi ev, kısa kol zıbınla geziyor, yine kısa kol zıbınla uyuyor. Bezle bırakamıyorum, bizimki hep kucakta çok eziliyor teni, daha çok terliyor çıplak olunca elimizde.
6.5 kiloya 8 damla az değil mi ? Ben de bestiron kullanıyorum kilosunun 2 katı olarak kullanılacak diye söyledi bize doktorumuz. Ben 5.5 kiloya 11 damla kullanıyorumBestiron 8 damla kullaniyoruz biz 6,5 kilo bebegim
Öyle yapayım yada sadece kısa kol zıbınZıbını giydirme. Sadece kısa kol şort tulumu giydir. Bizim ev 27 derece değil, ben öyle giydiriyorum.
29,5 tek zıbın.Kızlarr evleriniz kaç derece beyinlerinizi nasıl giydiriyorsunuz ? Evim 27 derece üstüne sadece zıbın ve kısa kol şort tulum giyiyor fazla mı tek zıbınla üşürmü acaba kısa kolluyla uykusu rahatladı sıcaktan uyuyamıyorum galiba bu derece de üşümez ama içim neden de rahat değil
Uyuduğu zaman da mı bezle kalıyor.Evin an itibariyle 27,5 derece klimamiz yok sadece bezle duruyor bebegim
dis de geliyor olabilir baksana bi de tabi sicaklar
Rengi biraz soldu gibi oldu canım ya da ben alıştım ama 1 yaş civarında geçer demiştiAzalma oldu mu eskisine nazaran
Yaaa harikasın sen çok çok güzel bir hediyeBen onların ilk fotoğrafını çerçeveleteceğim bir de eşimin babası o küçükken vefat etmis, portre olarak üçünü çizdiriyorum
Benim kız aynı devam ediyor.gece 2 gibi degistirmistim sonra 7 de degistirdim doluydu kac saat araliktan bahsediyorsunuz ama.5 saatte tam dolmus oluyor onun disinda günduz 3 saatte degistirdigimde cok olmuyor.Kızlar bezlerine hoc isemiyor gibi bütün gün sıcaklardan mi sütüm mu azaldı anlamadım sizde durumlar nasıl lütfen fikir verin
Ben bi kaç daha incelrtmeliyim anlaşılan tek bi taneKolsuz zibin sadece
Evet evet ben karar verdim ya tek zıbın yada sadece kısa kol şort tulum29,5 tek zıbın.
Uyuduğu zaman da mı bezle kalıyor.
Maşallah gencecik görünüyorsunuzValla geç güç farketmiyor ben 37 yaşındayım ilk evliligimden normal yolla 2 kızım oldu bu ikinci evliliğim 3. Denemede tüp Bebek tuttu sezeryan oldum seneye bidaha düşünüyorum Rabbim nasip ederse diğer kızlarım biri nişanlı 22 ye girecek digeride 20 yaşında
Bizim aynı az içtiği halde
2 gündğr havalar felaket olduKızlar bezlerine hoc isemiyor gibi bütün gün sıcaklardan mi sütüm mu azaldı anlamadım sizde durumlar nasıl lütfen fikir verin