- 25 Ekim 2023
- 979
- 1.787
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.401
Değişiyor ama ortalama 3- 4 gibi23.30 da verince kaçta uyanıyor mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişiyor ama ortalama 3- 4 gibi23.30 da verince kaçta uyanıyor mesela?
Offf ben şimdi annemlerdeyim ve oğlum diş sürecinde inanılmaz kaşınıyor ve sürekli meme istiyor sanırım rahatlıyor kaşınması annemde sen uzatıyorsun 2 saatte bir beslemek ne ne zaman isterse ver diyip duruyor. Taktılar çocuğun açlığına. Zaten benim bebe her zaman huzursuz ağlak ben açlıktan olduğunu sanmıyorum yaniKızlar Doktora sordum kISA ARALIKlarla beslenmeyi : açıklamayı Aynen yazıyorum. Eğer sürekli kısa aralıklarla beslenmeye alışırsa bu durumda uzun süreli açlığa alışamaz ve karaciğerdeki şeker depoları
Kendini metabolize edemez Sonuçta yaşamın doğasında daha geniş aralıklı bir beslenme periyodu var.
Acliktan degildir dogrubama sonuc olarak kisa araliklarla beslenmesi zararli dikkat etmemiz gerekliOfff ben şimdi annemlerdeyim ve oğlum diş sürecinde inanılmaz kaşınıyor ve sürekli meme istiyor sanırım rahatlıyor kaşınması annemde sen uzatıyorsun 2 saatte bir beslemek ne ne zaman isterse ver diyip duruyor. Taktılar çocuğun açlığına. Zaten benim bebe her zaman huzursuz ağlak ben açlıktan olduğunu sanmıyorum yani
Bir gun de iki kombini de giyersin.once annenin gönlü olsun sabah giyin aksama dogru kustu vs de sizinkini giyinKızlar bayram için annem cok güzel üç elbise almış, sanki düğüne gidiyor gibi tütülü felan. Çorabı,ayakkabısi,salyalık fular.
Mesela diyor ki bunu bayramın birinci günü, bunu iki bunu üçüncü günü giyer.
Ama ben Anne kız kombini giymek istiyordum. Şuan çok minik olduğu için 3aylık kombinimiz cok sade aslında günlük elbise gibi. Kırmızı potikareli. Hatta bel fln yok dümdüz kesmisler dikmisler kısa kol düz üstü elbise bitti. Dolaptan aldım hatta annemin tek elbisesinden bile cok ucuza geldi.
Bir gelenek gibi her bayram anne kız kombin yaparım diyordum.
Çok arada kaldım. Oda torununa bayramlık alma hevesi oldu herhalde. O elbiseler de cok güzel ama tütüler fln bi bunalttı ağzına alicak diye sürekli çırpınıyor ztn. çekistiriyor fln.
Onundaki güzel benimki cok düz.bi onu bi bunu giydiriyim desem ztn iki ev ancak var bayrama kimsede yok. On dakka on dakka mi giydiricem ne yapsam bilemedim
Aynen Osman gönülal diş yazın youtube bir sürü video çıkıyor orda söylüyor anne sütünden buz tabletleri yapmak elleri soğuk suyla yıkayıp ağzına masaj yapma temiz mendili dondurucuya koyup ağzına vermek yanaklarına soğuk kompres yapmak mama emziklerine soğuk püreler koymak bunlarla yardım edin diyo işte orda öneriler veriyorBu kısa şortta diş çıkarma ile ilgili yardımcı olun diyor ya onun uzun videosu mu var
Şu an sadece dişlik kaldım ve dördüncü aydayız o dediklerin diş çıkmaya yakın zamanda değil miAynen Osman gönülal diş yazın youtube bir sürü video çıkıyor orda söylüyor anne sütünden buz tabletleri yapmak elleri soğuk suyla yıkayıp ağzına masaj yapma temiz mendili dondurucuya koyup ağzına vermek yanaklarına soğuk kompres yapmak mama emziklerine soğuk püreler koymak bunlarla yardım edin diyo işte orda öneriler veriyor
Aynen onlarıda söylüyor jel dişlikler alıp buzfolabına koyun bi kaç dk vsŞu an sadece dişlik kaldım ve dördüncü aydayız o dediklerin diş çıkmaya yakın zamanda değil mi
Bezi kuru mu koyuyoruzEvet gördüm bende, öneriler vermiş 5 tane YouTube’dan izledim ama geneli ek gıdaya geçişten sonra ya da kimyasal… tek yapabileceğimiz ilk 2 önerisi biri dolaba bez koyup soğutup bebeğe vermek ya da temiz parmağımızla kaşımak öyle hatırlıyorum unutkanlık çok var ben de hamilelikten sonra, belki başka bir hocadan da bu tavsiye aklımda kalmış olabilir ama galiba Osman hocada bunu tavsiye ediyordu..
Kilosu ve boyu ne kadar oldu. Doktor kontrolüne gitti mi?Yazıyorum
Gece uyurken kafasını sürekli sağa sola hayır der gibi sallıyor hiçbir bilgi bulamıyorum bununla ilgili 4. Ayın içinde oldu bu durum
Birde kusması bıktım çamaşırdan
Islatıp koyuyosun canım, ben bir de kilitli poşete koydum öyle koydum dolaba ama beğenmedi galibaBezi kuru mu koyuyoruz
Canım zaten bence elbise hiç rahat olmuyor, çocuğu kucağa alıyorsun, yukarı çıkıyor falan. Bence onun istediğini de giydir, kendi aldığını da. Fotoğraf çekin bol bol hep beraber. Sonra pijamalara geçin bir eşofman insanı olarak nacizane tavsiyem.Kızlar bayram için annem cok güzel üç elbise almış, sanki düğüne gidiyor gibi tütülü felan. Çorabı,ayakkabısi,salyalık fular.
Ama ben Anne kız kombini giymek istiyordum. Şuan çok minik olduğu için 3aylık kombinimiz cok sade aslında günlük elbise gibi. Kırmızı potikareli. Hatta bel fln yok dümdüz kesmisler dikmisler kısa kol düz üstü elbise bitti. Dolaptan aldım hatta annemin tek elbisesinden bile cok ucuza geldi.
Çok arada kaldım. Oda torununa bayramlık alma hevesi oldu herhalde. O elbiseler de cok güzel ama tütüler fln bi bunalttı ağzına alicak diye sürekli çırpınıyor ztn. çekistiriyor fln.
Onundaki güzel benimki cok düz.bi onu bi bunu giydiriyim desem ztn iki ev ancak var bayrama kimsede yok. On dakka on dakka mi giydiricem ne yapsam bilemedim
Ne güzel bir iletişiminiz var bayıldım biz böyle güzel bir bağ kuramadık belki de emziremediğimden bilmiyorumBiz 7de kalkış, aksam 8bucuk yatış.
Öğlene kadar iki uyku, öğleden sonra iki uyku
Hiç 3 saat uyuduğunu hayal bile edemiyorum. Bizim her sey az ve sık gidiyor. Cocugmda anası gibi tez canlı herhalde
Rüya öğünü bana verilen en güzel annelik tüyosuydu. Hic cocuk ayaklanmadan acıktıkca besliyorsun. Zaten oda alıştı. Elime koluma vurup haber veriyor. Yatakta beni bulana kadar kayıyor. Olmazsa gözünü acıyor, biberonu ağzına sokunca gözünü kapatıyor bayılıyorum
İnce yorgana geçmiştik. Belini kaldırıp ayaklarını yorgndan dışarı atıyor. Dün evin balkon kapılarını açıp odanın kapısını da açtım serin olsun diye, Banyoyu da ikiye çıkarttım, İsilik olmasın diye rahatlıyor bide ama daha 1Nisandan böyleyse napicaz bimiyorum 30derece bugun burası
Benim puset kahverengi bi de beyaz almayı düşünüyorumBenimki terlememiş ama yüzü kıpkırmızı oldu napcam bilemedim ben de bugün
senin elbisenden annene de al. Gezmelerin dönüşünde girin bi mağazaya hepiniz değiştirin senin aldıklarını giyin 3 nesil musmutlu eğlenceli bi gün geçirin bol bol kahkahalı foto çektirinKızlar bayram için annem cok güzel üç elbise almış, sanki düğüne gidiyor gibi tütülü felan. Çorabı,ayakkabısi,salyalık fular.
Tam bayram üstü 2500lük oldumTrendyoldan sleepyde 2. Ürüne %50 indirim şeklinde mesaj geldi.
İstek üzerine sezaryen olunuyor mu özeldeBence etkisi yok ben sezaryan oldum 25 kilo almıştım hiç biri kalmadı
Evet. Ben öyle yaptım. Fiyat farkı da olmadı.. gerçi benim çatım da dardı bebeğim de küçüktü. Hangisi istersen o olsun demiştiİstek üzerine sezaryen olunuyor mu özelde