2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
canım merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah. evet ya 4+1 erken değil mi ben 4+6 da vajinalden çok çok zor gördük :KK70:
Yazdım ama görmediniz galiba ben 21-22 günde bir reg oluyorum yani sata göre 20. Günde beta hcg zaten 56 çıkmıştı. 😁 size göre yumurtlamam çok erkendi

Merhaba kızlar Üç gün sonra inşallah Aralık annesi olarak sizinleyim... Kesinleşmesini bekliyorum altı tane kaset test yaptım hepsinde silik pozitif var iki kere daha yapıcam koyulaşırsa kan vermeye gideceğim 🤗

Merhaba kızlar adet gecikmesinin 5.ci günü kan tahlili yaptırdım beta 784 çıkmış normalmi değeri bana az gibi geldi

Merhaba kızlar Üç gün sonra inşallah Aralık annesi olarak sizinleyim... Kesinleşmesini bekliyorum altı tane kaset test yaptım hepsinde silik pozitif var iki kere daha yapıcam koyulaşırsa kan vermeye gideceğim 🤗
hadi bakalım inşallah :anneadayı: ben regle 6 gün kala örendim 6 gün boyunca çok az koyulaştı tedirgin oldum ama kan verince gördüm ki değerim 3katı 3 katı artıyor yani demem o ki koyulaşmazsa biletedirgin olma canım

hadi bakalım inşallah :anneadayı: ben regle 6 gün kala örendim 6 gün boyunca çok az koyulaştı tedirgin oldum ama kan verince gördüm ki değerim 3katı 3 katı artıyor yani demem o ki koyulaşmazsa biletedirgin olma canım
Oyyy nasıl su serptin yüreğime bilsen Allah razı olsun 🥰 düşmeyeceğini hissetmeye başladım bugün daha kuvvetli kasıklarımda kasılmalar ara ara devam ediyor göğüslerim inmedi hala ama en önemli belirti üç kere bulantı yaşadım kusacak kadar değildi şükür ama terletti beni.. Değerler yükseliyor belli ki ilk gebeliğimde adetten önce başlamıştı yine bulantılarım böyle 🤗

Oyyy nasıl su serptin yüreğime bilsen Allah razı olsun 🥰 düşmeyeceğini hissetmeye başladım bugün daha kuvvetli kasıklarımda kasılmalar ara ara devam ediyor göğüslerim inmedi hala ama en önemli belirti üç kere bulantı yaşadım kusacak kadar değildi şükür ama terletti beni.. Değerler yükseliyor belli ki ilk gebeliğimde adetten önce başlamıştı yine bulantılarım böyle 🤗
Süper süper 😍 inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin 🥰🥰

Saol canim bende seni tebrik ederim. 6.ci haftadasin sen gittin mi ultrason için doktora. Ben 1 hafta daha bekleyip kese ve kalp atışı oluşsun ozaman gitmek istiyorum. 6.ci hafta oluşuyormuş galiba
Teşekkürler canım 🤗 benim 3 düşüğüm var o yüzden birşey olur korkusuyla 4+6 da gittim çok çok küçük muhtemel keseyi gördük çok şükür 🥰 şu an 5+1im ayın 10unda tekrar gideceğiz kalp atışını duyamam belki ama en azından yolk saç kesesini fln göreyim içim rahatlasın diyorum

X