- Konu Sahibi sunshine__
Bir de erken gebelik testiyle öğrendim ben nerdeyse 10 gündür hamile olduğumu biliyorum yaniCanım kese için çok erken değil mi.b3nde 4+1 im bugün yeni öğrendim gebeliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de erken gebelik testiyle öğrendim ben nerdeyse 10 gündür hamile olduğumu biliyorum yaniCanım kese için çok erken değil mi.b3nde 4+1 im bugün yeni öğrendim gebeliği
canım merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah. evet ya 4+1 erken değil mi ben 4+6 da vajinalden çok çok zor gördükKızlar merhaba ben de bugün keseyi gördüm tam sat a göre tam 4+1 günlük. Karnımdan bakarak gördü vajinal bakmadı.
Yazdım ama görmediniz galiba ben 21-22 günde bir reg oluyorum yani sata göre 20. Günde beta hcg zaten 56 çıkmıştı. size göre yumurtlamam çok erkendicanım merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah. evet ya 4+1 erken değil mi ben 4+6 da vajinalden çok çok zor gördük
Ve bugün karnımdan keseyi çok çok rahat gördü vajinal bile değilcanım merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah. evet ya 4+1 erken değil mi ben 4+6 da vajinalden çok çok zor gördük
Evet canımAdet günü mü öğrendiniz ilk değeri
Sen kasımı bekle 25 gelir o minnakAminn inşallah uygulama 2 aralık gösteriyor hem aralıka hem de kasıma bakıyorum
Normal geç döllenme olabilir 2 günde bir takip değerdeki artış önemli canımMerhaba kızlar adet gecikmesinin 5.ci günü kan tahlili yaptırdım beta 784 çıkmış normalmi değeri bana az gibi geldi
Hayırlı olsun bende 4+1 de kese göründüCanım kese için çok erken değil mi.b3nde 4+1 im bugün yeni öğrendim gebeliği
Süper sağlıcakla gelsin inşallahHayırlı olsun bende 4+1 de kese göründü
ayy maşallah 20li günlerde regl olmanın faydalarını görüyorsunuz mükemmel :)Ve bugün karnımdan keseyi çok çok rahat gördü vajinal bile değil
hadi bakalım inşallah ben regle 6 gün kala örendim 6 gün boyunca çok az koyulaştı tedirgin oldum ama kan verince gördüm ki değerim 3katı 3 katı artıyor yani demem o ki koyulaşmazsa biletedirgin olma canımMerhaba kızlar Üç gün sonra inşallah Aralık annesi olarak sizinleyim... Kesinleşmesini bekliyorum altı tane kaset test yaptım hepsinde silik pozitif var iki kere daha yapıcam koyulaşırsa kan vermeye gideceğim
merhaba canım hayır gayet iyi artışı takip etmen yeterli tebriklerMerhaba kızlar adet gecikmesinin 5.ci günü kan tahlili yaptırdım beta 784 çıkmış normalmi değeri bana az gibi geldi
Oyyy nasıl su serptin yüreğime bilsen Allah razı olsun düşmeyeceğini hissetmeye başladım bugün daha kuvvetli kasıklarımda kasılmalar ara ara devam ediyor göğüslerim inmedi hala ama en önemli belirti üç kere bulantı yaşadım kusacak kadar değildi şükür ama terletti beni.. Değerler yükseliyor belli ki ilk gebeliğimde adetten önce başlamıştı yine bulantılarım böylehadi bakalım inşallah ben regle 6 gün kala örendim 6 gün boyunca çok az koyulaştı tedirgin oldum ama kan verince gördüm ki değerim 3katı 3 katı artıyor yani demem o ki koyulaşmazsa biletedirgin olma canım
Süper süper inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsinOyyy nasıl su serptin yüreğime bilsen Allah razı olsun düşmeyeceğini hissetmeye başladım bugün daha kuvvetli kasıklarımda kasılmalar ara ara devam ediyor göğüslerim inmedi hala ama en önemli belirti üç kere bulantı yaşadım kusacak kadar değildi şükür ama terletti beni.. Değerler yükseliyor belli ki ilk gebeliğimde adetten önce başlamıştı yine bulantılarım böyle
Amin amin Amiiin hepimizin inşallahSüper süper inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin
Saol canim bende seni tebrik ederim. 6.ci haftadasin sen gittin mi ultrason için doktora. Ben 1 hafta daha bekleyip kese ve kalp atışı oluşsun ozaman gitmek istiyorum. 6.ci hafta oluşuyormuş galibamerhaba canım hayır gayet iyi artışı takip etmen yeterli tebrikler
Teşekkürler canım benim 3 düşüğüm var o yüzden birşey olur korkusuyla 4+6 da gittim çok çok küçük muhtemel keseyi gördük çok şükür şu an 5+1im ayın 10unda tekrar gideceğiz kalp atışını duyamam belki ama en azından yolk saç kesesini fln göreyim içim rahatlasın diyorumSaol canim bende seni tebrik ederim. 6.ci haftadasin sen gittin mi ultrason için doktora. Ben 1 hafta daha bekleyip kese ve kalp atışı oluşsun ozaman gitmek istiyorum. 6.ci hafta oluşuyormuş galiba