2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bana o şekilde bi şey demediler de ya. Keseyle bebek uyumlu dedi sadece bebeği de çok küçük görüyorum gibi dedi hayırlısıyla kalp atışını falan bi duysaydım. Böyle beklemek sancılı bi süreçmiş

Çok sancılı ve zor evet. İnşallah duyacaksin senin devlet hastanesi demişsin cihazlarından dolayıdır duyulmamasi. Benim özel hastane idi 6+4 te duymadı ümidim yok kanamam da var.

Adendo ve fodega kullaniyorum canım 2 doktor takipli ilerliyorum diğer doktorun verdigi herşeyi bu vitaminleri aldığım doktoruma soruyorum içinde var kullanma diye beni yönlendiriyor
Fodega ve bunu önerdi bana, size probiyotik neden önerdi acaba ? Bir de iki tane içiliyor ya sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa ikisini aynı anda mı alıyorsunuz?

Eklentiler

• 16822535902316632659676075795490.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 51
Fodega ve bunu önerdi bana, size probiyotik neden önerdi acaba ? Bir de iki tane içiliyor ya sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa ikisini aynı anda mı alıyorsunuz?
Canım ben 3 aydır kullandığım için minerayi şimdilik bırak dedi sen daha yeni basladiysan normaldir vermesi ben sabah 1 akşam 1 alıyorum. Günde 1 de içebilirsin ama 2 öneriyorum dedi sabah akşam aliyorum ama aynı anda da alabilirsin sıkıntı yok demişti. Probiyotigi de benim Akdeniz ateşi ve fibromiyaljim var onlar için verdi + 3 kaybım var o yüzden verdi

Üzüldüm canım benim eşimde ve oğlumda Akdeniz ateşi var, sen ilaç kullanıyor muydun?

İnşallah ama O mucize beni bulmadı şimdiye kadar inşallah Allah ilerde acılarımı unutturacak gerçek bir mucize verir bana
Geçmiş olsun canım hiç belli olmaz kuzenimin eşi de bildiğin kanama geldi 2 ay şükür sürekli doktor kontrolü ile devam etti kavuştu bebeğine, belki seninki de öyle olur

İnşallah ama O mucize beni bulmadı şimdiye kadar inşallah Allah ilerde acılarımı unutturacak gerçek bir mucize verir bana
Ben cok mu romantik konusuyorum bilmiyorum ama sizden yana vallahi umudum var. Bence guzel haber gelicek. Yada cidden buna inanmak istiyorum

Üzüldüm canım benim eşimde ve oğlumda Akdeniz ateşi var, sen ilaç kullanıyor muydun?
Aa öyle mi colchium kullanıyorum hamileyken de içilebiliyor ataklarimi bastırıyor çok şükür. Senin eşine ve oğluna nasıl geliyor ataklar inşallah çok şiddetli değildir ? Bende atak geldiği zaman 40 derec ateş böbrek ve bacak ağrısı şeklinde vuruyor ne yaparsam yapayım geçmiyor tek çaresi 4 gün boyunca yatmak sonra kendiliğinden geçiyor ama çok şiddetli enfeksiyon da cabası oluyor

Eşimde hiç bir belirti olmuyor o yüzden bilmiyorduk oğlum senin gibi oluyor ondan öğrendik, eşim ilaç kullanmıyor ama doktor kullanabilirsin hiçbir belirti göstermesen de ileride böbreklerin etkilememesi için dedi. Ama bu ilaç doğurganlığı kadınlarda , erkeklerde de sperm kalitesini etkiliyor bebek düşündüğünüzde 6 ay ilacı bırakın demişti.

Valla bizde öyle bir sorun olmadı çok şükür evet böbrek tutulumu olmaması için ilaç kesinlikle kullanmalı yoksa Allah esirgesin diyalize kadar yolu var

Kızlar herkese tekrardan merhaba. Ben henüz kese görme aşamasına gelemediğim için sohbetlerinize çok katılamıyorum. Sata göre bugün 5+6 gösteriyo ama pazartesi kan verdiğimde değerim daha 130 du sanırım geç döllenme. Bat günü 21 iki gün sonra 51 3 gün sonra da 130 du bi daha kan vermedim evde gebelik testiyle takip ettim. Çizgim iyice koyulaştı. Yarın keseyi görürüm inşallah. Benim durumumda olan var mı aranızda. Bin de geç döllenmeyse doktor yarınki ultrasona göre regl günürü değiştirir mi yoksa netleşmesi için bi kaç muayene daha mı gerekir ? Bir de sigara içenler sigarayla napıyosunuz ben bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile kent slim greye geçtim etkisi azdır diye

Dün gece çok şiddetli bir sancı ve kasılma ile uyandım. Nefes aldırmayacak kadar şiddetliydi. Daha önce 3 kaybım var ve düşük yaparken böyle sancım olmuştu. Çok endişe ettim ardından kanama gelecek diye ama hiç kanama ya da lekelenme olmadı. Bugün ara ara gelen minik sancılar oldu ama geçti. 5+3 oldum bugün. Küçük bıçak saplanır gibi ağrıları çok önemsemiyorum ama bu durum beni çok korkuttu. Böyle sancı yaşayan oldu mu aranızda? Fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…