- Konu Sahibi sunshine__
- #70.161
Şimdi demir 4. Ay mı 6. Ay mı???Anne Sütü qlmadigi için başlayın dedi ama ben mayısta başlıcam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi demir 4. Ay mı 6. Ay mı???Anne Sütü qlmadigi için başlayın dedi ama ben mayısta başlıcam..
Ya kraltv acaba zeka geliştirici miydi allah razı olsun o kanaldan. 90lar kültürümüz de sayesinde bomba gibi.
Ahhh ne güzel zamanlardı. Anthonyin öldüğü zaman geldi aklıma Nasıl etkisinde kalmıştımBen hala olmadım. Bir arkadaşım 8. Ayda da olmayınca doktora gidip ilaç başlatmış
Valla hatırlıyorum annem babam işe gider gitmez kardeşimle tv karşısına geçerdik, Taş Devri, Looney Tunes, Şeker Kız Candy vs ne varsa izlerdik. Haftasonu sırf çizgi filmler için 7de uyanırdık. Annem İnek Şaban filmlerini yasaklamıştı küfürler var diye gizli gizli izlerdik .
Bebeleri ekrandan sürekli uzak tutamayız gerçekçi değil. Ama tiktok, youtubedaki saçma içerikler gibi şeyleri izlemesini engelleyebiliriz daha eğitici öğretici şeylere yönlendirebiliriz. Amaç olabildiğince ertelemek 2 yaşa kadar tabiki. Bu bebeler teknoloji çağına doğdular. Bizse (kendi jenerasyonum için söylüyorum) ilk özel kanal star tv nin yayına girişini gördük, orta okulda ilk cep telefonumuz oldu, bilgisayarla tanıştık. Alın size kuşak farkı.
Saglik ocaklari 4.ay diyomus.Bizim doktorumuz asiya falan giderseniz baslayin derler baslamayin ben gelecek aydan sonra baslatirim dediŞimdi demir 4. Ay mı 6. Ay mı???
Ahhh ne güzel zamanlardı. Anthonyin öldüğü zaman geldi aklıma Nasıl etkisinde kalmıştım
Çok teşekkür ederimSaglik ocaklari 4.ay diyomus.Bizim doktorumuz asiya falan giderseniz baslayin derler baslamayin ben gelecek aydan sonra baslatirim dedi
Çok doğru tespitYa evet
O yas cocugu icin nasil bi dram ya..Bu nedenle biz cok hassas ruhlariz bence hepimiz y kusagi olarak..Heidi Seker Kiz Candy falan cok duygusal cizgi filmlerdi..Pokemondan sonra hersey degisti eski duygusal cizgi filmlere elveda dedik
Beverly hills , hilal ne alakaÇok doğru tespit
Birde çoğu kişinin hatırlamadığı bewerly hilal ve georgia vardı
Canım çocukluk
Saol canımZencefil bal limon sıcak su çok iyi geliyor canım gecmis olsun
Kız sen benimle mi yaşıtsınBen hala olmadım. Bir arkadaşım 8. Ayda da olmayınca doktora gidip ilaç başlatmış
Valla hatırlıyorum annem babam işe gider gitmez kardeşimle tv karşısına geçerdik, Taş Devri, Looney Tunes, Şeker Kız Candy vs ne varsa izlerdik. Haftasonu sırf çizgi filmler için 7de uyanırdık. Annem İnek Şaban filmlerini yasaklamıştı küfürler var diye gizli gizli izlerdik .
Bebeleri ekrandan sürekli uzak tutamayız gerçekçi değil. Ama tiktok, youtubedaki saçma içerikler gibi şeyleri izlemesini engelleyebiliriz daha eğitici öğretici şeylere yönlendirebiliriz. Amaç olabildiğince ertelemek 2 yaşa kadar tabiki. Bu bebeler teknoloji çağına doğdular. Bizse (kendi jenerasyonum için söylüyorum) ilk özel kanal star tv nin yayına girişini gördük, orta okulda ilk cep telefonumuz oldu, bilgisayarla tanıştık. Alın size kuşak farkı.
Ben en çok bianca’yı seviyordum. Bence bir akrep kadınıBeverly hills , hilal ne alaka
Yok yaşıtız sanırım senle 85liyimKız sen benimle mi yaşıtsın
Aa yok olanaz ben ortaokula giderken türkiyede cep telefonu yoktu muhtemelen
Bize doktor 4.ay baslatti. Ac karnina 7 damlaŞimdi demir 4. Ay mı 6. Ay mı???
Ya bayılırdım beverly hills ve georgia’ya. Babaannemler yüzünden Yalan Rüzgarı’na da maruz kalmışlığımız vardırÇok doğru tespit
Birde çoğu kişinin hatırlamadığı bewerly hilal ve georgia vardı
Canım çocukluk
Kral tv yi hatırlayamadım ama Dçocuk vardı binde bir denk gelirdik onadaYa kraltv acaba zeka geliştirici miydi allah razı olsun o kanaldan. 90lar kültürümüz de sayesinde bomba gibi.
Dinkültürü ve ahlak bilgsiMatematik senin?
Aa ne rahatsızlığı ymış oKirmizimartenicka
KralTv ile basladigim hayatima DreamTv ile devam ettimHazirliklari atlamamda etkisi cok buyuk DreamTvnin
Bu arada KralTv sendromu diye bi rahatsizlik var bizim jenerasyonda gorulmus ve literature girmis
Bizim doktorumuz vermedi demir ilacı…Şimdi demir 4. Ay mı 6. Ay mı???
Kral tv yi hatırlayamadım ama Dçocuk vardı binde bir denk gelirdik onada
Ne tv ne telefon hiç bakmadık valla apartmanda büyüdük birde üstüne ne sıkıcı bir çocukluk mp 4 sadece
Ya bayılırdım beverly hills ve georgia’ya. Babaannemler yüzünden Yalan Rüzgarı’na da maruz kalmışlığımız vardır
Bakalım bizim bebeler neyi sevecek, kimin şarkılarını dinlicek