- 1 Eylül 2011
- 1.145
- 1.726
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.061
Eger nemli bir yerde yasiyorsan gerekiyor ya.Nemli yerde cok uzun surede kuruyor ya camasir resmen kuruyana kadar tekrar kirleniyor Bir de kokuyo gibi geliyo bana sonra ama kuru havali bir yerde yasiyorsan gerek olmayabilir gerçekten eger temiz balkon da varsaBen taşınacagim için beyaz esya dahil, her eşyayı alıcam acayip borca giricem. Kurutma makinesinde bebek kıyafeti çeker diyenler olmuş, boşuna mı alıyorum bilmiyorum, bazı kadınlar da en büyük ihtiyac demiş
Bızımkı de diyebilir, yanaklar ıyıce tombıklestı, bide kılo alınca yanaklarında mınık sivilceler cıkıyor.. Ahh cocugum, ergenlıgınde kesın bana benzeyecekkarne günü burnumun ucunda kocaman sivilce cıkmıstı ne utanmıştım ya
Buzim yanaklar tombik degil ama boyle isilik gibi bisiler cikmaya basladi sicaktan diye dusunuyorum.Evi serinletemiyorum bir turlu ya gunes vurdukca ev 27 dereceyi falan goruyor.Klima da yok
Ben de kendim icin bakiyordum kolajen artirmak icinArkadaşlar belki gözden kacti, saklamak için buzlukta kemik suyu vs ne aldınız ? Güvenilir sağlıklı bişi bakıyorum ama emin olamadım, iyice araştırıp alanınız varsa yazar mı.
Kacinci ayda vermek gerekiyor bebeklere acaba biliyor musunuz?
Ya buzluk kokusu oluyor gibi geliyor bana hele yeşil fasulye koyduysam asla yiyemiyorum. Göçmen olarak kompotçuyum ben elimden gelse her şeyi kavanozlara koydurup vakumlatıcam anneme. Hatta bir yerde okudum bebek yemeği yapıyor, onu kaynatılmış bebek kavanozuna koyup kapağını kapatıyor sıkıyor, sonra kavanozu tekrar koyup kaynatıyor böylece vakumluyor. Bu sayede bozulmuyor mama.
Kompot nedir