Biz de bugun 5.ay kontrolune gittik. Ek gıdaya 10 gün sonra, 5.5 aylıkken başla dedi
Yoğurtla başla dedi. Ama hiçbir şekilde çiftlikten inek, keçi, manda vs sütü istemiyorum dedi. Çiftlikteki sütlerde zararlı mikroorganizmaları öldürebilmek için uzun uzun kaynatmak gerekiyor. Bu esnada yararlı olanlar da ölüyor. Onlardansa cam şişede satılan günlük sütleri öneriyorum dedi. Özellikle sütaş ınkini çok beğeniyorum dedi
Sonra kabak, bal kabağı, havuç, tuzsuz labne ya da tuzsuz lor, patates, yumurta sarısı dedi
Ben 7.aydan önce meyve önermiyorum. Sebzelere alışmadan meyve tattırmak, sebze reddine sebep olabiliyor dedi. Çok istersen avokado verebilirsin sadece dedi
Ek gıdayla birlikte su tüketimine başlıyoruz. Alıştırma bardağı kullan. Biberonla verme. Mama içmek yerine biberonla su içmeye dönüyorlar. Beslenme reddi olabiliyor dedi
la ve yürüteç önermiyorum dedi
Pirinç unu önermiyorum. Ondansa bebek irmiği öneriyorum dedi. Pirinç unu sadece karbonhidratken, bebek irmiği aynı zamanda güzel bir b12 kaynağı dedi
Yumurta sarısını çeyrek dene. Her verdiğinde de mama ya da anne sütüyle açtırarak ver. Boğazına yapışmasın dedi
Gidemeyenler, ne versem diye düşünenlere fikir olsun diye yazayım dedim