2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba kızlar doktordan geldim 🫣
İlk beni çok korkuttu kalbime inme inecekti o derece heyecanlandım
Karindan baktı çok karışık göremedim falan dedi kese nerde derken kanama alanından dolayı sanırım dedi
neyse bende alt ultrason istedim sanırım bos keseden şüphe etti
Başka doktorun vajinal ultrason kısmına geçtik (devlet hastanesi olduğu için)
Orada kese gördük uygulamaya göre 6.hafta ama ultrasona göre 5.haftalarda bu kapatır ilerde fazla önemsemiyoruz dedi
Yolk gözükünce kalp atışınida duyduk daha yeni yeni yavaş dedi çok erken ama iyi dedi yani 5.haftalarda duymuş oldum🥰😍🥹
Kontrol için bir ay sonra dedi çok uzun değil mi ya
🤔 kanama alanım devam ama pedi dolduracak kadar olursa hemen gel dedi
Çok şükür gözün aydın çok sevindim 🥰🥰🥰

Kimin sağına göre acaba ultrasonda doğru taraf mi ayna etkisi mi var merak ettim şimdi 😂😂😂
Bende bu yüzden karıştırıyorum 😂 birde vajinal ultrason da ayrı bir durum
İnşallah dediğiniz gibi olur ama ben elimde olmadan kaybettim gibi hissedip perişan oldum
Bence stres yapmayın hersey güzel ilerleyecek dua edelim bol bol🤍
Çok şükür gözün aydın çok sevindim 🥰🥰🥰
Çok şükür canım 🙏

Bende bu yüzden karıştırıyorum 😂 birde vajinal ultrason da ayrı bir durum

Bence stres yapmayın hersey güzel ilerleyecek dua edelim bol bol🤍

Çok şükür canım 🙏
Karından solda olunca erkek sağda olunca kız, vakinalden solda olunca kız sağda olunca erkekmiş 😅 senin vajinaldi di mi o zaman erkek oluyor 😅

Bozulmuştur kimbilir biz bozduk zaten esim o kadar çok kiz istedi ki anlatamam hep agzinda kiz vardi allah verdi sukur 😂
Ayy elhamdülillah 🤗 inşallah bizimde öyle olmuştur bizde kız düşmüyor herkes ama herkes kız olsun diye de dua ediyor 😅😅🙏

Ben suan devlet hastanesine gidiyorum ama hastaneden hastaneye de değişiyor bu bence 🤔
Benim gittiğim iki hastanede yeni cihaz net resimleri verdi elime belki eski hastane olduğu için veya cihaz eski olduğu için olabilir
Yarın kalp atışı için çağırdı ama bana göre erken haftaya gitmem gerekiyor kanamam olduğu için kontrole çağırdı aslında beni korkutmamak için 🥹
Tabi mutlaka degisiyodur hastaneden hastaneye. Hadi inşallah duyarsın kalp atışını.

Kızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok 😟 6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Bi doktora daha görünün hemen karalar bağlamayın lütfen 🥺

Kızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok 😟 6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Bence 1 Doktora daha kesin görünün

Allah korkusun kötü bir şey olsa alınacak dense bile en az 2 doktora git bana ilk bebeğim için doktor kürtaj olacaksın dedi öyle haftaya bile demedi ben yine de 3 farklı doktora gittim 3 de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum yoksa ileri de acaba doktor yanıldı mi bilmem ne vicdan muhasebesi yapmadim

X