2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kizlar hayirli bayramlar . Ben ikizlere hamileyim. Baska hastaneye gidecem 2li tarama icin sehir degisikligi oldu . Ama nasil oluyor 2li tarama beni bilgilendirir misiniz ? Saat 2 ye randevu aldim. Tahlil istrmiyor mu erken saatemi almam gerekiyor. Yoksa sadece ultrasonla mi bakiliyor
Kan alınıyor diye biliyorum sadece

Kizlar hayirli bayramlar . Ben ikizlere hamileyim. Baska hastaneye gidecem 2li tarama icin sehir degisikligi oldu . Ama nasil oluyor 2li tarama beni bilgilendirir misiniz ? Saat 2 ye randevu aldim. Tahlil istrmiyor mu erken saatemi almam gerekiyor. Yoksa sadece ultrasonla mi bakiliyor
Bir de ulturasyonda ense kalınlığı ölçülüyor

kızlar cevaplarınızı okudum inanılmaz şaşkınım diyetisyenin söyledikleriyle o kadar zıt ki. süt konusu market sütündeki katkı maddelerinden ötürü ev yapımı yoğurtla ve kendi yaptığımız badem sütüyle kalsiyumu karşılayacağım ki süt normalde de içemem. yeşil yapraklı sebzelerin gerçekten kan sıvılaştırdığı bir gerçek onlar yerine bulgurdan folik asit alabiliriz 2. trimesterda başlarız yemeye dedi. bu bitki kısmında kan sulandırıcı alanlara da yasaktır mesela yeşil yapraklı bitkiler kan sıvılaştırıcı etkilerini araştırıp bulabilirsiniz. keten tohumu konusunu detaylı araştırıp diyetisyenede sorup size tekrar yazacağım.
yesil yaprakli bitkilerin kan sivilastirmasi ne anlamda olumsuz acaba

Hurmaya baktım hurma düşük tehlikesi yoksa yenilebilirmis günde iki tane çok faydası varmış zengin vitamin kaynağıymis folik asit açısından da zenginmis son iç ayda günde dört beş tane yemek doğumu da kolaylaştırıyormus bilginiz olsun kizlar 🤗
Dünden beri tüm konuşmalardan anlıyorum ki aslında tüm gebelikler kendine özel tüm annelikler kendine özel ve diyet yapmak diyet içeriği de kendine özel ❤️ hala basarabilmis değilim düzeni ama yapmaya çalıştığım şey şu yeteri miktarda herşeyden almak mesela meyve aldım üç dört çeşit hepsinden yarım tukettim günde yemek mi yeşillik ve protein olmasına dikkat ediyorum su 1.5 litrelik şişe aldım yanımdan ayirmiyorum şeker tuketimini tamamen kestim zaten canım istemiyor ekmek tam buğday yiyorum aşırıya kaçmadan kahvaltıda yumurta eksik etmiyorum ah bide gece yemegini kessem ne güzel olacak 😅 kahvaltıdan sonra akşama kadar canım birşey istemiyor bı dün dışarı çıktım titreyince kaçamak yaptım 😅🙆🏼‍♀️ evdeysem eğer akşam dokuzdan önce yiyemiyorum 😞 neyse oda yoluna girecek inşallah 🤗🤗🤗
Düzen saglayabildiniz mi siz

Bilmiyorum ki bide ben bu halde memlekete geldim 13 saat pek istekli olmayaraktan. Hiç belirti bişi yok arada halsizlik arada da adet ağrısı oluyor inşallah iyidir pazartesi burda doktora gideceğim inşallah
Merak etme iyidir dikkat et kendine pazartesi haberleri bekliyoruz

Canım kartal Vera hastanesine başladım bende. Didem hanıma memnunum şimdilik. Gidenler de çok memnunmuş öylelikle gittim bende. Muayene ücreti felan da uygun bence denemek istersen ☺️
Ne kadar ücreti nasıl bir kadın azıcık özet geçer misin 🤗

Ne kadar ücreti nasıl bir kadın azıcık özet geçer misin 🤗
350 tl. Doktor çok tatlı güler yüzlü birisi. İlgili de. Ben biraz tedirgindim gebeliğim konusunda. Sağ olsun rahatlattı 🙈 Merak ettiklerimizi felan yanıtladı hep. Bişey olduğunda Whatsapp üzerinden de ulaşabiliyorsun istediğin zaman. Daha önce tanıdıklarımda hep ona gitmişti hepsi memnundu ☺️

350 tl. Doktor çok tatlı güler yüzlü birisi. İlgili de. Ben biraz tedirgindim gebeliğim konusunda. Sağ olsun rahatlattı 🙈 Merak ettiklerimizi felan yanıtladı hep. Bişey olduğunda Whatsapp üzerinden de ulaşabiliyorsun istediğin zaman. Daha önce tanıdıklarımda hep ona gitmişti hepsi memnundu ☺️
Sonradan ulaşmak da harika teşekkür ederim bilgiler için doktor iki oldu şimdi bakalım onuda denerim onuda 🤗

Siz kime gidiyorsunuz bu araya nereye
Aslında daha gitmedim umut hastanesine yeni bir doktor gelmiş yorumları çok iyi bide instagramini inceledim çok güler yüzlü anaç bir yapısı var hastalarıyla yakınlığı ilgimi çekti ilk muayene ona gidip bakacağım Didem hanım dediniz soy adı nedir yorumlara ve profiline bakacağım bu arada umutta muayene 380 liraydı yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar çin takvimine falan baktınız mı hiç, etraftakiler bu ay için kız olacak diyorlar bana sizde de var mı böyle duyumlar ☺️

Aslında daha gitmedim umut hastanesine yeni bir doktor gelmiş yorumları çok iyi bide instagramini inceledim çok güler yüzlü anaç bir yapısı var hastalarıyla yakınlığı ilgimi çekti ilk muayene ona gidip bakacağım Didem hanım dediniz soy adı nedir yorumlara ve profiline bakacağım bu arada umutta muayene 380 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Didem Korucu. Anladım canım onu dene bakalım belki memnun kalırsın sende ☺️

X