2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kizlar bebisine bu markadan alan varmı

Eklentiler

• IMG-20240522-WA0000.jpg
    IMG-20240522-WA0000.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20240522-WA0001.jpg
    IMG-20240522-WA0001.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 26
Geçmiş olsun canım anakucağı koltukta falan mıydı yoksa yerdeydi de mi düştü. Sakin ol öncelikle, kafasında veya bir yerinde şişlik vs var mı, dokunduğunda ağlıyor mu? Kusma yoksa olağandışı bir davranışı yoksa biraz gözlemle.
Yok canim öyle bir düsme degil.yerdeydi ana kucagi.kanguruya almak icin koydum 2 saniyeligine kemerini takmamistim.bacaklarinin üstüne düstü nasil tuttum bilemedim o da korktu ama aglamadi.durmuyor hic yerinde kemeri hemen de olsa takmaliydim hata ettim. Bebegim dönmüyor hareketli diye üzülmwsin kimse.hareketli olunca ne bez baglayabiliyorsun ne kiyafet giyditebiliyorsun sürekli kavga halindeyiz evin icinde

Yok canim öyle bir düsme degil.yerdeydi ana kucagi.kanguruya almak icin koydum 2 saniyeligine kemerini takmamistim.bacaklarinin üstüne düstü nasil tuttum bilemedim o da korktu ama aglamadi.durmuyor hic yerinde kemeri hemen de olsa takmaliydim hata ettim. Bebegim dönmüyor hareketli diye üzülmwsin kimse.hareketli olunca ne bez baglayabiliyorsun ne kiyafet giyditebiliyorsun sürekli kavga halindeyiz evin icinde
Yoktur birşeyi kuzum 🙏🏻 ya öyle daha neler neler görücez. Allah kötüsünden korusun hepsini, ayaklarına taş değmesin.

Geçmiş olsun;(

Sağol cano
İyi değilim
Psikolojik yardım almam lazım artık
Dua et bana
Git canım erteleme kendine yapacağın en büyük yatırım olur, online görüşme yapmak istersen ben psikologumdan cok memnundum onunda küçük çocuğu var, iletişim numarasıni verebilirim.
Psikologla görüşsen de görüşmesen de buradan da yaz konuşalım içine kapanma

Kizlar kizim anakucagindan dustu cok kotü hissedyorum kendimi bir sey olmamistir demi

Ah bugün kızım yataktan düştü. Oldukca uzağa koymustum ama yastiktan doğrulunca takla ata ata yataktan düştü. Son yere düşüş anını gördüm Allah'tan belinin üstüne düştü kafasını terliğime çarptı. Kalbime indi sandım. Çok az ağladı. Üstünü soydum morluk yoktu. Vücudunun heryerine dokunmaya çalıştım acısı var mı diye, Algısı yerindeydi, 1 saat uyutmadım. Bir daha olmaması için cok daha fazla çaba sarfedicem, igrenc bi duyguydu.

Gece 2-3 kere uyanmayla 6:30a kadar uyuyor genelde

Tam olarak benim kızla aynı, gece gözünü açmadan beni uyandırıyor, besliyorum devam ediyor uykuya

kızlar menenjit aşısını bexero mu yaptınız.
Bizim 3 doz bexero 2 doz nimerix yapacak sizlerin nasıl???
3er 3er 6 doz diye anladim ve planlandi ama cuma günü bir daha sorucam ilk doz ikisini de yaptırdım

Biz de 6 da başlayacağız. Aynı ses bende de var. O nedenle bekliyorum 😎

Şimdi daha erken başlatmak yanlısı bazı doktorlar, 6 ay geç kalındığı söylüyor bazı anneler. Sonradan o dokuları yemek istemediğine dair. Benimde aklıma bu yattı.
Bir de alerji olsa bile küçükken daha iyi tolere edilebiliyor diye biliyorum.

X