- 24 Aralık 2021
- 2.795
- 14.149
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.801
Bizim de bugün kardiyolojide kontrolümüz vardı, çok şükür tamamen kapanmış kalbindeki üfürme. Artık gelmenize gerek yok dedi doktor, çok mutluyum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kıloyu cok guzel toparlamış ama bır ay az kılo almıstı deıl mıBenimki 10 gündür 7100 gr. Ondan önce 2 haftada 600 gr almıştı. Bu aralar beslenmek istemiyor, burnu tıkalı
Evet 3. Ay 300 gr almıştı. 4. Ay 600 aldı, doktor iyi dedi. Şimdi yine 600 aldı ama 15 günde alıp durdu. Aman napalım belki o zaman çok aldı diye durdu sonraMaşallah kıloyu cok guzel toparlamış ama bır ay az kılo almıstı deıl mı
Bence yavaslaması artık cok normal, onceden yıyıp ıçip yatıyordu, sımdı donecem dıye harcadığı gayret, bı dk koyduğum yerde durmuyor, enerjı lazım bunlara daEvet 3. Ay 300 gr almıştı. 4. Ay 600 aldı, doktor iyi dedi. Şimdi yine 600 aldı ama 15 günde alıp durdu. Aman napalım belki o zaman çok aldı diye durdu sonra
Bizimki de hemen yüzüstüne dönüyor ama devamı gelmiyor. Acaba zor olan hangisiydi2 gundur aktıf dönüyor yuzustunden sırtustune, çok çabaladı ama gunlerdır
Öyle deme iki aydır güzel kilo alıyoruz azalmasin,baya hareketliyizBence yavaslaması artık cok normal, onceden yıyıp ıçip yatıyordu, sımdı donecem dıye harcadığı gayret, bı dk koyduğum yerde durmuyor, enerjı lazım bunlara da
Yüzüstünden sırtustune dönmek yanı bızım ıcın en zoru, 2 gundur onu ogrendı sureklı yapmal ıstıyor, bacaklarını karnına cekıyor C pozisyonu alıyor, hooop arkaya, sonra kolları acıp seviniyorBizimki de hemen yüzüstüne dönüyor ama devamı gelmiyor. Acaba zor olan hangisiydi
Maşallah masallahÖyle deme iki aydır güzel kilo alıyoruz azalmasin,baya hareketliyiz
Hiç vermiyor musun artık?Maşallah masallah
Ben de ılk az kılo aldıgında ne kadar takmıstım kafaya, tabı anne sütü de bıttı artık, hareket de basladı.. ıkısı birlikteyken guzel kılo alıyordu..
Baslayinca devami geliyo bizim ilk gunumuzdu bugun cok guzeldi yedi mi yemedi mi ne kadar yedi bilmiyorum su da verdim ozellikle suyu cok istahli içtiBen kendimı 6. Aya sartlamaısım, bugünkü doktor başla deyınce bı tuhaf hissettim, elım ayağıma dolaşacak gıbı
Teklif ediyorum, 2 dk bile emmiyor, bısey gelmeyınce bırakıyorHiç vermiyor musun artık?
Benimki de 5 dk emse oo bugün çok emdi modundayım. Gece 5 dk emip 3 saat uyuyor ama acaba mama versem daha çok uyur mu diyorum da bi gece düzgün emiyor, onu da bırakmasın bari.Teklif ediyorum, 2 dk bile emmiyor, bısey gelmeyınce bırakıyor
Hangi markada 4 bende daha 3 almasam mı diyorum 4 numara stoğum var ama 3 son pakete geçtim 7 kilo kızım molfix kullanıyorum7200 4 numara, epeydir 4 kullanıyoruz
Sütü sagdın mı son zamanlarda, acaba emzık niyetine mi emıyor gece?Benimki de 5 dk emse oo bugün çok emdi modundayım. Gece 5 dk emip 3 saat uyuyor ama acaba mama versem daha çok uyur mu diyorum da bi gece düzgün emiyor, onu da bırakmasın bari.
Ben nerdeyse 1bucuk aydır 4 numaradayım, lastik sıkıyor dıye gectımHangi markada 4 bende daha 3 almasam mı diyorum 4 numara stoğum var ama 3 son pakete geçtim 7 kilo kızım molfix kullanıyorum
Sleepy bıonatural yenıdogan kullanıyorum canımKizlar kiz bebegi olanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz ben simdiye kadar
WaterWipes Islak Mendil kullaniyordum ama gittikce pahalaniyor
En cok hangisinden memnunsun kiz cocugu ya zarar gorsun istem8yorumSleepy bıonatural yenıdogan kullanıyorum canım
Arada baby turco da kullanıyorum