2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben rüyamda bebeğimim erkek olduğunu gördüm sonra Ramazan'ın başında da rüyamda oğluna Furkan ismini koy hak ile batılı ayırt etsin dedi birisi birden uyandım Furkan isminin anlamlarından biriymiş hak ile batılı ayırt etmesi ben farklı bir isim koymayı çok istiyordum ama ismiyle gelince öyle koyacağım bakalım rüyam çıkar mı

Benim bir bebeğim kürtajla alındı onda da 3 ayrı hastane dolaştım öyle aldırdım yöne kesinlesirse başka doktora daha gorunucem

Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdın mi
Genetik normal çıktı pihtilasma iki gende vardı doktorlar bu genlerde olan pıhtılaşma ilaç iğne gerek duyulmuyor dedi vermedi kafam çok karışık çok ısrar etmiştim kan sulandırıcı için ama pihtilasma yok dedi israrla

Diğer bebeğin kaç haftalıkti canım ve coraspin falan vermedi mi

Bende rüya görmüştüm daha kizim yoktu ruyamda kizimin ismini zeynepnisa koymuştum ikisi de ağır gelmesin diye zeynep i seçtim zaten esimde bende koycam dedi ismini masal zeynep oldu geçen 2 ay önce yine rüya görüp ismini gene koymuştum nasip bakalim eğer kız olursa ismini yine rüyamda gördüğümü koycam

Hadi hayırlı olsun böyle şeyler güzel anlar biriktiriyor

Benim dun gece kahverengi lekelenmem oldu bugun sabah test yaptim pozitif geldi ama kan verdim negatif doktoruma danistim vajinal progestan kullan yarin tekrar kan ver dedi adetime normalde 3 4 gun var pcos var ayrica sizce neden vajinal progestron kullanmami istedi

Yok yoğun hala kanaman olursa pedi dolduracak öyle hemen beklemeden gel yatış veririm dedi insallah olmaz kötü düşünceleri çıkardım hamileyken
merhaba, bende çikolata kisti hastasıyım infertilite sebebimizde bu dahasıda varda yormayayım şimdi sizi:) şey sorcaktım şuan benim sağ tarafda 5er cm'den 2 tane kist var doktor biraz ağrın olcak bu süreçte dedi. sende var mı kist şuan ağrı yapıyor mu?

Merhabalar, ben de aranıza bu gün katıldım. Gebeliğim 7 hafta 5 gün. Tahmini doğum tarihi Kasım sonu Aralık başı görünmekte. Zeynep Kamilde bir doktorla başladım, ilk gittiğimde biraz kilolu olduğum için keseyi üstten göremedi, alttan vajinal baktı, keseyi gördü, ama kesenin içinde bebiş olup olmadığını görmek için 15 gün bekletti. 4+6 idim o zaman. Sonra gittim ve keseyi ve içindeki bebeği ayrıca kalp atışını gördük. Sesini duyamadık ama ıpıt pıt minik kalbi görünüyordu şükürler olsun. Sonra benim bir de 2.5 cm. lik miyomum varmış. Bu hafta sonu biraz sancım olunca korktum. Özel bir Doktora gittim. Kadın bana progestan fitil verdi. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama, kilolu olduğum için ve miyomum olduğu için sanırım progestan desteği verdi. Miyomu takip edeceği zbüyüyüp büyümediğini dedi. Miyom konusunda bir bilgisi olan yazabilir mi? Ben çok korkuyorum büyür de çocuğuma baskı yapar zarar verir diye n ebileyim ben mi çok büyütüyorum bu kounyu.

Pazartesi günü 4+4 te kese görünmemişti. Dün (4+5) başka doktora gittim karından kese o kadar net göründü ki. Yerleşim yeri çok iyimiş. Sağlıklı embriyolar rahmin üst tarafına yerleşirmiş. Yolk oluşmaya başlamış dedi şaşırdım. Haftaya çarşamba(5+6) gel kalp atışını duyarız dedi. Erken değil mi? Duyulmazsa hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum. Bir de kese büyüklüğü hakkında birşey söylemedi. Ultrason kağıdında nerede yazıyor? Biliyor musunuz?

En altta Ga yazan yerde canım

ay canım çok sevindim hayırlı olsun bize dr söyledi kesenin mm bilgisini ultrasonda nerde yazıyor bilemiyorum canım

Merhabalar, ben de 4 + 5 te gtimiştim, vajinal olarak gördüler kese 2mm di. Çok minikti, 10 gün sonra çağırmıştı ben 13 gün sonra gittim şükür, yine vajinal baktı ve bebişi gördü kesede. Kalp atışını duyamadık ama görebildik. Sesini ise aradan 1 hafta daha geçtikten sonra yani tam 7 haftalıkken duydum. Darısı başınıza inşallah. İnanılmaz duygusal bir deneyim. O minicik kalbinin pıt pıt atışını gördüm ultrasonda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…