- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 30
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.921
Bana o şekilde bi şey demediler de ya. Keseyle bebek uyumlu dedi sadece bebeği de çok küçük görüyorum gibi dedi hayırlısıyla kalp atışını falan bi duysaydım. Böyle beklemek sancılı bi süreçmişBen şuan benzer durum içindeyim. Bugün acilde doktor bebeği de gördü ölçtü 5+6 haftalik bebek dedi şuan kalp atışı için erken bizim için biz bebeği görünce keseye bakmayız korkmayın dedi. Normalde benim Çarşamba günü kese 6+4 çıkmıştı. İnşallah açık doktorunun dediği gibi olur
Çok sancılı ve zor evet. İnşallah duyacaksin senin devlet hastanesi demişsin cihazlarından dolayıdır duyulmamasi. Benim özel hastane idi 6+4 te duymadı ümidim yok kanamam da var.Bana o şekilde bi şey demediler de ya. Keseyle bebek uyumlu dedi sadece bebeği de çok küçük görüyorum gibi dedi hayırlısıyla kalp atışını falan bi duysaydım. Böyle beklemek sancılı bi süreçmiş
Kanama mı kahve leke miÇok sancılı ve zor evet. İnşallah duyacaksin senin devlet hastanesi demişsin cihazlarından dolayıdır duyulmamasi. Benim özel hastane idi 6+4 te duymadı ümidim yok kanamam da var.
Cok koyu Kahve ama kanama gibi. Ve olan belirtilerim iki haftadır kayboldu göğüs hassasiyeti şişliği falan hiç yok ben anlamıştım bı aksilik olduğunuKanama mı kahve leke mi
Doktora ne zaman gitceksin?Cok koyu Kahve ama kanama gibi. Ve olan belirtilerim iki haftadır kayboldu göğüs hassasiyeti şişliği falan hiç yok ben anlamıştım bı aksilik olduğunu
Çarşamba günü kontrol sabah erken aç karnına gel dedi kalp atışı olmazsa kürtaja alacaklar direktDoktora ne zaman gitceksin?
Hay allah ya. İnsallah bur mucize olurÇarşamba günü kontrol sabah erken aç karnına gel dedi kalp atışı olmazsa kürtaja alacaklar direkt
Bu canımTam olarak adı ne canım baktım sayfasına anlayamadım bende aktif folat arıyordum
Adendo ve fodega kullaniyorum canım 2 doktor takipli ilerliyorum diğer doktorun verdigi herşeyi bu vitaminleri aldığım doktoruma soruyorum içinde var kullanma diye beni yönlendiriyorMfk bana bir de mineral almamı söyledi siz de alıyor musunuz
Fodega ve bunu önerdi bana, size probiyotik neden önerdi acaba ? Bir de iki tane içiliyor ya sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa ikisini aynı anda mı alıyorsunuz?Adendo ve fodega kullaniyorum canım 2 doktor takipli ilerliyorum diğer doktorun verdigi herşeyi bu vitaminleri aldığım doktoruma soruyorum içinde var kullanma diye beni yönlendiriyor
Canım ben 3 aydır kullandığım için minerayi şimdilik bırak dedi sen daha yeni basladiysan normaldir vermesiFodega ve bunu önerdi bana, size probiyotik neden önerdi acaba ? Bir de iki tane içiliyor ya sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa ikisini aynı anda mı alıyorsunuz?
Üzüldüm canım benim eşimde ve oğlumda Akdeniz ateşi var, sen ilaç kullanıyor muydun?Canım ben 3 aydır kullandığım için minerayi şimdilik bırak dedi sen daha yeni basladiysan normaldir vermesiben sabah 1 akşam 1 alıyorum. Günde 1 de içebilirsin ama 2 öneriyorum dedi sabah akşam aliyorum ama aynı anda da alabilirsin sıkıntı yok demişti. Probiyotigi de benim Akdeniz ateşi ve fibromiyaljim var onlar için verdi + 3 kaybım var o yüzden verdi
İnşallah ama O mucize beni bulmadı şimdiye kadar inşallah Allah ilerde acılarımı unutturacak gerçek bir mucize verir banaHay allah ya. İnsallah bur mucize olur
Geçmiş olsun canım hiç belli olmaz kuzenimin eşi de bildiğin kanama geldi 2 ay şükür sürekli doktor kontrolü ile devam etti kavuştu bebeğine, belki seninki de öyle olurİnşallah ama O mucize beni bulmadı şimdiye kadar inşallah Allah ilerde acılarımı unutturacak gerçek bir mucize verir bana
Ben cok mu romantik konusuyorum bilmiyorum ama sizden yana vallahi umudum var. Bence guzel haber gelicek. Yada cidden buna inanmak istiyorumİnşallah ama O mucize beni bulmadı şimdiye kadar inşallah Allah ilerde acılarımı unutturacak gerçek bir mucize verir bana
Aa öyle miÜzüldüm canım benim eşimde ve oğlumda Akdeniz ateşi var, sen ilaç kullanıyor muydun?
Eşimde hiç bir belirti olmuyor o yüzden bilmiyorduk oğlum senin gibi oluyor ondan öğrendik, eşim ilaç kullanmıyor ama doktor kullanabilirsin hiçbir belirti göstermesen de ileride böbreklerin etkilememesi için dedi. Ama bu ilaç doğurganlığı kadınlarda , erkeklerde de sperm kalitesini etkiliyor bebek düşündüğünüzde 6 ay ilacı bırakın demişti.Aa öyle micolchium kullanıyorum hamileyken de içilebiliyor ataklarimi bastırıyor çok şükür. Senin eşine ve oğluna nasıl geliyor ataklar inşallah çok şiddetli değildir ? Bende atak geldiği zaman 40 derec ateş böbrek ve bacak ağrısı şeklinde vuruyor ne yaparsam yapayım geçmiyor tek çaresi 4 gün boyunca yatmak sonra kendiliğinden geçiyor ama çok şiddetli enfeksiyon da cabası oluyor
Valla bizde öyle bir sorun olmadı çok şükür evet böbrek tutulumu olmaması için ilaç kesinlikle kullanmalı yoksa Allah esirgesin diyalize kadar yolu varEşimde hiç bir belirti olmuyor o yüzden bilmiyorduk oğlum senin gibi oluyor ondan öğrendik, eşim ilaç kullanmıyor ama doktor kullanabilirsin hiçbir belirti göstermesen de ileride böbreklerin etkilememesi için dedi. Ama bu ilaç doğurganlığı kadınlarda , erkeklerde de sperm kalitesini etkiliyor bebek düşündüğünüzde 6 ay ilacı bırakın demişti.