- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
- Konu Sahibi sunshine__
- #70.761
Merhaba bende bu konuyu yazmak için şuan foruma girdim ve sizin yazınızı gördüm.Herkese selam hanımlar. Umarım herkes iyidir. 30 Kasım doğumlu bebeğim ve dördüncü aya girdikten sonra yarım saat içinde tık diye uyanıyor. Uyuttuğum şekilde tekrardan uykuya döndürüyordum genelde iki üç gündür o da işlemiyor. Bütün gün yarım saat uykular beni çok yorduğu gibi o da dinlenemiyor gibi hissediyorum. Emerek uyuyan, kucakta uyuyan vs. Sizin bebeklerinizde böyle mi Allah aşkına? Bunu aşabilen var mı? Bir de saç dökülmeleriniz ne durumda
9 aralık doğumlu oğlum. Yaklaşık 3-4 haftadır böyle gündüzleri 2 saatte bi uyumak istiyor ve 30. Dk düğmesine basılmış gibi uyanıyor ne yaparsam yapim uykuya dönmüyor uykusunu alamadığı için sürekli huysuz mutsuz. Geceler hele çok zorlaştı saat başı uyanıyo ve sabah 5’de güne başlıyo çok yorgunum hiç değişmeyecek mi bu durum bende bilmiyorum. Birde 5 yaşında bir kızım var her şeyi unutmuşum hatırlayamuyorum
Saç dökülmesi için yorum yapamıyorum demir ve d vitamini kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama dökülme sorunum yok.