- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.664
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.081
Herkes ek gıda konuşuyor. Ben bu konuya dikkatimi veremeden geçiyorum. 24nde 5 aylık kontrolde ek gıdayı sorucam daha da çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste derken bu şekilde verdi yani nasıl yapıcaz bilmiyorumCanım sen de listeni atar mısın?
Bugün tabak kaşık falan aldım. Aynı tabaktan kızıma da aldım
Uzun kollu uzun bacaklı kıyafetler alacaktım ama ebebek yazlıklara geçmiş sağolsun. Zar zor 2-3 parça bulabildim. Karışık reyon bakmayı hiç sevmem
Denıyım ben de, sırf o yuzden 2 3 4.numaralara erken gecıs yaptım.. TesekkürCanım ben hastanede geliniyle gelen bir yaşlı teyzeyle tanıştım, muhabbet esnasında teyze bezi böyle yap diye gösterdi. İç kısımdaki lastiğin ortasindan eliyle cekiyosun sagdan soldan kendisi yirtiliyor, komple atıyorsun.Bu bacakları pişiriyor iz yapıyor dedi, bende ama bez taşar o zaman dedim. Gelinde doğduğu günden beri öyle yapıyorum hic taşmadı dedi.
Bende denedim hakikatten cok iyi sonuç aldım, artık öyle yapıyorum. Unuttuğum gunler bacakları lastiği derin bir iz oluyor. Hiç taşma yaşamadım.
4.ayda sorduğumda 6. Ay dedı ama, 5.ay kontrolunde yıne sansımı denıcem, sürekli agzımıza bakıyor elını uzatıyor yiyeceklere..Herkes ek gıda konuşuyor. Ben bu konuya dikkatimi veremeden geçiyorum. 24nde 5 aylık kontrolde ek gıdayı sorucam daha da çok var
Hıcbısey anlamadımListe derken bu şekilde verdi yani nasıl yapıcaz bilmiyorum
Ben sormuştum bi arkadaş daha sordu paylaşma imkanın varmı peki sayfalarıHıcbısey anlamadım
Bu arada dün birisi sormustu bu çocuk ac kitabını sipariş verdim 117 tarif varmıs
Yoğurt kabak havuç olan ilk sayfadır. 3 gün yoğurt 4. Gün yağurt+kabak. İster beraber ver ister ayrı ayrı. Tadını bilsin diye ayrı veriliyor ama genelde çocuklar yoğurt sevdiği için anneler her şeyi yoğurda katıp veriyor. Bence annelikte her şey mübahListe derken bu şekilde verdi yani nasıl yapıcaz bilmiyorum
DUn gece sıparıs verdım canım gelince paylasırımBen sormuştum bi arkadaş daha sordu paylaşma imkanın varmı peki sayfaları
Teşekkür ederimDUn gece sıparıs verdım canım gelince paylasırım
Evet o ilk sayfa canım yüklerken tersten yükledimYoğurt kabak havuç olan ilk sayfadır. 3 gün yoğurt 4. Gün yağurt+kabak. İster beraber ver ister ayrı ayrı. Tadını bilsin diye ayrı veriliyor ama genelde çocuklar yoğurt sevdiği için anneler her şeyi yoğurda katıp veriyor. Bence annelikte her şey mübah
Nasil acaba ya ben de rahatsizim o kizarikliktanCanım ben hastanede geliniyle gelen bir yaşlı teyzeyle tanıştım, muhabbet esnasında teyze bezi böyle yap diye gösterdi. İç kısımdaki lastiğin ortasindan eliyle cekiyosun sagdan soldan kendisi yirtiliyor, komple atıyorsun.Bu bacakları pişiriyor iz yapıyor dedi, bende ama bez taşar o zaman dedim. Gelinde doğduğu günden beri öyle yapıyorum hic taşmadı dedi.
Bende denedim hakikatten cok iyi sonuç aldım, artık öyle yapıyorum. Unuttuğum gunler bacakları lastiği derin bir iz oluyor. Hiç taşma yaşamadım.
Bunu annem kaç sene abimin oğlanlara yaptı hele ki şeftalili armutlu meyve püreleri falan.. bildiğin meyve püresini küçük küçük kavanozlara yapıp arkadan kaynatıyordu dediğin gibi… klasik ev yapımı meyve püresi yani…Ya buzluk kokusu oluyor gibi geliyor bana hele yeşil fasulye koyduysam asla yiyemiyorum. Göçmen olarak kompotçuyum ben elimden gelse her şeyi kavanozlara koydurup vakumlatıcam anneme. Hatta bir yerde okudum bebek yemeği yapıyor, onu kaynatılmış bebek kavanozuna koyup kapağını kapatıyor sıkıyor, sonra kavanozu tekrar koyup kaynatıyor böylece vakumluyor. Bu sayede bozulmuyor mama.
Activia probiyotik yoğurtla mayaladımSeker tuz 1 yas oncesi vermeyeceg de siz normal inek sutuyle mi normal yogurtla mi mayaladiniz
Evet sürekli tükürük akıyo özellikle sert şeyleri ısırmak istiyoÇok fazla tükürük geliyor mu? Çıkacağı zaman hem kabarma oluyor. Hem de çok fazla tükürük salgılıyor eli sürekli ağzında oluyor falan.
Ya benimkiler neden yoğurdu sevmiyor anlamadım havucu çok sevdiler patates eh işte kabak hiç sevmediler balkabağı sevdiler meyve sevdilerYoğurt kabak havuç olan ilk sayfadır. 3 gün yoğurt 4. Gün yağurt+kabak. İster beraber ver ister ayrı ayrı. Tadını bilsin diye ayrı veriliyor ama genelde çocuklar yoğurt sevdiği için anneler her şeyi yoğurda katıp veriyor. Bence annelikte her şey mübah
Ben ve sunshine_sormustuk ara ara 3 5 tarif atarsan seviniriz canımHıcbısey anlamadım
Bu arada dün birisi sormustu bu çocuk ac kitabını sipariş verdim 117 tarif varmıs
Olsun canım. Yoğurt sevmesin seninkiler de, belki ekşi sevmiyorlardır. İlerde yine denersin. Ondan alacağı gıdayı peynirden alır, tarhanadan alır. Benim kardeşim peynir yemez, 37 senedir yaşıyor maşallah boylu boslu havuç balkabağı tatlı, tatlı seviyorlar demek. Havuç içine azıcık patates kat bi de öyle denedin mi? Kabağın tadı yok aslında, başka şeyin içinde karışır gider. Havucu çok kabağı az mücver yapabilirsin ama bir iki ay sonraydı sanırım mücver için biraz diş lazım.Bana yumurtayı yedinci ayda verdi kıymayı 6,5 ayda oda üç kere çekilmiş kuzu eti olarak kemik suyu önermedi kolesterol yüklemeyelim bebeğe die bişi anlamadım offf
Bende öyle hatta şimdi 5 alcaktım bu metodu gördüm ilk bez değişiminde denedim 2 saat sonra değişirim bakalım nasıl olcak :)Denıyım ben de, sırf o yuzden 2 3 4.numaralara erken gecıs yaptım.. Tesekkür