- 8 Mart 2022
- 451
- 488
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.741
Canım benim gerçekten hiç üzülme bebeğin şükürler olsun sağlıklı sana bakıyor sana gülüyor tek bildiği sevdiği sensin tek güvenli limanı sen onu en iyi şekilde besliyorsun bakıyorsun inan en kıymetlisi bu. Bi arkadaş grubumuz var aramızda sadece bir arkadaşım hiç anne sütü almamış ama görsen maşallah taş gibidir hiç hastalanmaz çok dayanıklıdır. Biz hepimiz en ufak hastalıkta dökülürüz mesela. Onunki de bağışıklık bizimki de. Bir de takip ettiğim bi inf var onunda bebeği alerjik kendi katı diyetler yaptığı halde hiç geçmiyor çocuğun alerjisi huysuzluğu sütünü vermediğinde düzeliyor bi tek doktorda verme anne sütü demiş mesela. Onunda sütü var ama veremiyor. O kadar örnek var ki aslında o sebeple hiç takma bile söylenenenleri yakınlarımızda olsa bir sürü şey söylüyorlar çünkü herkesin bi yaşanmışlığı var bi de annelerimiz vs sanıyor ki kendi büyüttükleri gibi olucak memede uyuyacak memede sakinleşecek saatlerce uyuyacak kenara koyucak uyuyacak ya da bakınacak ağlamayacak. Ama öyle değil bizim çocuklarımız. Ben anne sütü verdiğim halde benim bebeğim çok huysuz huzursuz bi bebek mesela hani bunun sütle mamayla memede sakinleşmesiyle ilgisi yok bence. Hiç üzme kendini bence bebeğine çok güzel bi annesin böyle düşünmen bile çok ilgili bi anne olduğunu gösterir. Ek gıda gelsin bundan sonrası daha kolay daha güzel olacak inşallahTeşekkür ederim canım derdim sadece anne sütü değil ki benim sütümü almaması. Bilmiyorum bir bebeğe kendi annesinin sütü koruyucu olmaz mı? Bu konuda yanlışsam bilgilendirin. Doyurmak değil çok güzel doyuruyorum zaten mamayla. Düşündüren kısım ne kadar koruyucu, bağışıklığına etkisi ne kadar olur?